Chinchilla-maniacs

Αυτήν την πάστα την έδινα και εγώ στην Ραίσα όταν ήταν έγκυος κυρίως....κάνει θαύματα και την τρώνε σαν τρελά!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eλα ρε! Υπάρχει τέτοιο Περσικό? Δεν το ήξερα!
Κουκλί! :up:

μα ειναι ρακδολλ,ετσι δεν ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι καλε υπαρχουν περσακια σε ολους τους χρωματισμους σχεδον,και τα bicolour ειναι πολυ γνωστη κατηγορια.Νομιζω αυτο το χρισμα στη φατσουλα τους δινει αλλη γλυκα...
Τα κουρτινάκια!!:up::lol:

κι εγώ έτσι νόμιζα...υπάρχουν Περσικά bicolor?

Βεβαιως και υπαρχουν,και μαλιστα οπως ειπα και σε παρα πολλα χρωματα.Δειτε εδω.:)

Βεβαιως και υπαρχουν,και μαλιστα οπως ειπα και σε παρα πολλα χρωματα.Δειτε εδω.:)
ναι ναι...αυτά υπάρχουν...τα δίχρωμα σωστά...αλλά τo συγκεκριμένο νομίζω είναι ragdoll bicolor γιατί εχει το χαρακτηριστικό V στο προσωπο και τα μπλε μάτια...η Κατερινα θα μας πει σίγουρα.

Ετσι μπράβο!!!! Δείτε!! δείτε!:up:
Κι εγώ νομίζω όμως οτι το συγκεκριμένο είναι ραγκντολ

Αυτήν την πάστα την έδινα και εγώ στην Ραίσα όταν ήταν έγκυος κυρίως....κάνει θαύματα και την τρώνε σαν τρελά!!:up:
γιατι την εγγιμοσινι δεν επαρχει καλιτερο δεινω και εγω

ναι ναι...αυτά υπάρχουν...τα δίχρωμα σωστά...αλλά τo συγκεκριμένο νομίζω είναι ragdoll bicolor γιατί εχει το χαρακτηριστικό V στο προσωπο και τα μπλε μάτια...η Κατερινα θα μας πει σίγουρα.
και εγω το ειδα για ρακδολλ

Δεν ξερω κι εγω δεν ειμαι σιγουρη...Τα περσικα διχρωμα μπορει να μην εχουν κουρτινακια(Γιουλη μη γελας!) αλλα να ειναι γενικα με δυο χρωματα.Αυτα με τα κουρτινακια μου φαινονται πιο συμμετρικα παντως.Εγω μπορω να εχω ενα τετοιο;
chocolatebicolor.jpg
Και μηπως να τα λεγαμε στους περσομανεις να μην χαλαμε το νημα των τσιντσιλα;

ειπαρχουν 2 ρατσες σε πιο πλουσιο χροματιζμο ενο ειπαρχουν αλα τα χροματα,ειναι περσικα και σιμπιριαν(και κεραμιδογατες ενοειτε)

γιατι την εγγιμοσινι δεν επαρχει καλιτερο δεινω και εγω
Δωρα γράψτο...να το παρουμε κι εμείς;):cool:
Δεν ξερω κι εγω δεν ειμαι σιγουρη...Τα περσικα διχρωμα μπορει να μην εχουν κουρτινακια(Γιουλη μη γελας!) αλλα να ειναι γενικα με δυο χρωματα.Αυτα με τα κουρτινακια μου φαινονται πιο συμμετρικα παντως.Εγω μπορω να εχω ενα τετοιο;
chocolatebicolor.jpg
Και μηπως να τα λεγαμε στους περσομανεις να μην χαλαμε το νημα των τσιντσιλα;
:lol::lol::lol:
Ναι μωρέ εγώ φταίω...έκανα παράσιτα! :redface:
Οχι η Ελενα φταίει που μας ξεμυαλίζει:P:lol:

Τι εννοεις Γιουλη να γραφω,το Calopet;Το ξερω,εδινα και στην Αμελι μας κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.Στη Μοιρα θα δινω αυτο,τροφη για μικρα και ασβεστιο.:)
Λοιπον εγω λεω να κανουμε μια αντεπιθεση στο δικο τους νημα,παω να την ετοιμασω.:P

τα ονομάζουν Ragaper και είναι μικρό σε μέγεθος.
Όχι ούτε κ εγώ φταίω πάντως για τα παράσιτα ήταν η κακιά η στιγμή ήθελα να δείξω στη Σαμπι τα teacup

Ναι μωρέ εγώ φταίω...έκανα παράσιτα! :redface:
Οχι η Ελενα φταίει που μας ξεμυαλίζει:P:lol:

Όχι ούτε κ εγώ φταίω πάντως για τα παράσιτα ήταν η κακιά η στιγμή ήθελα να δείξω στη Σαμπι τα teacup[/quote]
Δεν φταίει η Έλενα. Άντε άντε όλες σας που μας έχετε ξεράνει με τα μωρά που βάζετε και μας ξεσηκώνετε!!
Τουλάχιστον κι αυτά που έβαλε η Έλενα είναι περσικά όπως και τα τσιντσιλά είναι ίδιας συνομωταξίας. Ενώ εσείς, μας κοτσάρετε στην μούρη παντού τα πάντα: Βιρμανάκια, ραγκντολάκια, περσάκια, βρετενάκια, μέιν κουνάκια, ΄κι ό,τι άλλο.... :lol:

Καλημερα σε ολους!σκεφτικα οτι θα ηταν οραιο γενικα θα μαθουμε τι ρατσες ειπαρχου στο κοσμο.αυτο ειναι χομπμπι μου τωρα χρονια,και αν μπορουμε να κανουμε καπια τετια συζητηση(δεν ξερω,αν ειπαρχει ιδικο ποστ εδω)και πος μπορει θα γεινει αυτη συζητισι και βεβεα αν θελει κανις:up:

Όχι ούτε κ εγώ φταίω πάντως για τα παράσιτα ήταν η κακιά η στιγμή ήθελα να δείξω στη Σαμπι τα teacup
αυτα teacup ειπαρχουν εδω:hmm:ειχουν εμθανησι σαν μικρο γατακι:hmm:?

Καλημερα σε ολους!σκεφτικα οτι θα ηταν οραιο γενικα θα μαθουμε τι ρατσες ειπαρχου στο κοσμο.αυτο ειναι χομπμπι μου τωρα χρονια,και αν μπορουμε να κανουμε καπια τετια συζητηση(δεν ξερω,αν ειπαρχει ιδικο ποστ εδω)και πος μπορει θα γεινει αυτη συζητισι και βεβεα αν θελει κανις:up:
Sabi στο mycat, στα "breeds" πάνω θα τα βρεις, έχουν γίνει κάποιες παρουσιάσεις λίγω φυλών που χωρίζονται σε μακρύτριχες και κοντότριχες...ίσως με τη βοήθεια της κόρης σου, αφού έχεις ασχοληθεί να μας βάλετε κι άλλες παρουσιάσεις για άλλες:)
Επίσης έχεις κάποια βιβλία όπως κι εγώ... μου λες σε παρακαλώ ποια βιβλία έχεις?

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα το είδες?

:)Καλημέρα...Sabi πολύ χαίρομαι που θα δώσεις το γατάκι στο φιλικό ζευγάρι που σε σύστησα...βέβαια η χαρα ειναι μεγαλύτερη γι αυτους...:Dμάλιστα σκέφτονται και για δευτερο...

Sabi στο mycat, στα "breeds" πάνω θα τα βρεις, έχουν γίνει κάποιες παρουσιάσεις λίγω φυλών που χωρίζονται σε μακρύτριχες και κοντότριχες...ίσως με τη βοήθεια της κόρης σου, αφού έχεις ασχοληθεί να μας βάλετε κι άλλες παρουσιάσεις για άλλες:)
Επίσης έχεις κάποια βιβλία όπως κι εγώ... μου λες σε παρακαλώ ποια βιβλία έχεις?

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα το είδες?
Γιουλι τα βιβλια ειναι ρωσσικα δυστιχως,ειναι επαγγελματικα βιβλια για κτητες και εκτροφεια,και δεν εχω φειρει ολα ακομα.θα δω αν εχω καπιο ξενο συγγραφεο θα σου πω.μινιμα πειρα αλλα μου εστειλε σε καπιο κινουριο ποστ,μπικα ,ειδα αλλα δεν καταλαβα πολα.θα μπο στις "breeds"μιπος θα εχω θα σεπλιροσω κατη.ευχαριστω:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back