sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!!στα μελισσια το μαγαζι ειναι λιγο πιο κατο απο το Σκλαβενητη(σουπερμαρκετ)και αν θα ερθετε στα Μελισσια εγω προσοπικα να κανω οτι θελετε.στην ζωη μου ξερω καλα 2 πραγματα-ζωα και νυχια![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και βεβεα πολες καφεδες,παρεα με τα μικρα χρωνος περναει .......Και αυτο θελει οργανωση....θα τα αναλυσουμε ολα με μια τεραστια κουπα καφε μπροστα μας!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει
.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!Καλημερα σε ολους!τοσο οραια μερα εξω στην δουλια να την περασουμε????
χτες ανακαλιψα οτι ενα γατακι μου θυληκο εχει μια φονι παρα πολυ λεπτι,και δεν βγενει νιουριζμα,βγαζει ενα ηχω σαν πουλακι κιλαιδαει
.απο τοτε σηνεχια προσπαθω να την ακουσω....μου αρεσει πολυ
![]()

Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις)
ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειοΚαλημέρα!
Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις)![]()
ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!!Καλημέρα!
Θέλω κι εγώ καφεδάκι έξω με τις φίλες μου (δηλ. εσάς ολες και γατοσυζητήσεις)![]()
ετσι είναι και η Σεμέλη μου... έχει πααααρα πολύ απαλή φωνούλα! Ακόμα κι όταν θέλει κάτι επίμονα, η φωνή της ίσα ισα που βγαινει!![]()

prince
Διάσημο μέλος
εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Θα πας στην Κατερινα?!!!καλημέρα... η μέρα σήμερα σηκώνει ζούπιγμα :Ρ
εγώ το βραδάκι θα ζουπίξω μάπα και ήλια... :Ρ

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Αντα!ολα το κολορ-ποιντ εχουν αρκετα δηνατι φονι.Τωρα οσο μεγαλονουν θενετε διαφορετικες προσοπικοτιτες.Αρσενικο πολυ χαδιαρικο σινεχια θελει χερια,και αλα βεβεα δεν πανε πισο ,με περνουν απο πισω οπου και παω.ειναι πολυ αστειο να τρεχουν απο πισω σου 4 μπαλες.μολης σταματαω καπου προσπαθουν να σκαρφαλοσουν στα πανταλονια μου .σημερα παρα τριχα θα αργεισω στην δουλια,ηαιτι ασχολιθεικα πολυ μαζη τυος το προη.ενα θυληκο ομος πολυ ντροπαλο.ειναι μικροτερι βεβεααπο ολους,αλλα πολυ ισιχη...Καλημερα!! μπορει ομως σιγα σιγα να δυναμωνει και μετα να ''σπαει'' τζαμια...ετσι ελεγα και εγω στην αρχη με τη Πισου, και τωρα ολο νιαου νιαου σε 82 dba!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου...
εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι!!! Σπαστή έτσι είναι και της Σεμέλης!!Κανει διακοπες!!για σου ΓΙΟΥΛΗ!ξερεις δεν ειναι μονο οτι ειναι πολυ απαλη η φονη τις,ειναι το ηχω σπαστο που βγαζει,οταν νατην ακουσεις θα καταλαβεις,εγω πανδος δεν εχω ακουσει τιποτα παρομειο![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου...
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει....Τι τελειο να εχεις το πρωι 4 μικρες μπαλιτσες να σε παιρνουν απο πισω!!!σκετη τρελα, να μπερδευονται στα ποδια σου, και να προσπαθεις να κρατησεις την ισορροπια σου...
εχω δυο μεγαλα που το κανουν αυτο το πρωι, και ειναι αυτο που λες...ειδικα ο Αλφι σκαρφαλωνει πανω στη πυτζαμα μου- ειναι στο τσακ να μου τη κατεβαασει- αν δεν του βαζω φαγητο αμεσως!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ποτε ακριβώς θα το πάρουν?καλημέρα και απο μένα στις ομορφες τσιντσιλά...είδα τη Ναλα της Αναστασίας και έπαθα...και Σάμπυ μου είπε οτι οι δικές σου ειναι πιο εντυπωσιακές...ελπιζω να τις δω κάποια στιγμή, πάντως θα δω το μικρο των φίλων μου...
![]()

Βασια τις Κυριακές μπορεί η Sabi να πάμε για καφεδάκι...έχει και 2 ωραια ινστιτούτα ομορφιάς!

κάνει και νυχάκια....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή!τωρα με καταλαβενεις,εχω μαμα,4 μπαλες,που προσεχω να μην τα πατεισω,και στην πορτα Μασια που θελει να μπει στο δοματιο με τα μικρα οπος διποτε....την Τασια που περημενει το προηνο τις γαλα,Κρις που μανταει και θελει χτενιζμα,και Μουρα οπια ποτε δεν εχει κεφια με τα γρινια τις.....αυτο ειναι καθημερινοπροη μου....και το βραδι οταν γειρειζω ξανα,βαλε και τα 2 σκυλια...σημερα δεν πειγα βολτα γιατι δεν προλαβα και μου κρατανε μουτρα....αλλα μου αρεσει....![]()
Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ειμαστε γατο-φυσιολογικες!!!!!!Ειναι πάρα πολύ ωραιο να ξέρεις ότι δεν εισαι ο μονος ¨γατοπαλαβός" σ'αυτη τη ζωή!
Χαρη στο mycat αισθάνομαι φυσιολογική!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

.(μεγαλη τουαλετα πεντακαθαρη)δεν θελω να τημ μαλοσω αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο....
καμια ιδεα κανεις????
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool