sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα γειρεισετε απο τον γιατρο,Ελενακι μου,και φωτο αν γεινετε παρακαλω
εγω τωρα σικοθεικα,και μαλον παω πισω στο κρευατι μου γιατι δεν με κραταει η Γη σημερα καθολου
θα τα πουμε αυριο,ελπιζω να ειμαι καλητερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο.....![]()
Ταχυτατη αναρωση ευχομαι

περαστικο να ειναι

και γρηγορα παλι καλα

elvenstar
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε;
Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου
που θα παρω απο την κ.Νεκταρια
τελος φεβρουαριου.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Να σου ζήσει είναι πανέμορφοΟχι οχι,ειναι το μπεμπακι μουπου θα παρω απο την κ.Νεκταρια
τελος φεβρουαριου.![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Να σου ζήσει είναι πανέμορφο![]()
Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα

και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του

ευχαριστω πολυ

staman2
Περιβόητο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια.
Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία![]()

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά!
Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντάΟχι οχι,ειναι το μπεμπακι μουπου θα παρω απο την κ.Νεκταρια
τελος φεβρουαριου.![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά!
Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά![]()
Ναι ναι ναι

ειναι ειναι ειναι

κουκλος

ευχαριστω πολυ

elvenstar
Επιφανές μέλος
αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκιαΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά!
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως,Ναι ναι ναι
ειναι ειναι ειναι
κουκλος
ευχαριστω πολυ![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!!

Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η ΙσιςΧρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία!![]()

υοαυο!!!!!!!
τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι 

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια!Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!
τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι
![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool