Chinchilla-maniacs

Γιώτα συγχαρητήρια που θα πάρεις τσιντσιλάκι από την υπέροχη Σάμπυ.Ειναι τέλεια μωρά και τελειες οι μαμάδες κ οι μπαμπάδες!!!:)
Οταν θα έρθεις Αθήνα σε περιμένουμε κι εμείς στο σπιτικό μας να μας ζουλήξεις μην το ξεχνάς!!!:up:

Μπα μπα μπα!!! Εχουμε νέες συμπεθέρες!!!! :D
Ασχετο.. Παιδιά ζηλεύω την κουβεντουλα αλλά δεν προλαβαίνω να μιλήσουμε τωρα. Ξαναπάω δουλεια. Το βράδυ όμως θα επανέλθω... ΦΙλάκια σε ολους:up::up:
ευχαριστω πολυ κοριτσια για την προσκληση και μακαρι να μπορουσα να παρω μαζι και το τερατακι μου να το δειτε απο κοντα!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα!:lol::lol::lol::lol:

Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα...

τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα!:lol::lol::lol::lol:
συγνοοοοοομι!!!!!:redface:Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ:/:

οραιο,φαγαμε,παμε για μπανιο στην μαμα τωρα!!!!:bleh:

:lol::lol::lol::lol::up: τελειααααα!
αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο:P
Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι

:lol::lol::lol::lol::up: τελειααααα!
αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο:P
Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι
ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????:blink:τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε:D:D

ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????:blink:τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε:D:D
Τα είδα πως έγιναν:lol::lol::lol: είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως:hmm: Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου

Συνημμένα

• slidermooncat4qa.gif
    slidermooncat4qa.gif
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 46
δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/
https://www.nevamodern.ru/
https://sbpd.narod.ru/
ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!!:up:
Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!!:up::up:

Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.:up::up::up:

Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα...
Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!!
Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!!:up:

Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!????:hmm:

συγνοοοοοομι!!!!!:redface:Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ:/:
μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε?:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::baby:

Τα είδα πως έγιναν:lol::lol::lol: είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως:hmm: Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου
ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα:baby::inlove:

Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.:up::up::up:

Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!!
Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!!:up:
Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!????:hmm:

κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου:/:

Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!!:up::up:
καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις:)

μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε?:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::baby:
εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια!:inlove::baby::baby::baby::inlove:

εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια!:inlove::baby::baby::baby::inlove:
ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις:(.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα:redface::lol::lol::lol:

Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω

ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις:(.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα:redface::lol::lol::lol:
μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες.

Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω
γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back