Chinchilla-maniacs

• Thread starter Thread starter sabi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αυτή η φωτογραφία που είναι στα πόδια σου είναι και η Ίsis μέσα έτσι δεν είναι?:lol::lol: και το κάνει ακόμα αυτό :confused: μια μέρα είχε πάρει φόρα από κάτω και πήδηξε πάνω μου και πιάστηκε από το δέρμα μου το τερατάκι :cry::cry::cry::cry:
Αχ.αγαπη μου σε κατασκεισε,α :(και εμενα το κανουν πολες φορες,την χημονα ενταξη φοραω πανταλονια,το καλοκερη ομως .....:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα:up:
:)Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου:lol::lol:

:)Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου:lol::lol:
:up::up::up: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας

Και κατι αλλο:D:lol::lol:
Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!!:up:
Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω.:)

Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!!:up:

Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω.:)
Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους:redface:

:up::up::up: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας
Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι;)

Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο;

Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο;
Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο;)

Α,κοντα ειμαστε!:up:Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα.

Α,κοντα ειμαστε!:up:Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα.
Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε:lol::lol:,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια;)

Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας.:lol:

Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους:redface:
Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας):lol::lol:
Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι;)
Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου:up:

Καλησπερα Sabina! :)
Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως?

Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας):lol::lol:

ετσει ,οπως το λες!!!;);)

Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου:up:
ευχαριστω,και εγω ελπειζω:D

Καλησπερα Sabina! :)
Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως?
Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....:blink:τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκη:redface::redface:τρομαρα της:blink::blink:

Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....:blink:τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκη:redface::redface:τρομαρα της:blink::blink:
α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε?

καπελάκι για τη μικρή :lol::lol:

Καλε κοιτα πως καμαρωνει:lol::up:μεγαλωσε πολυ η Ισις:)

Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back