*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

το toy το μικρακι
η κ.Sabi ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Αρχιμηνια κι αρχιχρονια!
Στα Chinchillakia τα καλα
μεεε τα, με τα ομορφα φατσακια
σα κουκλια και σαν λουτρινα ζωακια!
Γερα μωρααακια να΄χετε
με ζουπηχτα φατσααακια
και με, και μ'ομορφα ματακια
μεγα, μεγαλα και μικρακια!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ![]()
και... συνεχίζουμε...
Τσιντσιλάκια μου γλυκά,
όμορφα και φωτεινά,
Χρόνια χρόνια σας πολλά,
με μια όμορφη χρονιά,
Απ΄τη Νάλα με χαρά!!!!
Σάμπυ μου χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. Ευτυχισμένο το 2009
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω!Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση![]()
δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο
,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....
τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετόσε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο
,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....
τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι
![]()
Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο.....![]()
καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!!
χαλια μας μπηκε το 2009!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο
Luna
Περιβόητο μέλος
Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστοςκαλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο
![]()
καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα;καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!!![]()
Luna
Περιβόητο μέλος

το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
ευχαριστω!!!
το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!!![]()

περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα
Luna
Περιβόητο μέλος
περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....

μια παριγορια ειναι και αυτο
Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο
![]()
ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!!
εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!!

ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ax! μπράβο Σάμπι μουΚαι εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες
Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο
![]()
μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο
moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση.Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο.....![]()

Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σουΝαι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετόΕλπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση
![]()

Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ!καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!!
χαλια μας μπηκε το 2009!!

Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!!

Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!!Ax! μπράβο Σάμπι μουμου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool