Chinchilla-maniacs

Σαμπυ τι πανέμορφα φατσάκια είναι αυτα;;;;;:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Είναι τέλειααααααα!!!!!:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οριστε τα γλυκουλες μου

αχ θα τρελαθώ τι ομορφιές είναι αυτές !!!!:inlove::inlove::inlove::inlove: τα θέλω όλα :up::up::up::up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ένα από οτι βλέπω είναι πιο μικρό απο τα άλλα υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτό νανάκι sabi??

ευχαριστω:redface::redface:και δεν μου καθοτανε για φωτογραφιση οσ γνωστον,για αυτοκαι δεν τα ζορησα ιδιετερα,η Μουρα πειγε να τρελαθει;)

Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα

Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα

νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!!:hmm::hmm::hmm: αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !!:/::/:

νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!!:hmm::hmm::hmm: αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !!:/::/:
Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης

Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης

στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου:inlove::inlove: τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα :blink:

οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι;)

Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε:(

οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι;)

είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες :redface::redface::redface: !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !!:inlove::inlove::inlove:

δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες;)

κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ??

να και αλλα

οριστε τα γλυκουλες μου

Τι μωρα ειναι αυτα;;:inlove::inlove::inlove:
Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας:lol::lol::lol:

Τι μωρα ειναι αυτα;;:inlove::inlove::inlove:
Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας:lol::lol::lol:
Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου:baby::baby::baby:

Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονεις;)Δεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους

Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονεις;)Δεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους

απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών :hmm::hmm::hmm:

απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών :hmm::hmm::hmm:
ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα

αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα.

Συνημμένα

• xtysoyli.jpg
    xtysoyli.jpg
    149,3 KB · Εμφανίσεις: 20
αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα.

emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back