sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η sabi έγραψε: #2.801 28-10-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Click για ανάπτυξη... Κιρα φοβερο αλλα και αλλα οραια ειναι,ισως καλο ειναι το ονομα θα εχει σχεση με το χρυσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:17 Η Luna έγραψε: #2.802 28-10-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα τετοιοοοοοοοοοοοοο ειναι πανεμορφο!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τοσο μα τοσο ομορφα!!! σαν καραμελακια ειναι!!!να σου ζησουν Sabina μου και να ειναι καλοτυχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η elvenstar: #2.803 28-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... Ηθελα κ εγώ να βρω τέτοιο γατάκι αλλά έμαθα (όχι όμως από αξιοπιστη πηγή) ότι έχουν προβλήματα αυτά τα γατάκια, βέβαια μετά είδα ότι όταν μεγάλωνουν φτάνουν περίπου στα 2800 κιλά που τα περισσότερα ασημένια γατάκια περίπου σ αυτά τα κιλά είναι άρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο έπειτα πρόσεξα ότι μερικοί εκτροφείς για να πετύχουν το μικρόσωμο μέγεθος (κυρίως στα Ναπολεον το έχω δει αυτό) κονταίνουν τα πόδια τους οπότε ούτε θέλω να φανταστώ σε τι βασανιστήρια θα έχουν υποβληθεί οι προηγούμενες γενιές για να βγουν έτσι τα γατάκια, κ επομένως δεν θα το υποστηρίξω κιόλας παίρνοντας ένα τέτοιο γατάκι Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... Goldy, Aselia, Ariel, tinkerbell, Saria, Starfire, oro(χρυσάφι στα Ιταλικά), Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.804 28-10-09 17:51 starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:53 Η elvenstar: #2.805 28-10-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Click για ανάπτυξη... Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Lita έγραψε: #2.806 28-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... τέλειο τέλειο σε παραδέχομαι ειλικρινά έχω λυθεί στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #2.807 28-10-09 18:17 Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Η sabi έγραψε: #2.808 28-10-09 19:20 Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα s+s.jpg 147,8 KB · Εμφανίσεις: 37 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Click για ανάπτυξη... Κιρα φοβερο αλλα και αλλα οραια ειναι,ισως καλο ειναι το ονομα θα εχει σχεση με το χρυσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:17 Η Luna έγραψε: #2.802 28-10-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα τετοιοοοοοοοοοοοοο ειναι πανεμορφο!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τοσο μα τοσο ομορφα!!! σαν καραμελακια ειναι!!!να σου ζησουν Sabina μου και να ειναι καλοτυχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η elvenstar: #2.803 28-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... Ηθελα κ εγώ να βρω τέτοιο γατάκι αλλά έμαθα (όχι όμως από αξιοπιστη πηγή) ότι έχουν προβλήματα αυτά τα γατάκια, βέβαια μετά είδα ότι όταν μεγάλωνουν φτάνουν περίπου στα 2800 κιλά που τα περισσότερα ασημένια γατάκια περίπου σ αυτά τα κιλά είναι άρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο έπειτα πρόσεξα ότι μερικοί εκτροφείς για να πετύχουν το μικρόσωμο μέγεθος (κυρίως στα Ναπολεον το έχω δει αυτό) κονταίνουν τα πόδια τους οπότε ούτε θέλω να φανταστώ σε τι βασανιστήρια θα έχουν υποβληθεί οι προηγούμενες γενιές για να βγουν έτσι τα γατάκια, κ επομένως δεν θα το υποστηρίξω κιόλας παίρνοντας ένα τέτοιο γατάκι Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... Goldy, Aselia, Ariel, tinkerbell, Saria, Starfire, oro(χρυσάφι στα Ιταλικά), Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.804 28-10-09 17:51 starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:53 Η elvenstar: #2.805 28-10-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Click για ανάπτυξη... Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Lita έγραψε: #2.806 28-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... τέλειο τέλειο σε παραδέχομαι ειλικρινά έχω λυθεί στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #2.807 28-10-09 18:17 Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Η sabi έγραψε: #2.808 28-10-09 19:20 Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα s+s.jpg 147,8 KB · Εμφανίσεις: 37 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω ενα τετοιοοοοοοοοοοοοο ειναι πανεμορφο!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τοσο μα τοσο ομορφα!!! σαν καραμελακια ειναι!!!να σου ζησουν Sabina μου και να ειναι καλοτυχα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η elvenstar: #2.803 28-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... Ηθελα κ εγώ να βρω τέτοιο γατάκι αλλά έμαθα (όχι όμως από αξιοπιστη πηγή) ότι έχουν προβλήματα αυτά τα γατάκια, βέβαια μετά είδα ότι όταν μεγάλωνουν φτάνουν περίπου στα 2800 κιλά που τα περισσότερα ασημένια γατάκια περίπου σ αυτά τα κιλά είναι άρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο έπειτα πρόσεξα ότι μερικοί εκτροφείς για να πετύχουν το μικρόσωμο μέγεθος (κυρίως στα Ναπολεον το έχω δει αυτό) κονταίνουν τα πόδια τους οπότε ούτε θέλω να φανταστώ σε τι βασανιστήρια θα έχουν υποβληθεί οι προηγούμενες γενιές για να βγουν έτσι τα γατάκια, κ επομένως δεν θα το υποστηρίξω κιόλας παίρνοντας ένα τέτοιο γατάκι Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... Goldy, Aselia, Ariel, tinkerbell, Saria, Starfire, oro(χρυσάφι στα Ιταλικά), Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.804 28-10-09 17:51 starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:53 Η elvenstar: #2.805 28-10-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Click για ανάπτυξη... Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Lita έγραψε: #2.806 28-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... τέλειο τέλειο σε παραδέχομαι ειλικρινά έχω λυθεί στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #2.807 28-10-09 18:17 Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Η sabi έγραψε: #2.808 28-10-09 19:20 Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα s+s.jpg 147,8 KB · Εμφανίσεις: 37 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... Ηθελα κ εγώ να βρω τέτοιο γατάκι αλλά έμαθα (όχι όμως από αξιοπιστη πηγή) ότι έχουν προβλήματα αυτά τα γατάκια, βέβαια μετά είδα ότι όταν μεγάλωνουν φτάνουν περίπου στα 2800 κιλά που τα περισσότερα ασημένια γατάκια περίπου σ αυτά τα κιλά είναι άρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο έπειτα πρόσεξα ότι μερικοί εκτροφείς για να πετύχουν το μικρόσωμο μέγεθος (κυρίως στα Ναπολεον το έχω δει αυτό) κονταίνουν τα πόδια τους οπότε ούτε θέλω να φανταστώ σε τι βασανιστήρια θα έχουν υποβληθεί οι προηγούμενες γενιές για να βγουν έτσι τα γατάκια, κ επομένως δεν θα το υποστηρίξω κιόλας παίρνοντας ένα τέτοιο γατάκι Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... Goldy, Aselia, Ariel, tinkerbell, Saria, Starfire, oro(χρυσάφι στα Ιταλικά), Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.804 28-10-09 17:51 starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:53 Η elvenstar: #2.805 28-10-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Click για ανάπτυξη... Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Lita έγραψε: #2.806 28-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... τέλειο τέλειο σε παραδέχομαι ειλικρινά έχω λυθεί στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #2.807 28-10-09 18:17 Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Η sabi έγραψε: #2.808 28-10-09 19:20 Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα s+s.jpg 147,8 KB · Εμφανίσεις: 37 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:53 Η elvenstar: #2.805 28-10-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Click για ανάπτυξη... Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Lita έγραψε: #2.806 28-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... τέλειο τέλειο σε παραδέχομαι ειλικρινά έχω λυθεί στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #2.807 28-10-09 18:17 Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Η sabi έγραψε: #2.808 28-10-09 19:20 Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα s+s.jpg 147,8 KB · Εμφανίσεις: 37 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: starfire ειναι τέλειο αλλά μέχρι να το φωνάξεις θα την έχει κάνει η μικρή και το oro είναι ωραίο και μικρό και με νόημα Click για ανάπτυξη... Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Lita έγραψε: #2.806 28-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... τέλειο τέλειο σε παραδέχομαι ειλικρινά έχω λυθεί στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #2.807 28-10-09 18:17 Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Η sabi έγραψε: #2.808 28-10-09 19:20 Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα s+s.jpg 147,8 KB · Εμφανίσεις: 37 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... τέλειο τέλειο σε παραδέχομαι ειλικρινά έχω λυθεί στα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:17 Η elvenstar: #2.807 28-10-09 18:17 Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Η sabi έγραψε: #2.808 28-10-09 19:20 Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα s+s.jpg 147,8 KB · Εμφανίσεις: 37 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι βρε γιατί αν το φωνάξεις δεν είναι τόσο μεγάλο όσο όταν το βλέπεις γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Η sabi έγραψε: #2.808 28-10-09 19:20 Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα s+s.jpg 147,8 KB · Εμφανίσεις: 37 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας παρουσιαζω δυο πανεμορφες πρινγιπισες μου.Σιλβα και Σαρρα.Αυτα θα κρατησω εγω,τα εροτευτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:27 Η sabi έγραψε: #2.809 28-10-09 19:27 ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01694.jpg 158,7 KB · Εμφανίσεις: 31 DSC01702.JPG 118,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι αχοριστη,παντα μαζη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:44 Η Luna έγραψε: #2.810 28-10-09 21:44 ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφα!!! κατσε για να καταλαβω,αυτα ειναι απο δικια σου γεννα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #2.811 28-10-09 21:47 Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κουκλια ειναι αυτά;;;; Από ποια γατούλα είναι Σαμπυ. Καλά κάνεις κ τα κρατάς κ εγώ θα τα κρατούσα, ή μάλλον εγω δεν θα έδινα κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η staman2 έγραψε: #2.812 28-10-09 23:14 Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα Σαμπι μου.!!! Μπήκα στο θέμα σου και τι να δω!!!! ΤΑ ΘΕΪΚΑ γατόνια σου!!!! Τι ομορφιές ειναι αυτες!!! Τι κουκλάκια!!! Καλα κάνεις και θα κρατήσεις τα δυο υπεροχα μωρά. Αχχχχχ δώσε τους πολλα πολλα φιλάκια απο εμάς με πολλή αγάπη και ανυπομονων να καμαρώσουμε στην έκθεση τα ζουζουνια σου τα πανέμορφα που θα μας φέρεις.! Αρχική Δημοσίευση από sabi: ns11-silver shaded-γατα με ασιμενιο σκιαση ,και το σκιαση μπορει να ειναι πιο εντονη η πιο απαλη,οσω πιο απαλη,τωσο πιο λευκο χρωμα φενετε. ns12-silver shell-τσιντσλα και τα δυο αυτα με περιγραμα και πρασινα ματια αυτο βρεικα κατα λαθος και τρελαθεικα!ειναι σκοτις τσιντσιλα!τωρα εγω ξερω την επομενει γατα μου πια θα ειμαι,δειτε το...ερωτευτεικαεδω τον βρεικα¨ειναι κατη αλλα γατια εκει,δεν θα πειστεξατε στα ματια σας¨https://www.vancats.ru/Kitten_61.htm Click για ανάπτυξη... Πω πω εμένα με ξετρελαναν Σάμπι μου αυτά τα γατιά τέλεια!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σ ευχαριστώ Λίτα άλλωστε δεν υπάρχει τσιντσιλά ή περίπου τσιντσιλά (όπως εμείς ) που να μην είναι πανέμορφα Ναι ναι περιμένουμε με αγωνία τα καινούρια ζουζούνια, έχω κ μεγάλη περιέργεια για τα χρυσούλια σου Σάμπι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μονο αν είσαι ο Χατζηνικολάου Click για ανάπτυξη... Οπως πάντα με ο υπέροχο χιουμορ σου Ελενάκι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 23:17 Η staman2 έγραψε: #2.813 28-10-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η sabi έγραψε: #2.814 29-10-09 11:07 Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #2.815 29-10-09 11:10 Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ ομορφες ειναι Σαμπι! Θα τις κρατησεις για εκτροφη μιας και στειρωθηκαν οι κοπελες σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Η elvenstar: #2.816 29-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι μου η Κάντυ ειναι μια υπέροχη κουκλάρα πραγματικά!!!!!!!!!! Μα στις φωτο που έβαλε η Σαμπι με την πέκι τσιντσιλά, νόμιζα πως έβλεπα την Καντυ μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμαι για τα καλά σου λόγια ναι πραγματικά με τα πεκι μοιάζει πάρα πολύ η Κάντυ τόσο που νομίζω ότι τελικά παρα τρίχα (η μάλλον παρα μαύρη τρίχα ) δεν είναι τσιντσιλα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το θυμάμαι Έλενα το γεγονός. Πράγματι η μικρή Θαμπελίνα ειναι μια κουκλάρα και κρίμα που δεν την βλεπουμε σε φωτο να την απολαύσουμε. Κρίμα Click για ανάπτυξη... Το θυμάσαι εκείνο το σκηνικό πολύ όμορφη σκηνή όπως κ όλα τα γατάκια που τα φωτογράφιζαν οταν επαιρναν τίτλο εγώ κάθε φορά που γινόταν με έπιαναν τα ζουμιά Πάντως πραγματικά θα ήθελα να δω πως έγινε τώρα η μικρή Θαμπελινα ήταν πανέμορφο γατάκι κ ντελικάτο εμοιαζε στο στυλ της Ναλα Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να ξεπέρασες τα προβλήματα Σάμπυ μου κ να είναι όλα καλά πλέον για σένα κ τα δύο πανέμορφα κοριτσάκια σου να σου φέρουν γούρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #2.817 29-10-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα τα γατακια ειναι γεννα απο 1 σεμπτεβριο,δεν ειπα τιποτα γιατη απο αρχη ειξερα οτι θα τα κρατησω και ιταν μονο 2 κοριτσια,και ειχα τοτε πολυ δισκολο περιοδο της ζωης μου και δεν εμπενα καν στο σαιτ Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξεπεραστηκε το προβλημα και να ειστε ολοι καλα με τα καινουργια σας νινακια!!! καλα εκανες και τις κρατησες!!!ειναι πολυ πολυ ομορφες!!! αυτη ειναι η αγαπημενη μου ηλικια!!που ειναι σαν χνουδομπαλακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η sabi έγραψε: #2.818 29-10-09 15:14 Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.819 29-10-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η κορη μου ειναι πιο ευτιχιζμενη τωρα γιατη τα κοριτσια γεινανε αγαπιμενα απο στυγμη που γενεθεικανε,και αυτη δεν ειθελε να τα δωσω Click για ανάπτυξη... καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η sabi έγραψε: #2.820 29-10-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα εκανες και δεν τα εδωσες!!!ειναι καταπληκτικα και εχουν τελεια μουτραλακια!!! Click για ανάπτυξη... πολυ ομορφα ειναι και πολυ παιχνιδιαρηκα,τετιες τρελλες κανουνε ζαλιζουμε που τους βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.