elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η elvenstar: #2.781 25-10-09 20:36 Σαμπυ τι πανέμορφα φατσάκια είναι αυτα;;;;; Είναι τέλειααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η Lita έγραψε: #2.782 25-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... αχ θα τρελαθώ τι ομορφιές είναι αυτές !!!! τα θέλω όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:44 Η Lita έγραψε: #2.783 25-10-09 20:44 το ένα από οτι βλέπω είναι πιο μικρό απο τα άλλα υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτό νανάκι sabi?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η sabi έγραψε: #2.784 25-10-09 20:45 ευχαριστωκαι δεν μου καθοτανε για φωτογραφιση οσ γνωστον,για αυτοκαι δεν τα ζορησα ιδιετερα,η Μουρα πειγε να τρελαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #2.785 25-10-09 20:46 Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η Lita έγραψε: #2.786 25-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Click για ανάπτυξη... νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #2.787 25-10-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η Lita έγραψε: #2.788 25-10-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαμπυ τι πανέμορφα φατσάκια είναι αυτα;;;;; Είναι τέλειααααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:36 Η Lita έγραψε: #2.782 25-10-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... αχ θα τρελαθώ τι ομορφιές είναι αυτές !!!! τα θέλω όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:44 Η Lita έγραψε: #2.783 25-10-09 20:44 το ένα από οτι βλέπω είναι πιο μικρό απο τα άλλα υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτό νανάκι sabi?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η sabi έγραψε: #2.784 25-10-09 20:45 ευχαριστωκαι δεν μου καθοτανε για φωτογραφιση οσ γνωστον,για αυτοκαι δεν τα ζορησα ιδιετερα,η Μουρα πειγε να τρελαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #2.785 25-10-09 20:46 Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η Lita έγραψε: #2.786 25-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Click για ανάπτυξη... νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #2.787 25-10-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η Lita έγραψε: #2.788 25-10-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... αχ θα τρελαθώ τι ομορφιές είναι αυτές !!!! τα θέλω όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:44 Η Lita έγραψε: #2.783 25-10-09 20:44 το ένα από οτι βλέπω είναι πιο μικρό απο τα άλλα υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτό νανάκι sabi?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η sabi έγραψε: #2.784 25-10-09 20:45 ευχαριστωκαι δεν μου καθοτανε για φωτογραφιση οσ γνωστον,για αυτοκαι δεν τα ζορησα ιδιετερα,η Μουρα πειγε να τρελαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #2.785 25-10-09 20:46 Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η Lita έγραψε: #2.786 25-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Click για ανάπτυξη... νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #2.787 25-10-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η Lita έγραψε: #2.788 25-10-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ένα από οτι βλέπω είναι πιο μικρό απο τα άλλα υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτό νανάκι sabi?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:45 Η sabi έγραψε: #2.784 25-10-09 20:45 ευχαριστωκαι δεν μου καθοτανε για φωτογραφιση οσ γνωστον,για αυτοκαι δεν τα ζορησα ιδιετερα,η Μουρα πειγε να τρελαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #2.785 25-10-09 20:46 Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η Lita έγραψε: #2.786 25-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Click για ανάπτυξη... νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #2.787 25-10-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η Lita έγραψε: #2.788 25-10-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστωκαι δεν μου καθοτανε για φωτογραφιση οσ γνωστον,για αυτοκαι δεν τα ζορησα ιδιετερα,η Μουρα πειγε να τρελαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Η elvenstar: #2.785 25-10-09 20:46 Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η Lita έγραψε: #2.786 25-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Click για ανάπτυξη... νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #2.787 25-10-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η Lita έγραψε: #2.788 25-10-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 20:50 Η Lita έγραψε: #2.786 25-10-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Click για ανάπτυξη... νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #2.787 25-10-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η Lita έγραψε: #2.788 25-10-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντα το τελευταίο της γέννας βγαίνει μικροτερο από τα άλλα Λιτα, μάλλον αυτο θα είναι το τελευταίο, επίσης κ τα ασημένια είναι πιο μικροκαμωμένα Click για ανάπτυξη... νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #2.787 25-10-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η Lita έγραψε: #2.788 25-10-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: νομίζω στην τελευταία γέννα που είχε γίνει υπήρχε ένα νανάκι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει και θέμα κληρονομικότητας και ξαναγίνει!! αν και ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες από εκείνο το μικρό αλλά αυτός που το πήρε δεν έβαλε !! Click για ανάπτυξη... Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:11 Η Lita έγραψε: #2.788 25-10-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν έβαλε ποτέ δυστυχώς κ δεν ξαναμπήκε κ στο φορουμ, όμως εγώ ήμουν από τις τυχερές που είδα το ζουζουνι από κοντά καλά δεν σου λέω τίποτα ήταν μια οπτασία πανέμορφο, σε κάποια φάση εκεί που μιλούσαμε με την Αντωνία στην έκθεση έγινε ένας χαμός με φλας να αστραφτουν κ γινόταν πανικός κ αναρωτηθήκαμε μήπως μπήκε κάποιος διάσημος κ γινόταν όλο αυτό το σκηνικό κ πλησιάζοντας είδα ότι είχε σηκώσει την Θαμπελινα (έτσι την ονόμασε την μικρή) κ την φωτογράφιζαν, σίγουρα ήταν μια από της πιο αγαπημένες της έκθεσης Click για ανάπτυξη... στην έκθεση δυστυχώς δεν ήρθα και δυστυχώς δεν θα έρθω και σε αυτήν που γίνεται τώρα!!ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουν και Θεσσαλονίκη!είχα την ευτυχία όμως να γνωρίσω και εγώ το μικρό και τα αδελφάκια του όταν πήγα να πάρω την isis μου τότε ήταν όλα ακόμη μικρά και η sabi δεν είχε καταλάβει οτι πρόκειται για νάνο αλλά θυμάμαι που μας είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν αρκετά πιο μικρό απο τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:16 Η sabi έγραψε: #2.789 25-10-09 21:16 οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:17 Η elvenstar: #2.790 25-10-09 21:17 Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανέμορφο πλάσμα εγώ να σου πω μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:19 Η Lita έγραψε: #2.791 25-10-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι νανακι δεν ειναι απλα ειναι ελαχιστα πιο μικρο,θα μεγαλοση κανονηκα,και ειναι αγορακι Click για ανάπτυξη... είναι κουκλί πάντως και θα πω την αμαρτία μου εγώ αυτό ξεχώρισα απο τα άλλα, τουλάχιστον απο τις πρώτες φωτογραφίες !! όλα είναι όμορφα εννοείται αλλά αυτό σαν φατσούλα μου θυμίζει και της μικρής μου τη φατσούλα σε αυτήν την ηλικία !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η sabi έγραψε: #2.792 25-10-09 21:23 δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ωγαζω εγω φωτογραφιες αν δεν εζουνε κλεισει 3 ευδομαδες,στην Ρωσσια το θεορουμε γρουσουζηκο,αυτες ειναι οι πρωτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:08 Η Lita έγραψε: #2.793 26-10-09 19:08 κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κορίτσια έχω μια απορία είναι συχνό φαινόμενο το να γεννηθεί γάτα νάνος , όπως τα έψαξα και στο internet τα teacup cats , είναι καλή κίνηση να πάρεις ένα τέτοιο γατάκι τα εκτροφεία που πουλάνε τέτοια γατάκια κρύβουν κινδύνους ?? έχουν μειονεκτήματα στην υγεία τους σε σχέση με μια κανονική γατούλα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η avtwvia έγραψε: #2.794 27-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: να και αλλα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sabi: οριστε τα γλυκουλες μου Click για ανάπτυξη... Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #2.795 27-10-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι μωρα ειναι αυτα;; Μου ηρθε ενας ντουβρουτζας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω,ειναι πολυ ομορφα τα γλυκουλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η sabi έγραψε: #2.796 27-10-09 15:57 Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 17:14 Η Lita έγραψε: #2.797 27-10-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για τους νανους,οσο και εγω μπορουσα να βρω της πλυροφοριες,γενιουνται σπανια,δεν τυχενουνε σε ολες της γεννες,και γενιουνται απο τους κανονηκους γονειςΔεν εχουνε καμια προβλιμα υγειας,και αναψιζουνται κανονηκα,κρατοντας σταφερο το μεγεθος τους Click για ανάπτυξη... απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.798 27-10-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: απλά έψαξα και εγώ στο internet και λέει οτι υπάρχουν εκτροφεία <νάνων> που προκύπτουν από ζευγαρώματα μεταξύ των μικρόσωμων γατών Click για ανάπτυξη... ναι,μωρο μου,απλα και σε μικροσομα ζωα,γενανε και κανονηκα γατακια,και ποτε δεν ξερεις αποτελζμα.Αυτη προσπαθουνε να μαζεξουνε τα μικροσομα γατια,αλλα δεν ειναι παντα νανος,και πειστευω οτι ολο αυτο οδιγει στο τελος σε προβλιματα,γιατη απο την φυση μικρο σωμα ειναι ελατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η sabi έγραψε: #2.799 27-10-09 21:47 αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα xtysoyli.jpg 149,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 138 139 140 141 142 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 140 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η Lita έγραψε: #2.800 28-10-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: αυτο το χρυσο κοριτση ζειταει νονα,οπια θα δωσει οραιοτερο ονομα. Click για ανάπτυξη... emma, , zizou, rose, sugar,soul και νομίζω το καλύτερο είναι kira !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.