Uruviel
Νεοφερμένο μέλος
Αυτή είναι λοιπόν η γατουλίνα μας!
PS: Είναι 8 συνολικά αυτά που μας άφησαν και υπάρχουν και οι δύο στο σπίτι prince! Απ ότι φαίνεται όμως θα γίνουν 3 αυτές στο σπίτι! Μακάρι να μπορούσα να τις φιλοξενήσω όλες.... αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό... Για τις άλλες ψάχνουμε σπιτάκια που μπορούν να τις υιοθετήσουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
πάντως είναι κούκλα.
τα ματάκια της δακρύζουν; (τα τσιντσιλά δεν δακρύζουν γιατί δεν έχουν πρόβλημα με τη μυτούλα τους)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εμενα για περσικη μου φαινεται,καθολου για τσιντσιλα.Εκτος της φατσουλας που δεν ειναι τσιντσιλα,δεν εχει το καλαλληλο χρωμα,ουτε περιγραμμα ματιων,ουτε και χρωμα ματιων.Οποτε εχεις μια πανεμορφη περσικη λευκη γατουλα!Τα κοριτσια που εχουν περσακια θα σε κατατοπισουν σχετικα με τη φροντιδα της,εγω,η Μόιρα και ο Σειριος δε καλωσοριζουμε!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γιατί καλέ??Καλησπερα και καλως μας ήρθες!
Κι εμενα για περσικη μου φαινεται,καθολου για τσιντσιλα.Εκτος της φατσουλας που δεν ειναι τσιντσιλα,δεν εχει το καλαλληλο χρωμα,ουτε περιγραμμα ματιων,ουτε και χρωμα ματιων.Οποτε εχεις μια πανεμορφη περσικη λευκη γατουλα!Τα κοριτσια που εχουν περσακια θα σε κατατοπισουν σχετικα με τη φροντιδα της,εγω,η Μόιρα και ο Σειριος δε καλωσοριζουμε!![]()

prince
Διάσημο μέλος
Uruviel
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως απο εχθές που την κουρέψαμε και την καθαρίσαμε, τα ματάκια της και η γύρω περιοχή παραμένει πεντακάθαρη. Θα δούμε στην πορεία!
Η μουρίτσα της πάντως είναι πλακουτσωτή.... μυτούλα βλέπουμε μόνο στο βάθος του προσώπου της! Χιχι
moukelis
Επιφανές μέλος
Συγνωμη,λαθος βιασυνης γιατι ο Σειριος διεκδικουσε τα τορτελινια μου,ΣΕ καλοσωριζουμε ηθελα να πω.γιατί καλέ??![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
,πιος μ........ το εκανει θα του γεινη ζωη αναποδα...
το καλο κουρεμα ειναι απαρετιτο,θα αφησατε τριχα γιρο σε ενα ποντο μονο και θα μεγαλοσι μια χαρα.θα την κρατισατε?θελετε βοθφια?θα χαξω και εγω για σπητι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Uruviel
Νεοφερμένο μέλος
Απ' ότι φαίνεται θα την κρατήσουμε ναι! Αν στην πορεία όμως δώ ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις άλλες δύο γάτες μου θα αναγκαστώ να την αποχωρηστώ! Αν είναι θα ενημερώσω.
Ψάχνουμε όμως σπίτι για τα υπόλοιπα γατάκια! Είναι όλα..... κεραμμυδόγατες

Μόνο το ένα δείχνει να έχει χαρακτηριστικά από σιάμ! Τουλάχιστον όσον αφορά στο χρώμα του!
Θα τα βγάλω φωτογραφία εντός των ημερών και θα βάλω μηνυματάκι στο φόρουμε με φωτο τους παιδιά!
Ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα και για τη βοήθεια σας! Το εκτιμώ αφάνταστα!

PS: Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, χαίρομαι τελικά που το άφησαν αυτοί που το είχαν, γιατί ασυζητεί δεν έκαναν οι άνθρωποι αυτοί για ζωάκια!!!!!!
Τουλάχιστον δεν το πέταξαν στα σκουπίδια όπου και βρήκα τις δύο άλλες μου γάτες!! Μέσα στον κάδο τον σκουπιδιών παρακαλώ!!!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καντε εξετασησ πριν να εχει επαφη με τα γατια σας.παντος οτι βοηφια θελετε πειτε μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι καλή μου πλάκα έκανα!Συγνωμη,λαθος βιασυνης γιατι ο Σειριος διεκδικουσε τα τορτελινια μου,ΣΕ καλοσωριζουμε ηθελα να πω.![]()

Τορτελίνια???? Τα λατρεύω!!
Πεινάω τώρα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να διαβασω πολυ !
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω,αλλα μονο με τυρια,με προσουτο δεν τα τρωω...Τωρα που ξερεις απο ποιο γκισε πετανε για Καλυμνο,ελα να σου κανουμε το τραπεζι!ναι καλή μου πλάκα έκανα!
Τορτελίνια???? Τα λατρεύω!!Πεινάω τώρα
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
A...ρε αδελφή ψυχή Μικρασιάτισα και σ'αυτό ταιριάζουμε!!Κι εγω,αλλα μονο με τυρια,με προσουτο δεν τα τρωω...Τωρα που ξερεις απο ποιο γκισε πετανε για Καλυμνο,ελα να σου κανουμε το τραπεζι!![]()

Μη με προκαλείς με προσκλήσεις Δωράκι γιατί η βαλίτσα μου είναι πάντα έτοιμη ε?

μωρέ έχω το μωρό τώρα αλλιώς...

Πότε ακριβώς έρχεσαι εσύ??
moukelis
Επιφανές μέλος
)Θα ταξιδεψουμε μαλλον στις 22 Δεκεμβρη,εκτος αν μας χαρισουν τη Δευτερα και φυγω απο Παρασκευη.
Uruviel
Νεοφερμένο μέλος
ειπαρχει περηπτοση να εχει χαθει?μηπος την ψαχνει κανεις λεω τωρα?καντε εξετασησ πριν να εχει επαφη με τα γατια σας.παντος οτι βοηφια θελετε πειτε μου.
Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους της περιοχής και με μικρή έρευνα από πλευράς μου δεν την έχει χάσει κάποιος. Και στην ευρύτερη περιοχή δεν είχε κάποιος περσική γάτα! Γνωρίζουμε τους περισσότερους γείτονες και κανείς δεν την ξέρει τη γατούλα!
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων και τη βοήθεια σου

Uruviel
Νεοφερμένο μέλος
ναι καλή μου πλάκα έκανα!
Τορτελίνια???? Τα λατρεύω!!Πεινάω τώρα
![]()
Αμάν αμάν!! Λυπηθείτε κι εμάς που εργαζόμαστε βρε παιδιά και τη βγάζουμε με χαζοσαντουιτσάκια μέχρι το βράδυ!!! Τορετλίνια??? Μιαμιιιιιιιιιιι

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool