sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η sabi έγραψε: #541 19-11-08 16:13 στα μελισσια το μαγαζι ειναι λιγο πιο κατο απο το Σκλαβενητη(σουπερμαρκετ)και αν θα ερθετε στα Μελισσια εγω προσοπικα να κανω οτι θελετε.στην ζωη μου ξερω καλα 2 πραγματα-ζωα και νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #542 19-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: στα μελισσια το μαγαζι ειναι λιγο πιο κατο απο το Σκλαβενητη(σουπερμαρκετ)και αν θα ερθετε στα Μελισσια εγω προσοπικα να κανω οτι θελετε.στην ζωη μου ξερω καλα 2 πραγματα-ζωα και νυχια Click για ανάπτυξη... Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η sabi έγραψε: #543 19-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! Click για ανάπτυξη... και βεβεα πολες καφεδες,παρεα με τα μικρα χρωνος περναει ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η sabi έγραψε: #544 20-11-08 09:29 Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 20-11-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η sabi έγραψε: #546 20-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #547 20-11-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:44 Η prince έγραψε: #548 20-11-08 09:44 καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στα μελισσια το μαγαζι ειναι λιγο πιο κατο απο το Σκλαβενητη(σουπερμαρκετ)και αν θα ερθετε στα Μελισσια εγω προσοπικα να κανω οτι θελετε.στην ζωη μου ξερω καλα 2 πραγματα-ζωα και νυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #542 19-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: στα μελισσια το μαγαζι ειναι λιγο πιο κατο απο το Σκλαβενητη(σουπερμαρκετ)και αν θα ερθετε στα Μελισσια εγω προσοπικα να κανω οτι θελετε.στην ζωη μου ξερω καλα 2 πραγματα-ζωα και νυχια Click για ανάπτυξη... Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η sabi έγραψε: #543 19-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! Click για ανάπτυξη... και βεβεα πολες καφεδες,παρεα με τα μικρα χρωνος περναει ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η sabi έγραψε: #544 20-11-08 09:29 Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 20-11-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η sabi έγραψε: #546 20-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #547 20-11-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:44 Η prince έγραψε: #548 20-11-08 09:44 καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: στα μελισσια το μαγαζι ειναι λιγο πιο κατο απο το Σκλαβενητη(σουπερμαρκετ)και αν θα ερθετε στα Μελισσια εγω προσοπικα να κανω οτι θελετε.στην ζωη μου ξερω καλα 2 πραγματα-ζωα και νυχια Click για ανάπτυξη... Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η sabi έγραψε: #543 19-11-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! Click για ανάπτυξη... και βεβεα πολες καφεδες,παρεα με τα μικρα χρωνος περναει ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η sabi έγραψε: #544 20-11-08 09:29 Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 20-11-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η sabi έγραψε: #546 20-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #547 20-11-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:44 Η prince έγραψε: #548 20-11-08 09:44 καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! Click για ανάπτυξη... και βεβεα πολες καφεδες,παρεα με τα μικρα χρωνος περναει ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:29 Η sabi έγραψε: #544 20-11-08 09:29 Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 20-11-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η sabi έγραψε: #546 20-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #547 20-11-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:44 Η prince έγραψε: #548 20-11-08 09:44 καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #545 20-11-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η sabi έγραψε: #546 20-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #547 20-11-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:44 Η prince έγραψε: #548 20-11-08 09:44 καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε???? χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:39 Η sabi έγραψε: #546 20-11-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #547 20-11-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:44 Η prince έγραψε: #548 20-11-08 09:44 καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Αντα έγραψε: #547 20-11-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:44 Η prince έγραψε: #548 20-11-08 09:44 καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις) ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:44 Η prince έγραψε: #548 20-11-08 09:44 καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #549 20-11-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ Click για ανάπτυξη... Θα πας στην Κατερινα?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η sabi έγραψε: #550 20-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #551 20-11-08 09:53 Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #552 20-11-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #553 20-11-08 10:01 καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:02 Η sabi έγραψε: #554 20-11-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου... εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 20-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου... Click για ανάπτυξη... ποτε ακριβώς θα το πάρουν? Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! κάνει και νυχάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #556 20-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει.... Click για ανάπτυξη... Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #557 20-11-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή! Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! Click για ανάπτυξη... Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #558 20-11-08 10:15 Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η sabi έγραψε: #559 21-11-08 15:39 Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....καμια ιδεα κανεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Η sabi έγραψε: #560 21-11-08 15:59 μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.