elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το ασημένιο χρώμα που έχουν τώρα αλλά οι άλλες φωτο που είχες βγάλει δεν έδειχναν καλά. Μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα από τα μωράκια τώραγιατ την τσιντσιλα ειναι αρκετα λετκα,και θα ασπρισουν και αλο.
Ίσως προλάβω την άλλη γέννα
Να σε ρωτήσω έχεις υπόψη σου κ για μπλε ή μαύρα περσικά γατάκια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωραίες είναι κι αυτές της Σιβηρίας! μα κι αυτές του νορβηγικού δάσους δεν πάνε πίσω! αμ και κείνες της Σομαλίας? Σαν αλεπούδες!Τρέλα! Πόσο μ' αρέσουν όλες αυτές οι χνουδομπαλίτσες! Εχεις τίποτα φωτογραφίες από αυτές τις ράτσες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αν θα δεις φωτιγραφιες τις Μασιας πος μεγαλονει,θα δεις πος ασπρειζει,γιατι τσιντσιλα γενιουντε σκουρα αρκετα,μετα ασπριζουν για αυτο την προτες2 ευδομαδες δεν ξερω τι χρωμα θα βγει.για τα αλα περσικα τι εννοεις δεν καταλαβα?Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το ασημένιο χρώμα που έχουν τώρα αλλά οι άλλες φωτο που είχες βγάλει δεν έδειχναν καλά. Μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα από τα μωράκια τώραΊσως προλάβω την άλλη γέννα
Να σε ρωτήσω έχεις υπόψη σου κ για μπλε ή μαύρα περσικά γατάκια;

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
το πορτοκαλι γατακι που ειδες πιο πιθανον ειναι καμεο,γιατι τσιντσιλα ειναι μονο λευκο-ασιμι,για τις αλες ρατσες μαζεβω τωρα αρθρα και να τα βαλω στο BREEDS.απλα αυτο θελει πολυ δουλια.ευχαριστω για καλα σου λογια για τα γατακια μου.Sabi τι πάνγλυκα μωρά είναι αυτά? Δικά σου είναι? Είδα το άλμπουμ σου και καταευχαριστήθηκα! Αυτές τις μέρες είδα σ' ένα πετ-σοπ έναν πορτοκαλί μικρούλη που τον λένε περσίας αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι τσιντσιλά. Εσύ που ξέρεις από αυτά υπάρχει τσιντσιλά σ' αυτό το κάπως πορτοκαλι (όχι εντελώς) χρώμα?
Τι ωραίες είναι κι αυτές της Σιβηρίας! μα κι αυτές του νορβηγικού δάσους δεν πάνε πίσω! αμ και κείνες της Σομαλίας? Σαν αλεπούδες!Τρέλα! Πόσο μ' αρέσουν όλες αυτές οι χνουδομπαλίτσες! Εχεις τίποτα φωτογραφίες από αυτές τις ράτσες?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είπα επειδη κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να πάρω ένα περσάκι μαύρο ή μπλε μήπως γνωρίζεις κάποιον εκτροφέα ή έχεις εσύ κάποια πρόσβαση σε εκτροφεία της Ρωσίας γιατι νομίζω ότι είναι από τα μεγαλύτερα εκτροφεία περσικών γι αυτό κ σε ρωτάωγια τα αλα περσικα τι εννοεις δεν καταλαβα?![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ,ναι!τα δικα σου πανε πισο!!!!!!!κουκλες κουκλες!!!!!Sabi ελιωσα με τις φωτογραφιες των μικρων....ειναι πανεμορφα, πολυ γλυκα, εχω χασει τα λογια μου απο ποσο ομορφα ειναι![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν θα παω στην Ρωσια θα μου πεις θα διαλεξουμε μαζη και θα σου το φερω,δεν εχω προβλιμα γιατι ταξιδεβω ετσι και αλλιος.Είπα επειδη κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να πάρω ένα περσάκι μαύρο ή μπλε μήπως γνωρίζεις κάποιον εκτροφέα ή έχεις εσύ κάποια πρόσβαση σε εκτροφεία της Ρωσίας γιατι νομίζω ότι είναι από τα μεγαλύτερα εκτροφεία περσικών γι αυτό κ σε ρωτάω

Luna
Περιβόητο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αχ σ ευχαριστώ είσαι πολύ ευγενικήοταν θα παω στην Ρωσια θα μου πεις θα διαλεξουμε μαζη και θα σου το φερω,δεν εχω προβλιμα γιατι ταξιδεβω ετσι και αλλιος.![]()
Όταν τακτοποιηθώ θα σου πω κ όταν είναι να ταξιδέψεις θα το διαλέξουμε όλες μαζί (κ με την Αναστασία που θα είναι η επίσημη νονά
) Σ ευχαριστώ κ πάλι Σάμπι
Ναιιιι !!! Συμφωνώθα βαλω οπος διποτε.να και μια τσιντσιλα με πλακουτη μητι.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να μερικά πορτοκαλοροζ περσικά δεν ξέρω αν σου θυμίζει κάτι από το χρώμα που είδεςSabi, είδα ένα γατάκι που μου τόπαν για περσικό αλλά έχει χρώμα κάπως πορτοκαλί -όχι εντελώς κάπως σαν πορτοκαλορόζ. Λες να είναι πράγματι περσικό? Έχουν τέτοιο χρώμα οι περσικές?
[SIZE=+1]
[/SIZE]
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ελενά μου σ΄ευχαριστώ πολύ που μου κάνεις την τιμή να είμαι η νονα του μικρου που θα αποκτήσεις. Καλά ειμαι σίγουρη πως η Σάμπυ θα μας βοηθήσει να διαλέξουμε το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ μωρο για εσένα όταν έρθει η ώρα!!!Αχ σ ευχαριστώ είσαι πολύ ευγενικήΌταν τακτοποιηθώ θα σου πω κ όταν είναι να ταξιδέψεις θα το διαλέξουμε όλες μαζί (κ με την Αναστασία που θα είναι η επίσημη νονά
)
Σ ευχαριστώ κ πάλι Σάμπι
Ναιιιι !!! Συμφωνώ![]()

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι τα γατάκια που είναι τόσο καιρό στο κλουβί έχουν δυσκολία με τον χαρακτήρα τους και τη συμπεριφορά τους [ο Χουχος μου (τέτοια περίπτωση) ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να σκεπάσει τα κακά του!]
Τι λες και συ?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειχα αγορασει ενα γατι ετσι γαιτι τον λειπειθεικα ηταν αροστο τον εκανα καλα και μετα του βρεικα μια καλη εκογενια,αλλα δεν ειναι σωστο.γιατι μασ εκμεταλευουν κανονικα.μετα κειτα να δεις ειναι 2 μηνες εκει και δεν εχει πουλεθει,ειπαρχει λογος για αυτο,μπορι να ειναι αροστο μπορι να ειναι μιχ ρατσας,και τ.π.προσθατα μια κυρια αγορασε ενα γατακι με 300!!!!!ευρο (σαν περσικο)και μου το εγερε να το δω,παιδια μονο περσικο δεν ηταν,τριχοτο οραιο,αλλα δεν ηταν περσικο(μπορι να ηταν ενας απο το γονεις μηπος)και ειναι κριμα.στην Ρωσια δεν πουλανε τα ζωα στα μαγαζια(μονο ποδικια,πουλια)και πειστεβω ειναι σωστο.αλλα αμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι σε αυτο διστιχος....
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανιτα μου ξερω οτι θελεις να βρεις ενα γατακι κοκκινο-πορτοκαλι για αυτο κολισες με το γατακι,ομος αν θα ψαξουμε ολι μαζη θα το βρουμε,ιδικα αν δεν σε νιαζη ρατσα.θα βρουμε κατι τριχοτο και χνουδοτο και ομορφο.μην περνεις εκεινο απο το μαγαζη.γιατι αν δεν θα ειναι καθαροαιμο θα βρειθει οπος διποτε και τζαμπα και ολας.απλα πες οποτε το θελεις ειμαι συρουρι ολη θα βοηθεισουν,τοση ειμαστε...ετσηSabi μου αυτό που είδα είναι σαν το τρίτο σε γούνα αλλά με ίδια κιτρινοκαφέ ματάκια όχι γαλανά ή γκριζογάλανα. Είναι βέβαια μέσ' τα ροκανίδια, απεριποίητο, σ' αυτό το απαίσιο πετ-σοπ που το είδα, είναι τριών μηνών -δυο μήνες τώρα στο κλουβί- 250 ευρώ το πουλάνε χωρίς πεντιγκρι, το έφεραν από την Ουγκαρία. Πόσο το λυπάμαιιιι!
Νομίζω ότι τα γατάκια που είναι τόσο καιρό στο κλουβί έχουν δυσκολία με τον χαρακτήρα τους και τη συμπεριφορά τους [ο Χουχος μου (τέτοια περίπτωση) ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να σκεπάσει τα κακά του!]
Τι λες και συ?
δεν ειναι κοριτσια?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι κ εγώ ειμαι σίγουρη,Ελενά μου σ΄ευχαριστώ πολύ που μου κάνεις την τιμή να είμαι η νονα του μικρου που θα αποκτήσεις. Καλά ειμαι σίγουρη πως η Σάμπυ θα μας βοηθήσει να διαλέξουμε το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ μωρο για εσένα όταν έρθει η ώρα!!!![]()
Αν και μου άρεσε πολύ κ το Τσιντσιλα με την πλακουτσωτη μουρίτσα. Κρίμα να μην υπάρχουν κ σκουρόχρωμα τσιντσιλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool