Chinchilla-maniacs

στα μελισσια το μαγαζι ειναι λιγο πιο κατο απο το Σκλαβενητη(σουπερμαρκετ)και αν θα ερθετε στα Μελισσια εγω προσοπικα να κανω οτι θελετε.στην ζωη μου ξερω καλα 2 πραγματα-ζωα και νυχια:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στα μελισσια το μαγαζι ειναι λιγο πιο κατο απο το Σκλαβενητη(σουπερμαρκετ)και αν θα ερθετε στα Μελισσια εγω προσοπικα να κανω οτι θελετε.στην ζωη μου ξερω καλα 2 πραγματα-ζωα και νυχια:up:
Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! :cool::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!! :cool::up::up:
και βεβεα πολες καφεδες,παρεα με τα μικρα χρωνος περναει .......:up:

Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε????
:/:χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει:whistle:.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ:up:

Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε????
:/:χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει:whistle:.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ:up:
Καλημέρα! :)
Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις):up:
ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει!:blink:

Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις):up:
ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει!:blink:
για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο:D

Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! :lol::lol:

καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ

εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ

καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ

εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ
Θα πας στην Κατερινα?!!! :up::up::up:

Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!! :lol::lol:
Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη...:/:

Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! :P σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου...:lol: εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!!

για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο:D
Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!! :up::lol::lol:

καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...:)και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου...;)

Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!! :P σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου...:lol: εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!!
τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει....:lol:

καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...:)και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου...;)
ποτε ακριβώς θα το πάρουν? :hmm:
Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς! :cool:;);)κάνει και νυχάκια....:up:

τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει....:lol:
Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή!
Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! :up::P:lol:

Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή!
Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική! :up::P:lol:
Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!! :lol::lol::lol:

Καλημερα Βασια!ο μικρος που θα παρουν φυλι σου ειναι πολυ καλος και τριφερος,θα ειναι οπσογο κατικιδιο.θα το παρουνπειστεβω σε 2-3 ευδομαδες,γιατι η γατα-μαμα να τους κοψει γαλα συνδομα,γιατι την δαγονουν πλεον.την εχουν ματοσει την κακομιρα....αν θελεις να ερθεις στο σπητι μου μαζη με τα κοτιτσια θα χαρω πολυ....:up:

Καλησπερα κοριτσια!Σημερα οπα προη εχω μια απορια....Εχω βαλει επιτιδες μια μικρη τουαλετα για τα μωρα,γιατι δισκολευουντε να μπουν στο μεγαλο,και εχω παρατιρισει οτι γατα-μαμα παει στην μικτη τουαλετα για αναγη τις,ασχετο που δεν χοραει μεσα με τιποτα,και προσπαθει με χιλια ζωρια να τα κανει ολα εκει:mad::(.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....:/:καμια ιδεα κανεις????:hmm:

μαλον δεν εχει ορεξη κανεις για κουβεντα σημερα,δεν πειραζει να ρωτισω καπια αλλι στυγμι......:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back