Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:04 Η Lita έγραψε: #1.681 09-12-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω αν σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα εγώ πάντως έψαχνα για ένα μπλε ή μπλακ σολιντ ή καπνό. Βέβαια αυτά δεν είναι τσιντσιλα, αλλά είναι πανέμορφα Click για ανάπτυξη... έχεις φώτο από αυτά για να βάλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:05 Η elvenstar: #1.682 09-12-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις φώτο από αυτά για να βάλεις? Click για ανάπτυξη... Θα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Lita έγραψε: #1.683 09-12-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλά Click για ανάπτυξη... ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.684 09-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Click για ανάπτυξη... Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #1.685 09-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Click για ανάπτυξη... πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.686 09-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #1.687 09-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η elvenstar: #1.688 09-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω αν σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα εγώ πάντως έψαχνα για ένα μπλε ή μπλακ σολιντ ή καπνό. Βέβαια αυτά δεν είναι τσιντσιλα, αλλά είναι πανέμορφα Click για ανάπτυξη... έχεις φώτο από αυτά για να βάλεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:05 Η elvenstar: #1.682 09-12-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις φώτο από αυτά για να βάλεις? Click για ανάπτυξη... Θα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Lita έγραψε: #1.683 09-12-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλά Click για ανάπτυξη... ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.684 09-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Click για ανάπτυξη... Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #1.685 09-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Click για ανάπτυξη... πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.686 09-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #1.687 09-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η elvenstar: #1.688 09-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχεις φώτο από αυτά για να βάλεις? Click για ανάπτυξη... Θα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Lita έγραψε: #1.683 09-12-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλά Click για ανάπτυξη... ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.684 09-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Click για ανάπτυξη... Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #1.685 09-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Click για ανάπτυξη... πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.686 09-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #1.687 09-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η elvenstar: #1.688 09-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλά Click για ανάπτυξη... ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.684 09-12-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Click για ανάπτυξη... Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #1.685 09-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Click για ανάπτυξη... πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.686 09-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #1.687 09-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η elvenstar: #1.688 09-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά! 4 μέρες: μείνανε! Click για ανάπτυξη... Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #1.685 09-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Click για ανάπτυξη... πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.686 09-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #1.687 09-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η elvenstar: #1.688 09-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μόνο 4 μέρες; Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα; Click για ανάπτυξη... πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.686 09-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #1.687 09-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η elvenstar: #1.688 09-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #1.687 09-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η elvenstar: #1.688 09-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η elvenstar: #1.688 09-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά! Click για ανάπτυξη... Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Lita έγραψε: #1.689 09-12-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια Click για ανάπτυξη... όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο πυρροθριξ: #1.690 09-12-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω! Click για ανάπτυξη... κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Lita έγραψε: #1.691 09-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω!!! αν το βρεις δωστο κι απο δω!!! Click για ανάπτυξη... έγινε αρχίζω το ψάξιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:18 Η sabi έγραψε: #1.692 10-12-08 09:18 Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα γατομαμαδες!αλυθια,εχουμε και γατομπαμπαδες? Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.693 10-12-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη Click για ανάπτυξη... τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:34 Η Raisa έγραψε: #1.694 10-12-08 09:34 Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η Βάσια13859: #1.695 10-12-08 10:03 καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:49 Η sabi έγραψε: #1.696 10-12-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας? Click για ανάπτυξη... καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η Raisa έγραψε: #1.697 10-12-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν? Click για ανάπτυξη... Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:55 Η sabi έγραψε: #1.698 10-12-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τις είδα και έπαθααααα!!!!! Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!! Click για ανάπτυξη... ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η sabi έγραψε: #1.699 10-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια.. Click για ανάπτυξη... Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #1.700 10-12-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ καλο το Βασακο μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.