moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε).
δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
στο υπόσχομαι. Τη περιποιούμαι όσο περισσότερο μπορώ
Έχει και έξτρα θεραπεία αγκαλιάς 
moukelis
Επιφανές μέλος
Φουσκωσε καθολου;
prince
Διάσημο μέλος
αλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε 
moukelis
Επιφανές μέλος
ΠΑω να μαζεψω τα ρουχα και περιμενω φωτο μαλλιαρου γουρουνογατακιου μολις επανελθω!
staman2
Περιβόητο μέλος
Οχι βρε Νικολέτα μου. Στα κοντότριχα δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πούδρα.!!Ναι ε?Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής....
Υ.Γ. Ευχαριστώ:kiss:

Ελενάκι, τώρα στην υπογραφή σου φαίνονται δυο Καντυ. Και στο παράδειγμα που μας έβαλες για το τί βλέπεις εσύ, φαινοντουσαν 2 δυάδες φωτογραφίες πρώτα επάνω του Μπατουλίνου κούκλου σου, και από κάτω της Κάντυ μια δυάδα. Νόμιζα προσωπικά ότι το είχες βάλει επίτηδες να φαίνεται διπλό το ζωάκι κάθε φορα. Για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμη ότι εγώ τον βλέπω τον Μπατ κανονικά. Τον έβλεπα διπλό οπως κ την Κάντυ τώρα την βλέπουμε διπλή για υπογραφή σου.Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ

Καλά η Ρέινα έχει το τριχωμα ακριβως του Πέρση μου σε ποιοτητα. Κι αυτό βέβαια εξηγείται γιατί η κυρία από την οποια την πήρε η Σταυρούλα είχε για γονείς της γατιά της εκτροφέως του Πέρση και του άλλου κυρίου. Και το ξέρουμε...την έκανε τρίχωμα... αυτό μπορώ να στο πώ με βεβαιώτητα.
Εξετάσεις αίματος κάναμε την μέρα που την πήρα καθώς την είχα πάρει με επιφύλαξη λόγο συνθηκών διαβίωσης και ήταν απολύτως υγειής.... (θα την πήγαινα πίσω αν είχε οτιδήποτε).
δεν θεωρούν ότι πρέπει να κάνει κι άλλες γενικες αίματος... Πάντως το τρίχωμα έφτιαξε.. να δείς την μπουμπού μου τρίχα να σαλτάρεις... και πυκνή και πολύ μακρυά...![]()
Εχει τώρα υπέροχο τρίχωμα και την έχει κάνει κούκλα η γατομαμά της.Και επίσης να ξέρετε ότι το τελικό της σχεδόν μέγεθος κ γενικά ανάπτυξη, θα την παρει έως περίπου 18-20 μηνών.Εμένα ο Πέρσης μεγάλωνε σωματικά και ως αναφορά την γουνα του έως 19 μηνών.

ΚΟΥΚΛΑ ειναι η κοπέλα!!!όχι και δεν νομίζω ότι θα φουσκώσει θα σου πώ σε δεκαπέντε μέρες περίπουαλλά πρέπει να τη βγάλω νέα φωτογραφία... σα γουρουνάκι με μαλλί είναι.. μιλάμε όλο το μαλλί που της ξήλωσα όταν την χτενιζα επανήλθε
![]()

prince
Διάσημο μέλος
συγνώμη

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερούδια κοριτσάκια!!! Δεν ξεφύγαμε, όπου θέλουμε μπορούμε να μιλάμε πιστεύω!!! χε χε χε!θα βάλω αργότερα στο θέμα της.. το βραδάκι.. θα τα πάω σε λίγο να μυρίσουν το νέο τους σπίτι... νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε Δώρα.. θα έπρεπε να τα λέμε στο νήμα του...![]()
συγνώμη![]()

Μας δόθηκε εδω η ευκαιρία, καλά είναι γιατί κ εδώ μιλούσαμε για περιποίηση νομίζω... Σταυρούλα, καλή επιτυχία στις μυρωδιές του νέου τους σπιτιου.!!!! Περιμένουμε νεα!!! Καλό δρομο

prince
Διάσημο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Αντε να ερθει η ωρα να εχουμε κι εμεις μικρουλια...
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
:kiss: