sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ns12-silver shell-τσιντσλα
και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια

αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικα

εδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Sabi ολα αυτα τα χρωματα ειναι δεκτα στη FIFe για τα περσικα;εδω βρεικα χρυσημες πληροφοροιες για ολα τα χρωματα στα αγγλικα,πολυ καλες εξηγισηςhttps://www.wcf-online.de/en/Standard/Colours/Golden/index.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
A έτσι εξηγούνται όλα τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν ακόμα κ σωματότυπος είναι ο ίδιοςτσιντσιλα και silver shaded εχουν περιγραμα και αλλα κενα χαρακτεριστικα,γιατι οι γατες αυτες ειναι της ιδιας γραμις,και μπορουν να ζευγαροθουνε μεταξη τους,ειναι ιδια κατεγορια![]()
Ναι πραγματικά αυτό βοηθάει πάρα πολύ για να κατανοήσει κανείς τις διαφορέςΕδω φενετε πολυ καθαρα
α. μονοχρωμο
б.καπνος,smoke
β.silver shaded
γ.silver shell-τσιντσιλα

Μπορεί να μην παίζει ρόλο Σαμπι το πρόσωπο όμως δεν έχω δει τσιντσιλά σιλβερ με πεκι φεις μήπως είναι προϋπόθεση για να είναι αποδεκτό η το σχήμα του προσώπου τους

Δώρα τα περσικά είναι η φυλή με τους περισσότερους χρωματισμούς κ απ΄όσο ξέρω οι περισσότεροι είναι αναγνωρισμένοιSabi ολα αυτα τα χρωματα ειναι δεκτα στη FIFe για τα περσικα;
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
WCF ειναι αναγνοριζμενο πανκοσμιος,νομηζω τα χρωματα επεισειςSabi ολα αυτα τα χρωματα ειναι δεκτα στη FIFe για τα περσικα;
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
με πεκι φεις το ειπα και πριν,δεν εξαρτατε απο το χρωμα,αιπαρχουν και στα τσιντσιλαA έτσι εξηγούνται όλα τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν ακόμα κ σωματότυπος είναι ο ίδιος
Ναι πραγματικά αυτό βοηθάει πάρα πολύ για να κατανοήσει κανείς τις διαφορές
Μπορεί να μην παίζει ρόλο Σαμπι το πρόσωπο όμως δεν έχω δει τσιντσιλά σιλβερ με πεκι φεις μήπως είναι προϋπόθεση για να είναι αποδεκτό η το σχήμα του προσώπου τους
Δώρα τα περσικά είναι η φυλή με τους περισσότερους χρωματισμούς κ απ΄όσο ξέρω οι περισσότεροι είναι αναγνωρισμένοι
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν έχω δει κανένα σιλβερ τσιντσιλα με πεκιμε πεκι φεις το ειπα και πριν,δεν εξαρτατε απο το χρωμα,αιπαρχουν και στα τσιντσιλα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
αυτή εδώ είναι σαν την Κάντυ ακόμα κ η γλώσσα της είναι έξω

Είναι πάρα πολύ όμορφες αλλά προφανώς είναι πιο σπάνιες οι τσιντσιλά με πεκι
Βρήκα κ αυτή που είναι κ βραβευμένη
Photo: © Chanan
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα δικά σας μωράκια τι κάνουν; Η μανούλα; είναι καλύτερα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολες δικες μου ειναι καλα,να βγαλο αυριο της φωτογραφιες τον μικρον,οι δυο μανουλες ειναι καλα.η Κισα ξανα ζιταει αρσενικο και τρεβετε παντου σαν μουρλη

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
τέλεια γάτα να πάρεις να πάρεις και κάνει και γατάκια και να πάρουμε και εμείςns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε.
ns12-silver shell-τσιντσλα
και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια
αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω εχα δινατοτητα να παρω εξτριμ(πεκι φεις)τσιντσιλα,απλα εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα κλασικα
Ολες δικες μου ειναι καλα,να βγαλο αυριο της φωτογραφιες τον μικρον,οι δυο μανουλες ειναι καλα.η Κισα ξανα ζιταει αρσενικο και τρεβετε παντου σαν μουρλη![]()
τέλειες όλες οι φώτο που βάλατε κορίτσια και η δικιά σου η γάτα Elvenstar είναι σκέτη κούκλα!! πολύ χαίρομαι sabi που τελικά όλα πήγαν καλά και να μας βάλεις μπόλικες φωτογραφίες

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολης τωρα εμαθα για την εκθεση,παλυ καλα,οτι δεν κουρεψα κανενα

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εχω ανοιξει και θεμα 
Θα σε παρω σε λιγακι τηλ.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σ ευχαριστώ Λίτατέλειες όλες οι φώτο που βάλατε κορίτσια και η δικιά σου η γάτα Elvenstar είναι σκέτη κούκλα!! πολύ χαίρομαι sabi που τελικά όλα πήγαν καλά και να μας βάλεις μπόλικες φωτογραφίες![]()
άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς
) που να μην είναι πανέμορφα
Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου
ΣάμπιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool