Chinchilla-maniacs

ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε.
ns12-silver shell-τσιντσλα
και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια

:):):):):):):):):)
αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικα:inlove::inlove:εδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Yaroslav_34.jpg
    Yaroslav_34.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Yaroslav_19.jpg
    Yaroslav_19.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 22
εδω βρεικα χρυσημες πληροφοροιες για ολα τα χρωματα στα αγγλικα,πολυ καλες εξηγισηςhttps://www.wcf-online.de/en/Standard/Colours/Golden/index.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδω βρεικα χρυσημες πληροφοροιες για ολα τα χρωματα στα αγγλικα,πολυ καλες εξηγισηςhttps://www.wcf-online.de/en/Standard/Colours/Golden/index.html
Sabi ολα αυτα τα χρωματα ειναι δεκτα στη FIFe για τα περσικα;

τσιντσιλα και silver shaded εχουν περιγραμα και αλλα κενα χαρακτεριστικα,γιατι οι γατες αυτες ειναι της ιδιας γραμις,και μπορουν να ζευγαροθουνε μεταξη τους,ειναι ιδια κατεγορια;)
A έτσι εξηγούνται όλα τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν ακόμα κ σωματότυπος είναι ο ίδιος
Εδω φενετε πολυ καθαρα
α. μονοχρωμο
б.καπνος,smoke
β.silver shaded
γ.silver shell-τσιντσιλα
Ναι πραγματικά αυτό βοηθάει πάρα πολύ για να κατανοήσει κανείς τις διαφορές :up:
Μπορεί να μην παίζει ρόλο Σαμπι το πρόσωπο όμως δεν έχω δει τσιντσιλά σιλβερ με πεκι φεις μήπως είναι προϋπόθεση για να είναι αποδεκτό η το σχήμα του προσώπου τους :hmm:
Δώρα τα περσικά είναι η φυλή με τους περισσότερους χρωματισμούς κ απ΄όσο ξέρω οι περισσότεροι είναι αναγνωρισμένοι

WCF ειναι αναγνοριζμενο πανκοσμιος,νομηζω τα χρωματα επεισεις

A έτσι εξηγούνται όλα τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν ακόμα κ σωματότυπος είναι ο ίδιος

Ναι πραγματικά αυτό βοηθάει πάρα πολύ για να κατανοήσει κανείς τις διαφορές :up:
Μπορεί να μην παίζει ρόλο Σαμπι το πρόσωπο όμως δεν έχω δει τσιντσιλά σιλβερ με πεκι φεις μήπως είναι προϋπόθεση για να είναι αποδεκτό η το σχήμα του προσώπου τους :hmm:

Δώρα τα περσικά είναι η φυλή με τους περισσότερους χρωματισμούς κ απ΄όσο ξέρω οι περισσότεροι είναι αναγνωρισμένοι
με πεκι φεις το ειπα και πριν,δεν εξαρτατε απο το χρωμα,αιπαρχουν και στα τσιντσιλα

με πεκι φεις το ειπα και πριν,δεν εξαρτατε απο το χρωμα,αιπαρχουν και στα τσιντσιλα
Δεν έχω δει κανένα σιλβερ τσιντσιλα με πεκι:hmm:

οριστε μερικα απο αυτα

Συνημμένα

• Untitled-156.jpg
    Untitled-156.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • photo82.jpg
    photo82.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_0183.jpg
    IMG_0183.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 590036801.jpg
    590036801.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 2380678.jpg
    2380678.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 26
να και αλλα

Συνημμένα

• 47747fb20ebd.jpg
    47747fb20ebd.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 17993_2009081554.jpg
    17993_2009081554.jpg
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 22

αυτή εδώ είναι σαν την Κάντυ ακόμα κ η γλώσσα της είναι έξω:lol:

Είναι πάρα πολύ όμορφες αλλά προφανώς είναι πιο σπάνιες οι τσιντσιλά με πεκι
Βρήκα κ αυτή που είναι κ βραβευμένη
silver2.gif
Pictured: Second Best of Breed GC, DW BRUMAR IN THE FUTURE OF LION BLANC, Chinchilla Silver Persian - Silver & Golden Division Male
Photo: © Chanan

ειδες? και εσει βρεικες...κουκλες ειναι

Συνημμένα

• s1.jpg
    s1.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Untitled-131.jpg
    Untitled-131.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 2949.jpg
    2949.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 29
Πραγματικά είναι πανέμορφες:up: Τα δικά σας μωράκια τι κάνουν; Η μανούλα; είναι καλύτερα;

Εχω εχα δινατοτητα να παρω εξτριμ(πεκι φεις)τσιντσιλα,απλα εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα κλασικα;)
Ολες δικες μου ειναι καλα,να βγαλο αυριο της φωτογραφιες τον μικρον,οι δυο μανουλες ειναι καλα.η Κισα ξανα ζιταει αρσενικο και τρεβετε παντου σαν μουρλη:blink:

ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε.
ns12-silver shell-τσιντσλα
και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια

:):):):):):):):):)
αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικα:inlove::inlove:εδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm
τέλεια γάτα να πάρεις να πάρεις και κάνει και γατάκια και να πάρουμε και εμείς :lol::lol::lol::lol::up::up:

Εχω εχα δινατοτητα να παρω εξτριμ(πεκι φεις)τσιντσιλα,απλα εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα κλασικα;)
Ολες δικες μου ειναι καλα,να βγαλο αυριο της φωτογραφιες τον μικρον,οι δυο μανουλες ειναι καλα.η Κισα ξανα ζιταει αρσενικο και τρεβετε παντου σαν μουρλη:blink:

τέλειες όλες οι φώτο που βάλατε κορίτσια και η δικιά σου η γάτα Elvenstar είναι σκέτη κούκλα!! πολύ χαίρομαι sabi που τελικά όλα πήγαν καλά και να μας βάλεις μπόλικες φωτογραφίες :up::up::up::up::up:

Την δευτερα να τα βαλω φωτο εδω,φενουντε και προσοπικοτιτες ειδι.Το αγορι ειναι γρινιαρικο,ολα φοναζει,το κοριτσι ασιμενιο πολυ γλυκια και τριφερη,και το χρυσο κοριτσι πολυ ειριμη και χοντρι

καλα,εγω που ζω???:blink:Μολης τωρα εμαθα για την εκθεση,παλυ καλα,οτι δεν κουρεψα κανενα:blink::blink:

Σαβινα μου μολις τωρα με ενημερωσε η Φωτεινη.Μα να μη σου πει κανενας για την εκθεση:confused:Εχω ανοιξει και θεμα :/:
Θα σε παρω σε λιγακι τηλ.

τέλειες όλες οι φώτο που βάλατε κορίτσια και η δικιά σου η γάτα Elvenstar είναι σκέτη κούκλα!! πολύ χαίρομαι sabi που τελικά όλα πήγαν καλά και να μας βάλεις μπόλικες φωτογραφίες :up::up::up::up::up:
Σ ευχαριστώ Λίτα :redface: άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς:lol: ) που να μην είναι πανέμορφα;)
Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου :lol: Σάμπι

οριστε τα γλυκουλες μου

Συνημμένα

• PA250163.jpg
    PA250163.jpg
    222 KB · Εμφανίσεις: 32
  • PA250160.jpg
    PA250160.jpg
    253 KB · Εμφανίσεις: 32

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back