Chinchilla-maniacs

Τελικά κατάφερα να κατεβάσω 2 φωτογραφίες της απ' το κινητό μου, τις οποίες βγάλαμε πρίν το κούρεμα της εχθές!
Αυτή είναι λοιπόν η γατουλίνα μας!
DSC00279copy.jpg

DSC00277copy.jpg

PS: Είναι 8 συνολικά αυτά που μας άφησαν και υπάρχουν και οι δύο στο σπίτι prince! Απ ότι φαίνεται όμως θα γίνουν 3 αυτές στο σπίτι! Μακάρι να μπορούσα να τις φιλοξενήσω όλες.... αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό... Για τις άλλες ψάχνουμε σπιτάκια που μπορούν να τις υιοθετήσουν! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα μου κάνει για περσική πέκι φέις.... ίσως το τσιντσιλά να έννοούσε το χρωματισμό. οι γάτες τσιντσιλά έχουν μυτούλα χμχχμχμ

πάντως είναι κούκλα.

τα ματάκια της δακρύζουν; (τα τσιντσιλά δεν δακρύζουν γιατί δεν έχουν πρόβλημα με τη μυτούλα τους)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλως μας ήρθες!
Κι εμενα για περσικη μου φαινεται,καθολου για τσιντσιλα.Εκτος της φατσουλας που δεν ειναι τσιντσιλα,δεν εχει το καλαλληλο χρωμα,ουτε περιγραμμα ματιων,ουτε και χρωμα ματιων.Οποτε εχεις μια πανεμορφη περσικη λευκη γατουλα!Τα κοριτσια που εχουν περσακια θα σε κατατοπισουν σχετικα με τη φροντιδα της,εγω,η Μόιρα και ο Σειριος δε καλωσοριζουμε!:)

Καλησπερα και καλως μας ήρθες!
Κι εμενα για περσικη μου φαινεται,καθολου για τσιντσιλα.Εκτος της φατσουλας που δεν ειναι τσιντσιλα,δεν εχει το καλαλληλο χρωμα,ουτε περιγραμμα ματιων,ουτε και χρωμα ματιων.Οποτε εχεις μια πανεμορφη περσικη λευκη γατουλα!Τα κοριτσια που εχουν περσακια θα σε κατατοπισουν σχετικα με τη φροντιδα της,εγω,η Μόιρα και ο Σειριος δε καλωσοριζουμε!:)
γιατί καλέ?? :P:lol:

όντως φροντίδα θέλει πολύ... πέρασε και από τα λημέρια μας Περσιας maniacs βρες... εκεί τα λέμε και αν θες άνοιξε ένα θέμα για τις γατούλες σου εκεί που λέει "οι γάτες μου"

Δεν μπορώ να σου απαντήσω ακόμη για το αν δακρύζουν γενικώς, μιας και όπως είπα και στο πρώτο μήνυμα, η γατούλα ήταν γενικώς σε κακό χάλι! Βλέποντας όλες αυτές τις πληγές που είχε και το πόσο βρώμικη και απεριποίητη ήταν.... υποθέτω ότι μπορεί να είναι και απ αυτό τα ματάκια της έτσι!
Πάντως απο εχθές που την κουρέψαμε και την καθαρίσαμε, τα ματάκια της και η γύρω περιοχή παραμένει πεντακάθαρη. Θα δούμε στην πορεία!

Η μουρίτσα της πάντως είναι πλακουτσωτή.... μυτούλα βλέπουμε μόνο στο βάθος του προσώπου της! Χιχι

γιατί καλέ?? :P:lol:
Συγνωμη,λαθος βιασυνης γιατι ο Σειριος διεκδικουσε τα τορτελινια μου,ΣΕ καλοσωριζουμε ηθελα να πω.:redface:

για σασ!Το γατακι το καιμενο:(,πιος μ........ το εκανει θα του γεινη ζωη αναποδα...:mad:το καλο κουρεμα ειναι απαρετιτο,θα αφησατε τριχα γιρο σε ενα ποντο μονο και θα μεγαλοσι μια χαρα.θα την κρατισατε?θελετε βοθφια?θα χαξω και εγω για σπητι?

τσιντσιλα δεν ειναι αλα οταν θα γεινη καλα θα ειναι πανεμορφο ζοω.ειναι φοβιζμενη?:hmm:

Στις δυο αυτες φωτογραφίες της έχει ήδη γίνει ηρεμιστική ενεσούλα για να μπορέσουμε να την κουρέψουμε! Φοβισμένη είναι σε γενικές γραμμές, αλλά σιγά σιγά έχει συνηθίσει την ύπαρξη τη δική μου και της μητέρας μου.

Απ' ότι φαίνεται θα την κρατήσουμε ναι! Αν στην πορεία όμως δώ ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις άλλες δύο γάτες μου θα αναγκαστώ να την αποχωρηστώ! Αν είναι θα ενημερώσω.

Ψάχνουμε όμως σπίτι για τα υπόλοιπα γατάκια! Είναι όλα..... κεραμμυδόγατες ;)
Μόνο το ένα δείχνει να έχει χαρακτηριστικά από σιάμ! Τουλάχιστον όσον αφορά στο χρώμα του!
Θα τα βγάλω φωτογραφία εντός των ημερών και θα βάλω μηνυματάκι στο φόρουμε με φωτο τους παιδιά!

Ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα και για τη βοήθεια σας! Το εκτιμώ αφάνταστα! :)

PS: Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, χαίρομαι τελικά που το άφησαν αυτοί που το είχαν, γιατί ασυζητεί δεν έκαναν οι άνθρωποι αυτοί για ζωάκια!!!!!!
Τουλάχιστον δεν το πέταξαν στα σκουπίδια όπου και βρήκα τις δύο άλλες μου γάτες!! Μέσα στον κάδο τον σκουπιδιών παρακαλώ!!!!

ειπαρχει περηπτοση να εχει χαθει?μηπος την ψαχνει κανεις λεω τωρα?:hmm:καντε εξετασησ πριν να εχει επαφη με τα γατια σας.παντος οτι βοηφια θελετε πειτε μου.

Συγνωμη,λαθος βιασυνης γιατι ο Σειριος διεκδικουσε τα τορτελινια μου,ΣΕ καλοσωριζουμε ηθελα να πω.:redface:
ναι καλή μου πλάκα έκανα! :)
Τορτελίνια???? Τα λατρεύω!!:up: Πεινάω τώρα:(

γεια σας κοριτσια επεστρεψα! ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα !:lol: πρεπει να διαβασω πολυ !:lol:

Κι εγω,αλλα μονο με τυρια,με προσουτο δεν τα τρωω...Τωρα που ξερεις απο ποιο γκισε πετανε για Καλυμνο,ελα να σου κανουμε το τραπεζι!:rolleyes:

well came back!!:up::up::up:

Κι εγω,αλλα μονο με τυρια,με προσουτο δεν τα τρωω...Τωρα που ξερεις απο ποιο γκισε πετανε για Καλυμνο,ελα να σου κανουμε το τραπεζι!:rolleyes:
A...ρε αδελφή ψυχή Μικρασιάτισα και σ'αυτό ταιριάζουμε!! :up:
Μη με προκαλείς με προσκλήσεις Δωράκι γιατί η βαλίτσα μου είναι πάντα έτοιμη ε? ;):lol:
μωρέ έχω το μωρό τώρα αλλιώς...:)
Πότε ακριβώς έρχεσαι εσύ??

Ελα καλε φερε και το μωρο!(κυριως το μωρο:P)
Θα ταξιδεψουμε μαλλον στις 22 Δεκεμβρη,εκτος αν μας χαρισουν τη Δευτερα και φυγω απο Παρασκευη.

ειπαρχει περηπτοση να εχει χαθει?μηπος την ψαχνει κανεις λεω τωρα?:hmm:καντε εξετασησ πριν να εχει επαφη με τα γατια σας.παντος οτι βοηφια θελετε πειτε μου.

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους της περιοχής και με μικρή έρευνα από πλευράς μου δεν την έχει χάσει κάποιος. Και στην ευρύτερη περιοχή δεν είχε κάποιος περσική γάτα! Γνωρίζουμε τους περισσότερους γείτονες και κανείς δεν την ξέρει τη γατούλα!

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων και τη βοήθεια σου :)

Αμάν αμάν!! Λυπηθείτε κι εμάς που εργαζόμαστε βρε παιδιά και τη βγάζουμε με χαζοσαντουιτσάκια μέχρι το βράδυ!!! Τορετλίνια??? Μιαμιιιιιιιιιιι :rolleyes:

Κι εσεις στο γκισε του αεροδρομιου για Καλυμνο τοτε,θα βαλω δυο μεριδες!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back