Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κανετε? Λιτα θα μετρας μερες μεχρι να ερθεις Αθηνα?![]()
ναι και ελπίζω να σταματήσουν και τα επεισόδια για να μην έχω και πρόβλημα!είμαι πάντως μέσα στην τρελή χαρά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Της Μιου της εχεις πει οτι πως θα πρεπει να συμπεριφερθει στο νεο μελος??????![]()

της λέω εδώ και καιρό ότι θα έρθει και άλλο γατάκι στο σπίτι και θα κάνουνε παρέα και θα παίζουν και όταν θα φεύγω από το σπίτι δεν θα μένει μόνη!

να σου πω την αλήθεια την φοβάμαι λίγο στο πως θα αντιδράσει , το παραδέχομαι ότι την έχω κακομάθει και αυτή είναι προσκολλημένη πάνω μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αλήθεια μπορεί να συμβεί και αυτό!αν δεν αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά μου ώστε να μην ζηλεύει ? μπορεί να έχει πρόβλημα λόγο χαρακτήρα?Μπορει λιγο να ξυνησει στην αρχη...αλλα στο τελος ειτε θα την αποδεχτει και θα παιζουν μαζι, ή απλα θα συμβιωνουν - κατι σαν οκ θα σε ανεχτω, γιατι δεν μπορω να κανω αλλιως!!!!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θα ειπαρχει προβλημα ,να δεις,γιατι η Ισισ αντεχει την Τασια,που εγενε κανονικι κακουργα με τα μωρα,αλλα η Ισισ βρεικε την θεση τις.εχεις πολυ κινονικο γατακι πειστεπσε μεαλήθεια μπορεί να συμβεί και αυτό!αν δεν αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά μου ώστε να μην ζηλεύει ? μπορεί να έχει πρόβλημα λόγο χαρακτήρα?![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
τέτοιο πρόβλημά δεν θα έχουμε σίγουρα !Ειχα τη Πισου οταν πηρα και τον Αλφι....ακομη φροντιζω αφου εχω χαιδεψει το ενα να παω και στο αλλο...παρατηρησα οτι με ''ενα ματι ειναι πανω σου'', και μερικες φορες ζηλευουν....ενα ειναι σιγουρο και τα δυο θα πρεπει να μαθουν να μοιραζονται εσενα!!!!!!![]()
την Μίου όλη την ώρα αγκαλιά την έχω και την φιλάω και χωράει σίγουρα άλλη μια στην αγκαλιά μου θα τα ζουλάω και τα δύο ταυτόχρονα!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι θα βγαλεις και το τριτο χερι σαν Καλη......τέτοιο πρόβλημά δεν θα έχουμε σίγουρα !την Μίου όλη την ώρα αγκαλιά την έχω και την φιλάω και χωράει σίγουρα άλλη μια στην αγκαλιά μου θα τα ζουλάω και τα δύο ταυτόχρονα!
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η μικρούλα σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα το τερατάκι που λέγετε Μίου φοβάμαι αλλά το καλό είναι ότι με ακούει αρκετά!όταν πάει να κάνει καμιά ζημία και με ακούει να λέω μη ξαπλώνει αμέσως κάτω ανάσκελα και χαϊδεύεται!δεν θα ειπαρχει προβλημα ,να δεις,γιατι η Ισισ αντεχει την Τασια,που εγενε κανονικι κακουργα με τα μωρα,αλλα η Ισισ βρεικε την θεση τις.εχεις πολυ κινονικο γατακι πειστεπσε με![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι θα βγαλεις και το τριτο χερι σαν Καλη......![]()

και 10 χέρια θα βγάλω αν μπορώ για να τα έχω αγκαλιά!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οραια!ξεκινα απο τωρα!και 10 χέρια θα βγάλω αν μπορώ για να τα έχω αγκαλιά!
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ξεκινάω! μέχρι στιγμής μετράμε Μίου και Ίσις και μας μένει να πάρω αργότερα και ένα αρσενικό και είμαστε έτοιμη οικογένεια!οραια!ξεκινα απο τωρα!![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
η Λίτα; Δεν μένει μαζί σου;ξεκινάω! μέχρι στιγμής μετράμε Μίου και Ίσις και μας μένει να πάρω αργότερα και ένα αρσενικό και είμαστε έτοιμη οικογένεια!
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η Λίτα; Δεν μένει μαζί σου;
όχι την Lita όταν την είχαμε πάρει στην αρχή την έπαιρνα σπίτι για κάνα δυο βδομάδες κάθε ένα με δύο μήνες αλλά τον πιο πολύ καιρό έμενε με το φίλο μου από τότε που πήρα και τη Μίου δεν μου την ξανά έφερε!του το έχω ζητήσει αλλά με γράφει!
βέβαια πηγαίνω εγώ και την βλέπω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Aααα! μάλλον θα την θέλει όλη δική τουόχι την Lita όταν την είχαμε πάρει στην αρχή την έπαιρνα σπίτι για κάνα δυο βδομάδες κάθε ένα με δύο μήνες αλλά τον πιο πολύ καιρό έμενε με το φίλο μου από τότε που πήρα και τη Μίου δεν μου την ξανά έφερε!του το έχω ζητήσει αλλά με γράφει!βέβαια πηγαίνω εγώ και την βλέπω!

δηλαδή έχετε μόνο κορίτσια. Πραγματικά πρέπει να πάρετε κ έναν αρσενικό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοείται ότι την θέλει μόνο δική του και αυτή έχει μία αδυναμία στους άντρες !Aααα! μάλλον θα την θέλει όλη δική τουδηλαδή έχετε μόνο κορίτσια. Πραγματικά πρέπει να πάρετε κ έναν αρσενικό.
πρέπει να πάρω και έναν αρσενικό αλλά δεν έχω αποφασίσει τι θα είναι !μπορεί να πάρω και αρσενικό τσιντσιλά δεν ξέρω ακόμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βρε την πονηρή την Λίταεννοείται ότι την θέλει μόνο δική του και αυτή έχει μία αδυναμία στους άντρες !πρέπει να πάρω και έναν αρσενικό αλλά δεν έχω αποφασίσει τι θα είναι !μπορεί να πάρω και αρσενικό τσιντσιλά δεν ξέρω ακόμα!

Λεςνα πάρεις ζευγαρακι; Να είναι ή σαν τον Κρις της Σαμπυ ή έναν περσικό φουντωτό γατούλη. Από τα γκριζάκια δεν έχει κανενα αρσενικό ή Σάμπυ ή λες να πάρεις αργότερα;
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε την πονηρή την Λίτα
Λεςνα πάρεις ζευγαρακι; Να είναι ή σαν τον Κρις της Σαμπυ ή έναν περσικό φουντωτό γατούλη. Από τα γκριζάκια δεν έχει κανενα αρσενικό ή Σάμπυ ή λες να πάρεις αργότερα;
της sabi τα μικρά είναι θηλυκά νομίζω!μου είπε ότι αν θέλω αργότερα και αρσενικό θα μου δώσει κάτι διευθύνσεις από εκεί που πήρε και το δικό της μάλλον!αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τιμές από αυτά πιθανών να είναι πολύ ακριβά!
θα μαζέψω απο τώρα!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα εγώ πάντως έψαχνα για ένα μπλε ή μπλακ σολιντ ή καπνό. Βέβαια αυτά δεν είναι τσιντσιλα, αλλά είναι πανέμορφατης sabi τα μικρά είναι θηλυκά νομίζω!μου είπε ότι αν θέλω αργότερα και αρσενικό θα μου δώσει κάτι διευθύνσεις από εκεί που πήρε και το δικό της μάλλον!αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τιμές από αυτά πιθανών να είναι πολύ ακριβά!θα μαζέψω απο τώρα!
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool