sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:30 Η sabi έγραψε: #2.181 05-01-09 15:30 ξεχασες επισεις να αναφερεις οτι η μικρι ειναι τσαμπουκα,και ξερει να αμινετε...και πολυ γρηγορι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.182 05-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξεχασες επισεις να αναφερεις οτι η μικρι ειναι τσαμπουκα,και ξερει να αμινετε...και πολυ γρηγορι Click για ανάπτυξη... Axaxaxaaxaxaxa ναι ναι ναι ετσι ειναι οπως τα λεει η κ.Sabi την επεφτε στα αδερφια της και συνεχεια σε εγρηγορση ηταν σβιν απο εδω σβιν απο εκει ετρεχε εκανε τα παντα και δεν φοβατε καθολου,ουτε πουμα να ηταν ολος ο κοσμος ειναι δικος της αμα δεν την κραταγαμε θα εφευγε απο το τραπεζι επανω πετοντας αχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:39 Η gatouni έγραψε: #2.183 05-01-09 17:39 Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.184 05-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... Μονο φωτογραφιες και βιντεο και ζωντανα και ολα οτι θελετε και ευχαριστω πολυ και εσας συντομα και τα δυο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Η staman2 έγραψε: #2.185 05-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Γιώτα! Τι καλονή είναι η Ισις??? Φίλησέ την στο μουσουδάκι από εμένα και τον Περσούλη και τη Νάλα, και τον Σεβάχ και... τον Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:37 Η sabi έγραψε: #2.186 06-01-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.187 06-01-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η sabi έγραψε: #2.188 06-01-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξεχασες επισεις να αναφερεις οτι η μικρι ειναι τσαμπουκα,και ξερει να αμινετε...και πολυ γρηγορι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.182 05-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξεχασες επισεις να αναφερεις οτι η μικρι ειναι τσαμπουκα,και ξερει να αμινετε...και πολυ γρηγορι Click για ανάπτυξη... Axaxaxaaxaxaxa ναι ναι ναι ετσι ειναι οπως τα λεει η κ.Sabi την επεφτε στα αδερφια της και συνεχεια σε εγρηγορση ηταν σβιν απο εδω σβιν απο εκει ετρεχε εκανε τα παντα και δεν φοβατε καθολου,ουτε πουμα να ηταν ολος ο κοσμος ειναι δικος της αμα δεν την κραταγαμε θα εφευγε απο το τραπεζι επανω πετοντας αχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:39 Η gatouni έγραψε: #2.183 05-01-09 17:39 Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.184 05-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... Μονο φωτογραφιες και βιντεο και ζωντανα και ολα οτι θελετε και ευχαριστω πολυ και εσας συντομα και τα δυο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Η staman2 έγραψε: #2.185 05-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Γιώτα! Τι καλονή είναι η Ισις??? Φίλησέ την στο μουσουδάκι από εμένα και τον Περσούλη και τη Νάλα, και τον Σεβάχ και... τον Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:37 Η sabi έγραψε: #2.186 06-01-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.187 06-01-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η sabi έγραψε: #2.188 06-01-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξεχασες επισεις να αναφερεις οτι η μικρι ειναι τσαμπουκα,και ξερει να αμινετε...και πολυ γρηγορι Click για ανάπτυξη... Axaxaxaaxaxaxa ναι ναι ναι ετσι ειναι οπως τα λεει η κ.Sabi την επεφτε στα αδερφια της και συνεχεια σε εγρηγορση ηταν σβιν απο εδω σβιν απο εκει ετρεχε εκανε τα παντα και δεν φοβατε καθολου,ουτε πουμα να ηταν ολος ο κοσμος ειναι δικος της αμα δεν την κραταγαμε θα εφευγε απο το τραπεζι επανω πετοντας αχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:39 Η gatouni έγραψε: #2.183 05-01-09 17:39 Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.184 05-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... Μονο φωτογραφιες και βιντεο και ζωντανα και ολα οτι θελετε και ευχαριστω πολυ και εσας συντομα και τα δυο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Η staman2 έγραψε: #2.185 05-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Γιώτα! Τι καλονή είναι η Ισις??? Φίλησέ την στο μουσουδάκι από εμένα και τον Περσούλη και τη Νάλα, και τον Σεβάχ και... τον Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:37 Η sabi έγραψε: #2.186 06-01-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.187 06-01-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η sabi έγραψε: #2.188 06-01-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.184 05-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... Μονο φωτογραφιες και βιντεο και ζωντανα και ολα οτι θελετε και ευχαριστω πολυ και εσας συντομα και τα δυο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Η staman2 έγραψε: #2.185 05-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Γιώτα! Τι καλονή είναι η Ισις??? Φίλησέ την στο μουσουδάκι από εμένα και τον Περσούλη και τη Νάλα, και τον Σεβάχ και... τον Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:37 Η sabi έγραψε: #2.186 06-01-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.187 06-01-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η sabi έγραψε: #2.188 06-01-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... Μονο φωτογραφιες και βιντεο και ζωντανα και ολα οτι θελετε και ευχαριστω πολυ και εσας συντομα και τα δυο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 18:14 Η staman2 έγραψε: #2.185 05-01-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Γιώτα! Τι καλονή είναι η Ισις??? Φίλησέ την στο μουσουδάκι από εμένα και τον Περσούλη και τη Νάλα, και τον Σεβάχ και... τον Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:37 Η sabi έγραψε: #2.186 06-01-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.187 06-01-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η sabi έγραψε: #2.188 06-01-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές Γιώτα! Τι καλονή είναι η Ισις??? Φίλησέ την στο μουσουδάκι από εμένα και τον Περσούλη και τη Νάλα, και τον Σεβάχ και... τον Τίμυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:37 Η sabi έγραψε: #2.186 06-01-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.187 06-01-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η sabi έγραψε: #2.188 06-01-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο. Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 10:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.187 06-01-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η sabi έγραψε: #2.188 06-01-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η sabi έγραψε: #2.188 06-01-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυμονο που το λετε με κανετε περηφανοαλλα με κανατε και μπαμπα Click για ανάπτυξη... με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.189 06-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας Click για ανάπτυξη... Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο 1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα 2 στον εαυτο μου και 3 σε εσας βεβαια,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου θα το δειτε στην πραξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η sabi έγραψε: #2.190 06-01-09 13:12 δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.191 06-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους και ρειχνουν ενα υπνο... Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #2.192 06-01-09 15:07 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα ''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα Click για ανάπτυξη... ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.193 06-01-09 15:31 Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η sabi έγραψε: #2.194 06-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμ τι να κανουμε κ.Sabi ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα ψυχραιμια Click για ανάπτυξη... εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.195 06-01-09 15:46 Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #2.196 06-01-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους αχαχαχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... καλη χονεψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 21:28 Η gatouni έγραψε: #2.197 06-01-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.198 06-01-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα. Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις. Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό; Click για ανάπτυξη... Εννοειτε καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'' αχαχαχααχαχα κουκλακι μπιμπελακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η Lita έγραψε: #2.199 06-01-09 22:58 δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η sabi έγραψε: #2.200 06-01-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους! Click για ανάπτυξη... η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.