sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
ξεχασες επισεις να αναφερεις οτι η μικρι ειναι τσαμπουκα,και ξερει να αμινετε...και πολυ γρηγορι![]()
Axaxaxaaxaxaxa
ναι ναι ναι ετσι ειναι
οπως τα λεει η κ.Sabi

την επεφτε στα αδερφια της και συνεχεια σε εγρηγορση ηταν

σβιν απο εδω σβιν απο εκει ετρεχε εκανε τα παντα
και δεν φοβατε καθολου,ουτε πουμα να ηταν
ολος ο κοσμος ειναι δικος της

αμα δεν την κραταγαμε θα εφευγε απο το τραπεζι επανω πετοντας αχαχαχαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα
. Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!!
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο.
Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα.
Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!!
Μονο φωτογραφιες

και βιντεο και ζωντανα και ολα

οτι θελετε

και ευχαριστω πολυ και εσας

συντομα και τα δυο εδω

staman2
Περιβόητο μέλος
Τι ομορφιές είναι αυτές Γιώτα! Τι καλονή είναι η Ισις??? Φίλησέ την στο μουσουδάκι από εμένα και τον Περσούλη και τη Νάλα, και τον Σεβάχ και... τον Τίμυκαλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια...Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο.
Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα.
Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!!

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια...![]()
Ευχαριστω κ.Sabi
ευχαριστω πολυ
μονο που το λετε με κανετε περηφανο
αλλα με κανατε και μπαμπα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπαςΕυχαριστω κ.Sabiευχαριστω πολυ
μονο που το λετε με κανετε περηφανο
αλλα με κανατε και μπαμπα
![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας![]()
Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο
1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα

2 στον εαυτο μου

και 3 σε εσας βεβαια
,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου
θα το δειτε στην πραξη

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους
και ρειχνουν ενα υπνο...
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους
και ρειχνουν ενα υπνο...
![]()
Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα
''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα
να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηΑααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα
να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα![]()
πως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα

ψυχραιμια

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισειΕμ τι να κανουμε κ.Sabi
ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα
ψυχραιμια![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους

αχαχαχαχαχαχαα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη χονεψη!Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε
μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους
αχαχαχαχαχαχαα![]()

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκαναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζηπως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα
![]()

.Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις
.Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό;
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα.
Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις.
Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό;
Εννοειτε

καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες

και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει''

αχαχαχααχαχα

κουκλακι μπιμπελακι μου

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιουδυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool