Chinchilla-maniacs

Παιδάκια γεια σας και πάλι.
Sabi σ΄ευχαριστούμε για τις λεπτομέρειες που μας δίνεις σχετικά με την περιποίηση της τρίχας.
Η Νάλα σας αφιερώνει με αγάπη μια φωτο:
DSC00453.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ φέτος θα είμαι στους "ασχετους" με μια φωτογραφική στο χέρι...και νεροκουβαλήματα και σάμαλι και τοστ, στις Ελληνικές συμμετοχές
:lol::lol::lol:

Sabi... Οι γάτες σου είναι πανέμορφες!! θεικές!
Η Σόνια σ'αυτή τη φωτό μου άρεσε παρα πολύ!!

sonia1.JPG
κι εμενα!!!!

παρνισ baby pauder ταλκ με απλα λογια,χορισ αρομα,βαζεισ στιν τριχα μπολικο τριβοντασ αναποδα και μετα χτενιζεισ καλα για να φειγε αλα το σκονι.Δεινι πολυ ογκο.:up:
εγω να το κανω στο βιρμανακι μου?αν γλυψει πουδρα θα παθει τιποτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδάκια γεια σας και πάλι.
Sabi σ΄ευχαριστούμε για τις λεπτομέρειες που μας δίνεις σχετικά με την περιποίηση της τρίχας.
Η Νάλα σας αφιερώνει με αγάπη μια φωτο:
DSC00453.JPG
πεθανα,τελιος:blink:

οχι νερο και ξηδι!!!!!!!!θα γεινει σκουρα μηηηηηην!μονο πουδρα.την βγαζεισ καλα και δεν εχει τιποτα να γλειψε.:happy:

Sabi ποια η γνώμη σου για τις Εκθέσεις? Εμείς θα πάμε το άλλο Σ/Κ στη Σόφια στη Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γατας! :)

Και εγώ περιμένω να δω πώς θα είναι....είναι η πρώτη μας συμμετοχή και είμαι μεσ΄το άγχος.....και όσο το σκέφτομαι με τις συνθήκες εκεί τόσο αρχίζει να μη μου αρέσει:greycat:...για να δούμε:hmm:

:lol::lol:εγώ φέτος θα είμαι στους "ασχετους" :lol::lol:με μια φωτογραφική στο χέρι...και νεροκουβαλήματα και σάμαλι και τοστ, στις Ελληνικές συμμετοχές:lol:

και εγώ σ΄αυτούς θα είμαι και ας έχω μαζί μου την Ραίσα:lol::lol::lol::lol:

οχι νερο και ξηδι!!!!!!!!θα γεινει σκουρα μηηηηηην!μονο πουδρα.την βγαζεισ καλα και δεν εχει τιποτα να γλειψε.:happy:
μετα πως το βγαζουμε με πολυ χτενισμα?και το βγαζω αμεσως ή το αφηνω καποια ωρα επανω του?

Και εγώ περιμένω να δω πώς θα είναι....είναι η πρώτη μας συμμετοχή και είμαι μεσ΄το άγχος.....και όσο το σκέφτομαι με τις συνθήκες εκεί τόσο αρχίζει να μη μου αρέσει:greycat:...για να δούμε:hmm:
και εγώ σ΄αυτούς θα είμαι και ας έχω μαζί μου την Ραίσα:lol::lol::lol::lol:
μην εχεις αγχος!!!δες το σαν βολτιτσα οπου θα περασετε καλα!!!!:)

μετα πως το βγαζουμε με πολυ χτενισμα?και το βγαζω αμεσως ή το αφηνω καποια ωρα επανω του?
οι Γερμανίδες μου είπαν Δανάη....οτι αν δεν συντρέχει λόγος δεν τις κάνουν μπάνιο τις Βιρμανές...
Μια μέρα πριν την έκθεση μόνο πούδρα βάζουν για μωρά και την χτενίζουν την άλλη μέρα...μετά λίγο χτένισμα πριν τους κριτές και αυτό είναι...
Μου ειπαν πάντως πως αυτή η περιποίηση ισχύει μόνο για τις δίκές μας...επ'ουδενί για περσικές ή άλλες ράτσες

οι Γερμανίδες μου είπαν Δανάη....οτι αν δεν συντρέχει λόγος δεν τις κάνουν μπάνιο τις Βιρμανές...
Μια μέρα πριν την έκθεση μόνο πούδρα βάζουν για μωρά και την χτενίζουν την άλλη μέρα...μετά λίγο χτένισμα πριν τους κριτές και αυτό είναι...
Μου ειπαν πάντως πως αυτή η περιποίηση ισχύει μόνο για τις δίκές μας...επ'ουδενί για περσικές ή άλλες ράτσες
ααα μαλιστα!!!:)

Α δηλαδή στο δικό μου που είναι περσικό να μη βάλω πούδρα;:hmm:

μμμ δεν ξερω !!!μηπως μπερδευτει η γουνα?η Σαμπυ να μας πει!!!

οχι οχι...να βάλεις...εννοούν ότι οι Περσικες θέλουν σίγουρα μπάνιο αλλά και ειδική περιποίηση γούνας:)

οχι οχι...να βάλεις...εννοούν ότι οι Περσικες θέλουν σίγουρα μπάνιο αλλά και ειδική περιποίηση γούνας:)
ωραία γιατί του είχα βάλει προχτές πουδρίτσα και μυρίζει σαν ζαχαρωτό και ήταν για δάγκωμα το μικρούλι και έδειχνε και το τρίχωμα πιο ωραίο μετά.

καλο ειναι η πουδρα να μην εχει αρωμα για να μην προκαλεσι καμια αλλεργια.κατα τα αλλα γουνα δεν μπερδεβετε με την πουδρα,αντεφετος:)

Εφτασεεεεεεε!Σκοτισ τσιντσιλα και silver shaded!!!!!!:up::up::up:https://www.alvas.ru/l-cat.htm
Τι χρώμα αυτής της γάτας μοιάζει πάρα πολύ με το χρώμα της γάτας μου που είναι silver shaded
Αυτο Γατα τις Σιβιριασ χρωμα silver shaded
color06.jpg
Καλά αυτό μοιάζει στον Μάρκο μόνο το χρώμα αλλάζει
καλο ειναι η πουδρα να μην εχει αρωμα για να μην προκαλεσι καμια αλλεργια.κατα τα αλλα γουνα δεν μπερδεβετε με την πουδρα,αντεφετος:)
Μου έχουν πει ότι η πούδρα βοηθάει κ στο να ξεμπερδεύονται οι κόμποι, κ για να μην πιάνουν εύκολα κόμπους ισχύει αυτό;

βεβεος η πουδρα βοηθαει σε κομπουσ,αυτο λετουργει σαν μαλακτικο στα μαλια,τριχα γλιστραει.για τις δυσκολεσ περιπτοσησ ηπαρχει υδικη χτενα με ξηραφι απο μεσα.

Κοριτσια!εγω φευγω τωρα.σε ολους πολυ πολυ καλο βραδυ.τα λεμε αυριο:hello::hello:

Χχμμμμ...αυτό με την πούδρα λέτε να το κάνω και εγώ στην Ραίσα τώρα που θα πάμε στην έκθεση??:hmm:

βεβεος η πουδρα βοηθαει σε κομπουσ,αυτο λετουργει σαν μαλακτικο στα μαλια,τριχα γλιστραει.για τις δυσκολεσ περιπτοσησ ηπαρχει υδικη χτενα με ξηραφι απο μεσα.
Ναι αυτή τη χτένα προσπάθησα να την βρω αλλά δεν την έχω βρει ακόμα:( Υπάρχουν κάποιες στην Ελλάδα που περισσότερο την ξύνουν την τρίχα παρά την κόβουν. Καλό βράδυ και ευχαριστούμε για τις συμβουλές:up:

Χχμμμμ...αυτό με την πούδρα λέτε να το κάνω και εγώ στην Ραίσα τώρα που θα πάμε στην έκθεση??:hmm:
Νικολέτα το έστειλα σημερα το πρωί (άσχετο)
Ξέρω από την εκτροφέα που πήρα τα γατάκια ότι όλοι όσοι πάνε στην έκθεση βάζουν για να φαίνονται αφράτα κ φουντωτά σαν συννεφάκια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back