Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η Lita έγραψε: #2.641 11-09-09 12:14 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.642 11-09-09 12:16 ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η sabi έγραψε: #2.643 02-10-09 16:13 Για σας σε ολους!Απο μερα σε μερα περημενω να γενεισουνε δυο γατουλες μου,Κισα και Μουρα.Εινα σαν μπαλες πια,καναμε και οραιο κουρεμα στην κυλια και ποπο,τι να σας πω...κουκλες...ιδικα οταν σεικονουν την ουρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #2.644 03-10-09 20:01 Γεια σου Sabinaki μου!!Καλα γεννητουρια ευχομαι!!!!να ειναι καλα και τα 2 κοριτσια σου και να κανουν γερα και χαρουμενα μωρα!!ευχομαι να μας βαλεις πολλες φωτογραφιες να τα θαυμασουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η staman2 έγραψε: #2.645 03-10-09 22:40 Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #2.646 04-10-09 10:36 οι μανούλες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.647 04-10-09 11:27 που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η elvenstar: #2.648 04-10-09 11:51 Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.642 11-09-09 12:16 ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η sabi έγραψε: #2.643 02-10-09 16:13 Για σας σε ολους!Απο μερα σε μερα περημενω να γενεισουνε δυο γατουλες μου,Κισα και Μουρα.Εινα σαν μπαλες πια,καναμε και οραιο κουρεμα στην κυλια και ποπο,τι να σας πω...κουκλες...ιδικα οταν σεικονουν την ουρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #2.644 03-10-09 20:01 Γεια σου Sabinaki μου!!Καλα γεννητουρια ευχομαι!!!!να ειναι καλα και τα 2 κοριτσια σου και να κανουν γερα και χαρουμενα μωρα!!ευχομαι να μας βαλεις πολλες φωτογραφιες να τα θαυμασουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η staman2 έγραψε: #2.645 03-10-09 22:40 Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #2.646 04-10-09 10:36 οι μανούλες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.647 04-10-09 11:27 που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η elvenstar: #2.648 04-10-09 11:51 Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:13 Η sabi έγραψε: #2.643 02-10-09 16:13 Για σας σε ολους!Απο μερα σε μερα περημενω να γενεισουνε δυο γατουλες μου,Κισα και Μουρα.Εινα σαν μπαλες πια,καναμε και οραιο κουρεμα στην κυλια και ποπο,τι να σας πω...κουκλες...ιδικα οταν σεικονουν την ουρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #2.644 03-10-09 20:01 Γεια σου Sabinaki μου!!Καλα γεννητουρια ευχομαι!!!!να ειναι καλα και τα 2 κοριτσια σου και να κανουν γερα και χαρουμενα μωρα!!ευχομαι να μας βαλεις πολλες φωτογραφιες να τα θαυμασουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η staman2 έγραψε: #2.645 03-10-09 22:40 Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #2.646 04-10-09 10:36 οι μανούλες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.647 04-10-09 11:27 που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η elvenstar: #2.648 04-10-09 11:51 Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για σας σε ολους!Απο μερα σε μερα περημενω να γενεισουνε δυο γατουλες μου,Κισα και Μουρα.Εινα σαν μπαλες πια,καναμε και οραιο κουρεμα στην κυλια και ποπο,τι να σας πω...κουκλες...ιδικα οταν σεικονουν την ουρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #2.644 03-10-09 20:01 Γεια σου Sabinaki μου!!Καλα γεννητουρια ευχομαι!!!!να ειναι καλα και τα 2 κοριτσια σου και να κανουν γερα και χαρουμενα μωρα!!ευχομαι να μας βαλεις πολλες φωτογραφιες να τα θαυμασουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η staman2 έγραψε: #2.645 03-10-09 22:40 Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #2.646 04-10-09 10:36 οι μανούλες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.647 04-10-09 11:27 που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η elvenstar: #2.648 04-10-09 11:51 Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Sabinaki μου!!Καλα γεννητουρια ευχομαι!!!!να ειναι καλα και τα 2 κοριτσια σου και να κανουν γερα και χαρουμενα μωρα!!ευχομαι να μας βαλεις πολλες φωτογραφιες να τα θαυμασουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η staman2 έγραψε: #2.645 03-10-09 22:40 Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #2.646 04-10-09 10:36 οι μανούλες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.647 04-10-09 11:27 που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η elvenstar: #2.648 04-10-09 11:51 Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 10:36 Η Anima έγραψε: #2.646 04-10-09 10:36 οι μανούλες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.647 04-10-09 11:27 που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η elvenstar: #2.648 04-10-09 11:51 Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι μανούλες Αρχική Δημοσίευση από staman2: Mε το καλό Σαμπινα μου να γεννήσουν οι υπέροχες γατούλες σου! Τα μωρακια να ΄ναι γερά και υπέροχα. Βαλε μας φωτο μόλις εχεις τα νέα ζουζουνια να τα θαυμάσουμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να επιζήσει και νάναι καλά οι μανούλες γιατί ξέρω ότι οι γέννες των τσιντσιλά είναι πολύ δύσκολες! Να μου τις φιλήσεις τις μανούλες και να τις φροντίσεις πάρα πολύ τις γλυκούλες. Φυσικά εύχομαι και στα μωρά, αλλά τώρα οι μανούλες πρωτεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η Lita έγραψε: #2.647 04-10-09 11:27 που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η elvenstar: #2.648 04-10-09 11:51 Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
που είχανε πάει οι γατούλες? καλά γεννητούρια και απο μένα!! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η elvenstar: #2.648 04-10-09 11:51 Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή γέννα να έχουν Σαμπίνα κ εύχομαι να βγουν όλα τα μωρά υγιή (για όμορφα δεν λέω γιατί σίγουρα θα είναι πανέμορφα όπως κ τα προηγούμενα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η sabi έγραψε: #2.649 05-10-09 16:24 Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:26 Η elvenstar: #2.650 05-10-09 16:26 Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Η sabi έγραψε: #2.651 05-10-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή μέχρι στιγμής είναι όλοι καλά μαμά κ μωράκια; Click για ανάπτυξη... Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #2.652 05-10-09 16:42 Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λυπαμαι Σαμπι...Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η sabi έγραψε: #2.653 05-10-09 16:47 Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα μωρακια την θελουν ...τους λειπαμε με ολη την καρδια μου...τωρα θα γεινω κανγουρου,θα κηκλοθορω με τα γατακια παντου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:47 Η staman2 έγραψε: #2.654 05-10-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Διστηχος δεν σας ακουσε ο Θεουλης και Μουρα δεν μπωρεσε να γενεισει.Ο γιατρος ειπε οτι καν προσπαθεισε:cry::cry: Καναμε κεσαρηκη και την σρειρωσα αμεσως...δεν μπωρει...τωσο ατηχι:cry: ειμαι.Τωρα ταειζω με το μπημπερο η Μουρα ουτε που τους κιταει...τι επαφα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι καλα ειναι ολοι...3 πανεμορφα μωρακια,ταειζω καθε 2 ωρες.Η Μουρα ξειπνεισε τρωει ,κανει βολτες τριγιρο,στα μωρα δεν παει με τιποτα Click για ανάπτυξη... Πω πω Σαμπίνα μου. Κρίμα για την Μουρα! Τουλάχιστον ειναι καλά η μανουλα και αυτο ειναι σπουδαιο. Τα μωράκια αφου ειναι καλά και ειναι στα χέρια σου θα ξεπεταχτουν και ολα θα ειναι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η sabi έγραψε: #2.655 05-10-09 16:49 Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φοβαμε για την ζωη τους,δεν εχω ξανα κανει ταειζμα απο τωσο μωρα,ελπειζω θα καταφερω..το θελω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:49 Η elvenstar: #2.656 05-10-09 16:49 Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευτυχώς που ειναι όλοι καλά κ ευτυχώς που κ εσύ έχεις αρκετή πειρα για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο εύχομαι κ ελπίζω όλα να πάνε καλά κ σε λίγο να δούμε 3 ακόμα υπέροχες τσιντσιλοφατσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η evelynkar: #2.657 05-10-09 16:53 μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:53 Η sabi έγραψε: #2.658 05-10-09 16:53 Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν εχει κανεις πειρα για τωσο μωρα,σας παρακαλω της συμβουλες σας.Τους εχω πανω σε θερμοκουβερτα,ταειζω με ιδικο γαλα,τουλαχειστον δεχουντε καλα το μπειμπερο.Σημερα την νυχτα σικονοταν η κορη μου,γιατι δεν εχει σχολιο,αυτη η νυχτα πλεον δικια μου.Νομηζω το πιο κρισιμο εινια προτη ευδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η sabi έγραψε: #2.659 05-10-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: μακαρι ολα να πανε καλα με τα μικρα..στειρωθηκε η μανουλα τους ε? γι' αυτο δεν τα θελει μαλλον Click για ανάπτυξη... ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η evelynkar: #2.660 05-10-09 16:57 δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.