sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 10:24 Η sabi έγραψε: #2.561 08-06-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτή η φωτογραφία που είναι στα πόδια σου είναι και η Ίsis μέσα έτσι δεν είναι? και το κάνει ακόμα αυτό μια μέρα είχε πάρει φόρα από κάτω και πήδηξε πάνω μου και πιάστηκε από το δέρμα μου το τερατάκι :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αχ.αγαπη μου σε κατασκεισε,α και εμενα το κανουν πολες φορες,την χημονα ενταξη φοραω πανταλονια,το καλοκερη ομως ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 11:01 Η elvenstar: #2.562 08-06-09 11:01 Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η sabi έγραψε: #2.563 08-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα Click για ανάπτυξη... Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Η elvenstar: #2.564 08-06-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:47 Η staman2 έγραψε: #2.565 09-06-09 00:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η sabi έγραψε: #2.566 09-06-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Click για ανάπτυξη... Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #2.567 09-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #2.568 09-06-09 16:16 Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτή η φωτογραφία που είναι στα πόδια σου είναι και η Ίsis μέσα έτσι δεν είναι? και το κάνει ακόμα αυτό μια μέρα είχε πάρει φόρα από κάτω και πήδηξε πάνω μου και πιάστηκε από το δέρμα μου το τερατάκι :cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αχ.αγαπη μου σε κατασκεισε,α και εμενα το κανουν πολες φορες,την χημονα ενταξη φοραω πανταλονια,το καλοκερη ομως ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 11:01 Η elvenstar: #2.562 08-06-09 11:01 Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η sabi έγραψε: #2.563 08-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα Click για ανάπτυξη... Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Η elvenstar: #2.564 08-06-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:47 Η staman2 έγραψε: #2.565 09-06-09 00:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η sabi έγραψε: #2.566 09-06-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Click για ανάπτυξη... Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #2.567 09-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #2.568 09-06-09 16:16 Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 13:19 Η sabi έγραψε: #2.563 08-06-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα Click για ανάπτυξη... Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Η elvenstar: #2.564 08-06-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:47 Η staman2 έγραψε: #2.565 09-06-09 00:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η sabi έγραψε: #2.566 09-06-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Click για ανάπτυξη... Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #2.567 09-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #2.568 09-06-09 16:16 Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τέλειο το μωράκι αλλά κ τον Κρις δεν χορταίνω να τον κοιτάω φοβερός γατούλης κ πανέμορφος, γι αυτό βγάζει κ τόσο ωραία μωρα Click για ανάπτυξη... Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2009 στις 19:52 Η elvenstar: #2.564 08-06-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:47 Η staman2 έγραψε: #2.565 09-06-09 00:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η sabi έγραψε: #2.566 09-06-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Click για ανάπτυξη... Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #2.567 09-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #2.568 09-06-09 16:16 Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 00:47 Η staman2 έγραψε: #2.565 09-06-09 00:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η sabi έγραψε: #2.566 09-06-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Click για ανάπτυξη... Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #2.567 09-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #2.568 09-06-09 16:16 Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ξερεις,επεδη Κρις και τρια θηλικα(Κισα,Μουρα,Μασια)εχουν ιδια φατσα πανω-κατω,γατακια βγενουνε παρομια.Μονο η Τασια ξεχορειζει,και τα μορα της περνουν δικη της φατσα.Ας πουμε το κοριτσακι που πειρε ο Δημιτρης ειναι ιδια η Τασια.Και μαληστα σκεβτουμε ,μηπος θα κρατεισω ενα κορητσακη απο θετηνη γεννα της Τασιας,θα ειναι και τελευτεα γεννα της ,ετσει και αλιος,επεδη ειναι μεγαλη σε ηλικια.Απο εδω και περα θα ειναι απλα κυρια του σπητιου μου Click για ανάπτυξη... Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η sabi έγραψε: #2.566 09-06-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Click για ανάπτυξη... Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #2.567 09-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #2.568 09-06-09 16:16 Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι πανέμορφα που είναι Σάμπι!!!!!!!! Ναι να κρατήσεις έχεις δίκιο είναι υπέροχο να έχεις μωρά της Τασιας. Πραγματικά τι ηλικία έχει η Τάσια Σάμπι που λες ότι είναι μεγάλη για άλλη γέννα. Απο περιέργεια ρωτάω. Click για ανάπτυξη... Η Τασια θα γεινει 8 χρονον,και εχω ρωτεισει τον κτηνιγιατρο και μου ειπε οτι μπορω να την αφησω να γενεισει αλες 2 φορες ανετα,αλλα εγω δεν θελω,φοβαμε για την υγια της για αυτο θα ειναι τελευτεα γεννα της ,μετα να της στεροσω.Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #2.567 09-06-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #2.568 09-06-09 16:16 Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο στην Τάσια από εδώ κ περα θα απολαμβάνει τις φροντίδες της μαμάς, κ εγώ αυτό θα έκανα θα κρατούσα ένα κοριτσάκι είναι πολύ όμορφες όλες οι γάτες σου κρίμα να μην έχεις απογόνους από την Τάσια γιατί όπως είδα η μικρή του Δημήτρη όχι μόνο ήταν όμορφη αλλά κ καλός χαρακτήρας Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2009 στις 16:16 Η moukelis έγραψε: #2.568 09-06-09 16:16 Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η sabi έγραψε: #2.569 10-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει πολυ ομορφα μικρα,θα ειναι ωραια να κρατησεις ενα κοριτσακι.Θα της παρεις αλλο αρσενικο; Click για ανάπτυξη... Εχω αλλο αρσενικο,εφερα καπια στηγμι για την θεια μου,και θα τον χρεαστω για τα παιδια του Κρις.Απλα ειναι στο Πιλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #2.570 10-06-09 12:42 Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 12:58 Η sabi έγραψε: #2.571 10-06-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,κοντα ειμαστε!Ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Χμ,μπορει...η θεια ειναι 70 χρωνον,υοτε φωτογραφιες δεν εχει βγαλη ποτε,Πρεπει εγω να φτασω εκει,πας και θα γεινει καμια δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #2.572 10-06-09 13:02 Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α τοτε θα ελπιζω να τον δω οποτε πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Η elvenstar: #2.573 10-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Επεδη ειναι η προτη γατα μου εγω δεν φανταζουμε ζωη μου χορης αυτην,ειναι τοσω καλο ζωο,τοσω ισιχη και υπακοη,την αγαπω πιο πολυ απο ολους Click για ανάπτυξη... Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,εχουν πολυ καλο χαρακτιρα,και ελπηζω θα μου κανει θετως ενα οραιο κοριτσακι Click για ανάπτυξη... Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.574 10-06-09 13:53 Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:31 Η sabi έγραψε: #2.575 10-06-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η πρώτη αγάπη λέει ειναι κ παντοτινή (τουλάχιστον στα γατάκια μας) ετσει ,οπως το λες!!! Και εγώ σου το εύχομαι, να κάνει ένα πανέμορφο κ γλυκό πλάσμα όπως είναι η Τάσια σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστω,και εγω ελπειζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η sabi έγραψε: #2.576 10-06-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα Sabina! Να σε ρωτησω ο Chris φωναζει / καλει γενικως? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.577 10-06-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλησπερα Γιουλη.Στομα δεν κλεινει ο Κρις ,οχι φοναζει απλα....τον εβαλα με την Μουρα,αλλα εκεινη σταματεισε να τον θελει αμεσως και δεν χορτασε καθολου κακομηρης,τορα σε λυγο να του βαλω την Κισα,πας και θα ειναι αυτη λυγο πιο εροτηκητρομαρα της Click για ανάπτυξη... α...δηλαδη εχεις ζευγαρωματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 23:06 Η Lita έγραψε: #2.578 10-06-09 23:06 καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καπελάκι για τη μικρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 08:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 11-06-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Καλε κοιτα πως καμαρωνειμεγαλωσε πολυ η Ισις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2009 στις 09:57 Η sabi έγραψε: #2.580 11-06-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καπελάκι για τη μικρή Click για ανάπτυξη... Πριγγιπισα Ισις!!!και δεν το βγαζει...τι καλο παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.