moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:03 Η moukelis έγραψε: #161 09-11-08 11:03 Βρε Σταυρουλα,καμια εξεταση της εχει κανει ο γιατρος;Μηπως εχει τιποτα η γατουλα;Γιατι αν τρωει τοση ποσοτητα,και δεν μακραινει,ουτε παιρνει βαρος,τι γινεται ολη αυτη η πρωτεϊνη της Kitten; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η prince έγραψε: #162 09-11-08 11:10 την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #163 09-11-08 11:40 Ναι δεν αμφιβαλλω,το τριχωμα ειναι ενδειξη οτι ειναι καλα το ζωακι,αλλα ξερω κι εγω,δε μου φαινεται λογικο...Και δεεδομενου οτι οντως τα περσικα εχουν αργη αναπτυξη,θα επρεπε να βλεπεις καποια διαφορα,εστω και μικρη.Και ειχε και φτερνισματακια κτλ πριν λιγο καιρο,ετσι δεν ειναι;Οι εξετασεις της δεν εδειξαν τιποτα περιεργο που να οδηγησει σε περεταιρω εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:52 Η prince έγραψε: #164 09-11-08 11:52 τίποτε απολύτως. το φτέρνισμα αποδόθηκε σε γατο ίωση που κυκλοφορούσε. το ότι δεν παίρνει βάρος μπορεί να οφείλεται και στο ότι τη γυμνάζει ο πρίνς κανονικότατα... τρέχουν και κάνουν σκανταλιές όλη μέρα... ως προς το μέγεθος τώρα να σου πώ την αλήθεια δεν την είχαμε μετρήσει για να μπορώ να σου πώ αν μεγάλωσε. απλά μπορώ να σε ενημερώσω ότι δεν έχει κάνει διάρροια από την ημέρα που την πήρα και ειλικρινά αμφιβάλω αν με τόσες γάτες που είχε εκείνη στο κλουβί ήξερε ποια έκανε διάρροια,.... άπλά δεν έχει φάει καλά.. γύρω στα 3.3 με 3.5 κιλά έπρεπε να είναι.. ε θα τα πιάσουμε ΄καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #165 09-11-08 11:55 Σιγα σιγα...Αν ηταν γενικα μικροσωμη θα σου ελεγα να μην ανησυχεις,αλλα με τετοιες πατουσες,σιγουρα θα γινοταν μεγαλη γατουλα.Κριμα μωρε...Ελπιζω με τη φροντιδα και την αγαπη σου να εκμεταλλευτει ο οργανισμος της όλο το μέγεθος και να αναπτυχθει οσο περισσοτερο γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η prince έγραψε: #166 09-11-08 12:09 θα γίνει όμορφη γάτα στο υπόσχομαι. Τη περιποιούμαι όσο περισσότερο μπορώ Έχει και έξτρα θεραπεία αγκαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η moukelis έγραψε: #167 09-11-08 12:11 ΕΙΝΑΙ ομορφη γατα.Μου υποσχεσαι οτι θα γινει πιο ομορφη ακομα.Φουσκωσε καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η prince έγραψε: #168 09-11-08 12:14 όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Σταυρουλα,καμια εξεταση της εχει κανει ο γιατρος;Μηπως εχει τιποτα η γατουλα;Γιατι αν τρωει τοση ποσοτητα,και δεν μακραινει,ουτε παιρνει βαρος,τι γινεται ολη αυτη η πρωτεϊνη της Kitten; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η prince έγραψε: #162 09-11-08 11:10 την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #163 09-11-08 11:40 Ναι δεν αμφιβαλλω,το τριχωμα ειναι ενδειξη οτι ειναι καλα το ζωακι,αλλα ξερω κι εγω,δε μου φαινεται λογικο...Και δεεδομενου οτι οντως τα περσικα εχουν αργη αναπτυξη,θα επρεπε να βλεπεις καποια διαφορα,εστω και μικρη.Και ειχε και φτερνισματακια κτλ πριν λιγο καιρο,ετσι δεν ειναι;Οι εξετασεις της δεν εδειξαν τιποτα περιεργο που να οδηγησει σε περεταιρω εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:52 Η prince έγραψε: #164 09-11-08 11:52 τίποτε απολύτως. το φτέρνισμα αποδόθηκε σε γατο ίωση που κυκλοφορούσε. το ότι δεν παίρνει βάρος μπορεί να οφείλεται και στο ότι τη γυμνάζει ο πρίνς κανονικότατα... τρέχουν και κάνουν σκανταλιές όλη μέρα... ως προς το μέγεθος τώρα να σου πώ την αλήθεια δεν την είχαμε μετρήσει για να μπορώ να σου πώ αν μεγάλωσε. απλά μπορώ να σε ενημερώσω ότι δεν έχει κάνει διάρροια από την ημέρα που την πήρα και ειλικρινά αμφιβάλω αν με τόσες γάτες που είχε εκείνη στο κλουβί ήξερε ποια έκανε διάρροια,.... άπλά δεν έχει φάει καλά.. γύρω στα 3.3 με 3.5 κιλά έπρεπε να είναι.. ε θα τα πιάσουμε ΄καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #165 09-11-08 11:55 Σιγα σιγα...Αν ηταν γενικα μικροσωμη θα σου ελεγα να μην ανησυχεις,αλλα με τετοιες πατουσες,σιγουρα θα γινοταν μεγαλη γατουλα.Κριμα μωρε...Ελπιζω με τη φροντιδα και την αγαπη σου να εκμεταλλευτει ο οργανισμος της όλο το μέγεθος και να αναπτυχθει οσο περισσοτερο γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η prince έγραψε: #166 09-11-08 12:09 θα γίνει όμορφη γάτα στο υπόσχομαι. Τη περιποιούμαι όσο περισσότερο μπορώ Έχει και έξτρα θεραπεία αγκαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η moukelis έγραψε: #167 09-11-08 12:11 ΕΙΝΑΙ ομορφη γατα.Μου υποσχεσαι οτι θα γινει πιο ομορφη ακομα.Φουσκωσε καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η prince έγραψε: #168 09-11-08 12:14 όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #163 09-11-08 11:40 Ναι δεν αμφιβαλλω,το τριχωμα ειναι ενδειξη οτι ειναι καλα το ζωακι,αλλα ξερω κι εγω,δε μου φαινεται λογικο...Και δεεδομενου οτι οντως τα περσικα εχουν αργη αναπτυξη,θα επρεπε να βλεπεις καποια διαφορα,εστω και μικρη.Και ειχε και φτερνισματακια κτλ πριν λιγο καιρο,ετσι δεν ειναι;Οι εξετασεις της δεν εδειξαν τιποτα περιεργο που να οδηγησει σε περεταιρω εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:52 Η prince έγραψε: #164 09-11-08 11:52 τίποτε απολύτως. το φτέρνισμα αποδόθηκε σε γατο ίωση που κυκλοφορούσε. το ότι δεν παίρνει βάρος μπορεί να οφείλεται και στο ότι τη γυμνάζει ο πρίνς κανονικότατα... τρέχουν και κάνουν σκανταλιές όλη μέρα... ως προς το μέγεθος τώρα να σου πώ την αλήθεια δεν την είχαμε μετρήσει για να μπορώ να σου πώ αν μεγάλωσε. απλά μπορώ να σε ενημερώσω ότι δεν έχει κάνει διάρροια από την ημέρα που την πήρα και ειλικρινά αμφιβάλω αν με τόσες γάτες που είχε εκείνη στο κλουβί ήξερε ποια έκανε διάρροια,.... άπλά δεν έχει φάει καλά.. γύρω στα 3.3 με 3.5 κιλά έπρεπε να είναι.. ε θα τα πιάσουμε ΄καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #165 09-11-08 11:55 Σιγα σιγα...Αν ηταν γενικα μικροσωμη θα σου ελεγα να μην ανησυχεις,αλλα με τετοιες πατουσες,σιγουρα θα γινοταν μεγαλη γατουλα.Κριμα μωρε...Ελπιζω με τη φροντιδα και την αγαπη σου να εκμεταλλευτει ο οργανισμος της όλο το μέγεθος και να αναπτυχθει οσο περισσοτερο γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η prince έγραψε: #166 09-11-08 12:09 θα γίνει όμορφη γάτα στο υπόσχομαι. Τη περιποιούμαι όσο περισσότερο μπορώ Έχει και έξτρα θεραπεία αγκαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η moukelis έγραψε: #167 09-11-08 12:11 ΕΙΝΑΙ ομορφη γατα.Μου υποσχεσαι οτι θα γινει πιο ομορφη ακομα.Φουσκωσε καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η prince έγραψε: #168 09-11-08 12:14 όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι δεν αμφιβαλλω,το τριχωμα ειναι ενδειξη οτι ειναι καλα το ζωακι,αλλα ξερω κι εγω,δε μου φαινεται λογικο...Και δεεδομενου οτι οντως τα περσικα εχουν αργη αναπτυξη,θα επρεπε να βλεπεις καποια διαφορα,εστω και μικρη.Και ειχε και φτερνισματακια κτλ πριν λιγο καιρο,ετσι δεν ειναι;Οι εξετασεις της δεν εδειξαν τιποτα περιεργο που να οδηγησει σε περεταιρω εξετασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:52 Η prince έγραψε: #164 09-11-08 11:52 τίποτε απολύτως. το φτέρνισμα αποδόθηκε σε γατο ίωση που κυκλοφορούσε. το ότι δεν παίρνει βάρος μπορεί να οφείλεται και στο ότι τη γυμνάζει ο πρίνς κανονικότατα... τρέχουν και κάνουν σκανταλιές όλη μέρα... ως προς το μέγεθος τώρα να σου πώ την αλήθεια δεν την είχαμε μετρήσει για να μπορώ να σου πώ αν μεγάλωσε. απλά μπορώ να σε ενημερώσω ότι δεν έχει κάνει διάρροια από την ημέρα που την πήρα και ειλικρινά αμφιβάλω αν με τόσες γάτες που είχε εκείνη στο κλουβί ήξερε ποια έκανε διάρροια,.... άπλά δεν έχει φάει καλά.. γύρω στα 3.3 με 3.5 κιλά έπρεπε να είναι.. ε θα τα πιάσουμε ΄καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #165 09-11-08 11:55 Σιγα σιγα...Αν ηταν γενικα μικροσωμη θα σου ελεγα να μην ανησυχεις,αλλα με τετοιες πατουσες,σιγουρα θα γινοταν μεγαλη γατουλα.Κριμα μωρε...Ελπιζω με τη φροντιδα και την αγαπη σου να εκμεταλλευτει ο οργανισμος της όλο το μέγεθος και να αναπτυχθει οσο περισσοτερο γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η prince έγραψε: #166 09-11-08 12:09 θα γίνει όμορφη γάτα στο υπόσχομαι. Τη περιποιούμαι όσο περισσότερο μπορώ Έχει και έξτρα θεραπεία αγκαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η moukelis έγραψε: #167 09-11-08 12:11 ΕΙΝΑΙ ομορφη γατα.Μου υποσχεσαι οτι θα γινει πιο ομορφη ακομα.Φουσκωσε καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η prince έγραψε: #168 09-11-08 12:14 όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τίποτε απολύτως. το φτέρνισμα αποδόθηκε σε γατο ίωση που κυκλοφορούσε. το ότι δεν παίρνει βάρος μπορεί να οφείλεται και στο ότι τη γυμνάζει ο πρίνς κανονικότατα... τρέχουν και κάνουν σκανταλιές όλη μέρα... ως προς το μέγεθος τώρα να σου πώ την αλήθεια δεν την είχαμε μετρήσει για να μπορώ να σου πώ αν μεγάλωσε. απλά μπορώ να σε ενημερώσω ότι δεν έχει κάνει διάρροια από την ημέρα που την πήρα και ειλικρινά αμφιβάλω αν με τόσες γάτες που είχε εκείνη στο κλουβί ήξερε ποια έκανε διάρροια,.... άπλά δεν έχει φάει καλά.. γύρω στα 3.3 με 3.5 κιλά έπρεπε να είναι.. ε θα τα πιάσουμε ΄καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 11:55 Η moukelis έγραψε: #165 09-11-08 11:55 Σιγα σιγα...Αν ηταν γενικα μικροσωμη θα σου ελεγα να μην ανησυχεις,αλλα με τετοιες πατουσες,σιγουρα θα γινοταν μεγαλη γατουλα.Κριμα μωρε...Ελπιζω με τη φροντιδα και την αγαπη σου να εκμεταλλευτει ο οργανισμος της όλο το μέγεθος και να αναπτυχθει οσο περισσοτερο γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η prince έγραψε: #166 09-11-08 12:09 θα γίνει όμορφη γάτα στο υπόσχομαι. Τη περιποιούμαι όσο περισσότερο μπορώ Έχει και έξτρα θεραπεία αγκαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η moukelis έγραψε: #167 09-11-08 12:11 ΕΙΝΑΙ ομορφη γατα.Μου υποσχεσαι οτι θα γινει πιο ομορφη ακομα.Φουσκωσε καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η prince έγραψε: #168 09-11-08 12:14 όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγα σιγα...Αν ηταν γενικα μικροσωμη θα σου ελεγα να μην ανησυχεις,αλλα με τετοιες πατουσες,σιγουρα θα γινοταν μεγαλη γατουλα.Κριμα μωρε...Ελπιζω με τη φροντιδα και την αγαπη σου να εκμεταλλευτει ο οργανισμος της όλο το μέγεθος και να αναπτυχθει οσο περισσοτερο γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:09 Η prince έγραψε: #166 09-11-08 12:09 θα γίνει όμορφη γάτα στο υπόσχομαι. Τη περιποιούμαι όσο περισσότερο μπορώ Έχει και έξτρα θεραπεία αγκαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η moukelis έγραψε: #167 09-11-08 12:11 ΕΙΝΑΙ ομορφη γατα.Μου υποσχεσαι οτι θα γινει πιο ομορφη ακομα.Φουσκωσε καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η prince έγραψε: #168 09-11-08 12:14 όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα γίνει όμορφη γάτα στο υπόσχομαι. Τη περιποιούμαι όσο περισσότερο μπορώ Έχει και έξτρα θεραπεία αγκαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η moukelis έγραψε: #167 09-11-08 12:11 ΕΙΝΑΙ ομορφη γατα.Μου υποσχεσαι οτι θα γινει πιο ομορφη ακομα.Φουσκωσε καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η prince έγραψε: #168 09-11-08 12:14 όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΕΙΝΑΙ ομορφη γατα.Μου υποσχεσαι οτι θα γινει πιο ομορφη ακομα.Φουσκωσε καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η prince έγραψε: #168 09-11-08 12:14 όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #169 09-11-08 12:16 Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε τι περιμενεις τοτε,βγαλε μας! ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:24 Η staman2 έγραψε: #170 09-11-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι ε? Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής.... Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss: Click για ανάπτυξη... Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου. Αρχική Δημοσίευση από prince: την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα. Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε). δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά... Click για ανάπτυξη... Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών. Αρχική Δημοσίευση από prince: όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπου αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε Click για ανάπτυξη... ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Η prince έγραψε: #171 09-11-08 12:27 θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:32 Η staman2 έγραψε: #172 09-11-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του... συγνώμη Click για ανάπτυξη... Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε! Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Η prince έγραψε: #173 09-11-08 12:40 ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστούμε ευχαριστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η sabi έγραψε: #174 09-11-08 17:11 εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω βαλει φωτογραφιες με τα μωρα μου στο αλμπουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:16 Η ria23 έγραψε: #175 09-11-08 17:16 ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι ολα σκετες γλυκες!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #176 09-11-08 17:17 Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πανεμορφα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:01 Η sabi έγραψε: #177 09-11-08 22:01 σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σασ ευχαριστω πολυ,και εγω εχω τρελαθει μαζη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #178 09-11-08 22:05 Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι να μην ξετρελαινεσαι...Ποσο ειναι τωρα; Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η sabi έγραψε: #179 09-11-08 22:16 Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σε 3 μερες κλεινουμε μηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η Raisa έγραψε: #180 09-11-08 22:36 Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σκέτη τρέλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.