Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η Lita έγραψε: #381 13-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιώτα συγχαρητήρια που θα πάρεις τσιντσιλάκι από την υπέροχη Σάμπυ.Ειναι τέλεια μωρά και τελειες οι μαμάδες κ οι μπαμπάδες!!! Οταν θα έρθεις Αθήνα σε περιμένουμε κι εμείς στο σπιτικό μας να μας ζουλήξεις μην το ξεχνάς!!! Μπα μπα μπα!!! Εχουμε νέες συμπεθέρες!!!! Ασχετο.. Παιδιά ζηλεύω την κουβεντουλα αλλά δεν προλαβαίνω να μιλήσουμε τωρα. Ξαναπάω δουλεια. Το βράδυ όμως θα επανέλθω... ΦΙλάκια σε ολους Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κοριτσια για την προσκληση και μακαρι να μπορουσα να παρω μαζι και το τερατακι μου να το δειτε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:09 Η sabi έγραψε: #382 13-11-08 18:09 ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Lita έγραψε: #383 13-11-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Βάσια13859: #384 13-11-08 18:16 Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:53 Η sabi έγραψε: #385 13-11-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Click για ανάπτυξη... συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η sabi έγραψε: #386 13-11-08 20:14 οραιο,φαγαμε,παμε για μπανιο στην μαμα τωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #387 13-11-08 20:19 τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η sabi έγραψε: #388 13-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιώτα συγχαρητήρια που θα πάρεις τσιντσιλάκι από την υπέροχη Σάμπυ.Ειναι τέλεια μωρά και τελειες οι μαμάδες κ οι μπαμπάδες!!! Οταν θα έρθεις Αθήνα σε περιμένουμε κι εμείς στο σπιτικό μας να μας ζουλήξεις μην το ξεχνάς!!! Μπα μπα μπα!!! Εχουμε νέες συμπεθέρες!!!! Ασχετο.. Παιδιά ζηλεύω την κουβεντουλα αλλά δεν προλαβαίνω να μιλήσουμε τωρα. Ξαναπάω δουλεια. Το βράδυ όμως θα επανέλθω... ΦΙλάκια σε ολους Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ κοριτσια για την προσκληση και μακαρι να μπορουσα να παρω μαζι και το τερατακι μου να το δειτε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:09 Η sabi έγραψε: #382 13-11-08 18:09 ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Lita έγραψε: #383 13-11-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Βάσια13859: #384 13-11-08 18:16 Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:53 Η sabi έγραψε: #385 13-11-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Click για ανάπτυξη... συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η sabi έγραψε: #386 13-11-08 20:14 οραιο,φαγαμε,παμε για μπανιο στην μαμα τωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #387 13-11-08 20:19 τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η sabi έγραψε: #388 13-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Lita έγραψε: #383 13-11-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Βάσια13859: #384 13-11-08 18:16 Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:53 Η sabi έγραψε: #385 13-11-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Click για ανάπτυξη... συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η sabi έγραψε: #386 13-11-08 20:14 οραιο,φαγαμε,παμε για μπανιο στην μαμα τωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #387 13-11-08 20:19 τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η sabi έγραψε: #388 13-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 18:16 Η Βάσια13859: #384 13-11-08 18:16 Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:53 Η sabi έγραψε: #385 13-11-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Click για ανάπτυξη... συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η sabi έγραψε: #386 13-11-08 20:14 οραιο,φαγαμε,παμε για μπανιο στην μαμα τωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #387 13-11-08 20:19 τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η sabi έγραψε: #388 13-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 19:53 Η sabi έγραψε: #385 13-11-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Click για ανάπτυξη... συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η sabi έγραψε: #386 13-11-08 20:14 οραιο,φαγαμε,παμε για μπανιο στην μαμα τωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #387 13-11-08 20:19 τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η sabi έγραψε: #388 13-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τι τελειο, μην μας το κανεις αυτο βρε sabi θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα να ζουλιξω ενα απο κοντα! Click για ανάπτυξη... συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η sabi έγραψε: #386 13-11-08 20:14 οραιο,φαγαμε,παμε για μπανιο στην μαμα τωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #387 13-11-08 20:19 τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η sabi έγραψε: #388 13-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οραιο,φαγαμε,παμε για μπανιο στην μαμα τωρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #387 13-11-08 20:19 τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η sabi έγραψε: #388 13-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:23 Η sabi έγραψε: #388 13-11-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τελειααααα! αν μου τα φέρεις σου τα κάνω κ εγώ μπάνιο Τελικά υιοθετήθηκαν όλα Σάμπι Click για ανάπτυξη... ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η elvenstar: #389 13-11-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα slidermooncat4qa.gif 5,2 KB · Εμφανίσεις: 52 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενα κοριτσακι εχει μεινει προστο παρον,τωρα ξεκινανε να φανε εδωσα πατε με γαλα ,ομος προτιμισανε φαγιτο τις μαμας,ξερησ πος γεινανε??????τωρα τους καθαρισε μαμα και κεμουντε Click για ανάπτυξη... Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:06 Η staman2 έγραψε: #390 13-11-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δες εδω τρελαhttps://www.nevamodern.ru/ https://www.nevamodern.ru/ https://sbpd.narod.ru/ ειπαρχου χιλιαδες εκτροφεια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 22:09 Η staman2 έγραψε: #391 13-11-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ηια σασ ειμαι ο Βασηλιας! Click για ανάπτυξη... Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασια τη βάζω κι εδω, κούκλα... Click για ανάπτυξη... Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Lita έγραψε: #392 14-11-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: συγνοοοοοομι!!!!!Εχω λισσαξει στην φωτογραφισι και βγεινουν τοσο τελια ,θελω να τα μιρασω μαζη σασ Click για ανάπτυξη... μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η sabi έγραψε: #393 14-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα είδα πως έγιναν είναι για ρούφηγμα πραγματικά. Έμεινε το κοριτσάκι που αγάπησε η Αναστασία μήπως Όνειρα γλυκά στα γλυκούλια σου Click για ανάπτυξη... ναι αυτη εχει μεινει,δεν ειναι για πολυ καιρο ομος γιατι συζιταω με δυο εκογενιες για αυτην τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #394 14-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι βασιλιάς!!! Ειναι το υπεροχο αγοράκι που θα πάρουν οι φίλοι της Βάσιας έεεε???? ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ. Βάσια μου σ΄ευχαριστώ. Είναι η άτιμη ομορφουλα!!! Ψωνίζομαι???? Γατομαμά χαζομαμά!!! Και οι δικές σου όμως οι ομορφιές δεν πάνε πίσω!!! ΦΙΛΑΚΙΑ στα μουστάκια τους από εμένα!!! Υ.Γ τώρα που σου γράφω ως εκ θαύματος ήρθε κ κάθισε στα πόδια μου η γλυκιά μου. Αλλά εχει καιρό να χουρχουρίσει βρε παιδί μου δεν ξέρω γιατί η ζουζουνα μου!!!!???? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Αθηνα απο τοτε που ηρθε ο μικρος το έκοψε το πρου πρου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η sabi έγραψε: #395 14-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα! Σάμπυ αλήθεια αυτές οι πανέμορφες γάτες είναι σιβηρίας??? Ειναι απίστευτες!!! Μοιαζουν με Βιρμανικές. Αλήθεια σαν χαρακτήρας πώς είναι? Καταπληκτικές σε χρώματα!!!Σάμπυ φίλησε μου τα μωράκια όλα και τις μαμάδες, εεε.. και την φοβιτσιαρα μαμά, και τον Κρις και την έγκυο την Τάσια!!! ΟΛΑ φιλησέ μου τα!!! Click για ανάπτυξη... καλημερα,Αναστασια!κικλοφορουν πολες απιτευτες ιστοριες για την γατα τις Συβιριας,που μιαζουν με παραμηφια.οπιος θελει τα πειστευει οπιος δεν θελει δεν πειστευει. αυτο που εχει γεινει σε μενα ειναι΄οταν χαθεικε στο εξωχικο μας η γατα μας και επρεπε να φειγουμε,γειρεισε στο σπητι μασ μονη τις σε 2 ευδομαδες,περπατοντας 35 κμ.αποσταση.ειμουνα μικρι τοτε αλλα θειμαμε την συνγινι μας οταν την ειδαμε και απιστευτη χαρα τις οταν ειδε εμας.γενεικα λενε οτι ειναι πολυ πειστη γατα.στο τσιρκο κανουν φοβερα κολπα κυριος με αυτες γατες.Σε μας η γατα μας εφερνε τα ποντικια και τις τα αλαζαμε με το φαγιτο.το θεορουσε η δουλια τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η sabi έγραψε: #396 14-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: μην ζητας συγνωμη βαζε βαζε φωτογραφιες να βλεπουμε να τα χαιρομαστε !δεν σας ερχετε να τα ζουλιξετε? Click για ανάπτυξη... εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η Lita έγραψε: #397 14-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η elvenstar: #398 14-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: εχω βαλει στο αλμπουμ πολλες,αλλα γενικα ειμαι με μια καμερα στο χερη σηνεχια.Τωρα ,που ξεκινισαν να τρωνε μονα του μεγαλονουν οχι με τις μερες με τις ωρες.καθε μερα βλεπω κινουρια γατακια! Click για ανάπτυξη... Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:47 Η sabi έγραψε: #399 14-11-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ειναι πολυ πολυ ομορφα.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο τωρα που θα τα δωσεις.ειναι σκετη γλυκα.τις φωτογραφιες στο αλμπουμ τις εχω δει ολες και οχι μια φορα Click για ανάπτυξη... μην το συζητας,καθουμε με τις ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #400 14-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι τελικά δεν είναι άσπρα έ; Γιατί στις άλλες φωτογραφίες φαινόταν άσπρα. είναι τέλεια τα γατάκια σου πολύ τα ζηλεύω Click για ανάπτυξη... γιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.