sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τι σε κραταει???????Αχχ τι πανεμορφες ασπρες μπαλιτσες ειναι αυτες???? λιποθυμω...θελω θελω εναααααααα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτος βαρειετε την φωτογραφιση απιστεθτα,οταν δεν εχει καμερα κανδα περνει ποζες,μολης βλεπει φακο σαν λεει'τελιονε!!!!'Εχει το βλεμμα του...''αυτο ειναι το καλο μου το προφιλ? ή μηπως να γυρισω αλλιως?? ''![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Με κραταει οτι εχω δυο, μενω σε διαμερισμα και η πολυκατοικια μας δεν θυμιζεται για τους γατοφιλους ενοικους τους...τους λεμε ιστοριες για τα δικα μας ''παιδια'' και μας κοιτανε σαν εξωγηινοι!!!!!!τι σε κραταει???????![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Κατι μου θυμιζει αυτο....η Πισου κανει κατι αλλο, κοιταει το φακο μεχρι τη τελευταια στιγμη και μολις πατας το κουμπι, κοιταει αλλου ή κλεινει τα ματια!!αυτος βαρειετε την φωτογραφιση απιστεθτα,οταν δεν εχει καμερα κανδα περνει ποζες,μολης βλεπει φακο σαν λεει'τελιονε!!!!'![]()
γιαυτο εχω και λιγες φωτογραφιες της.....εχω πολλες, αλλα οι περισσοτερες ειναι με κλειστα ματια, ή με γυρισμενη τη πλατη! 

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν το πειστευω ο Κρις κανει ακριβος το ιδιο.την στηγμι που νομιζω οτι εχω καλιτερο καδρο...Κατι μου θυμιζει αυτο....η Πισου κανει κατι αλλο, κοιταει το φακο μεχρι τη τελευταια στιγμη και μολις πατας το κουμπι, κοιταει αλλου ή κλεινει τα ματια!!γιαυτο εχω και λιγες φωτογραφιες της.....εχω πολλες, αλλα οι περισσοτερες ειναι με κλειστα ματια, ή με γυρισμενη τη πλατη!
![]()
το ατιμο λες κανει επιτιδες?????
το καλιτερο που μπορει να γεινει ειναι το μουλτιφλας αλλα δεν το εχω...οτι αφορα την γειτονια γιατι λεισσαξα εγω να παω στο μονοκατικια.....
δεν καταλαβενω τους ανθροπους που δεν εχουν επομονη με τα ζωα,γιατι δεν ειναι απαρετιτο να τα αγαπας,δεν το ζηταει κανεις αλλα επομονι...δεν ειμας μονη στο πλανητι ......

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω μια ιδεα!οταν εχω μωρα θα μας κανεις επισκεψη...τελιο??????Με κραταει οτι εχω δυο, μενω σε διαμερισμα και η πολυκατοικια μας δεν θυμιζεται για τους γατοφιλους ενοικους τους...τους λεμε ιστοριες για τα δικα μας ''παιδια'' και μας κοιτανε σαν εξωγηινοι!!!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ( συγγνωμη που φωναζω!!εχω μια ιδεα!οταν εχω μωρα θα μας κανεις επισκεψη...τελιο??????![]()
) ναι να το κανονισω με τη Γιουλη να ερθουμε παρεα, αλλα να μετρησεις τα κεφαλακια οταν ειναι να φυγω, μπορει να σου λειπει κανενα!! 

Αληθεια σε ποια περιοχη μένεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
να μετρησω κεφαλια λες χμ......ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ( συγγνωμη που φωναζω!!) ναι να το κανονισω με τη Γιουλη να ερθουμε παρεα, αλλα να μετρησεις τα κεφαλακια οταν ειναι να φυγω, μπορει να σου λειπει κανενα!!
Αληθεια σε ποια περιοχη μένεις?
μενω στην Ν.κηφισια διπλα στην Γιουλη και πολυ θα χαρω να σας δω!!!!!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Α μαλιστα, η μητερα μου μενει ενα στενο πιο κατω απο την Γιουλη.να μετρησω κεφαλια λες χμ......μενω στην Ν.κηφισια διπλα στην Γιουλη και πολυ θα χαρω να σας δω!!!!!
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελια!απλα εγω μπορω μονο κυριακες,αλες μερες δουλευω πολυ γιατι εχω δικο μου μαγαζι και οπος καταλαβενεις αφενδικω δεν λειπει ποτε....Α μαλιστα, η μητερα μου μενει ενα στενο πιο κατω απο την Γιουλη.![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καταλαβαινω....θα μιλησω και με τη Γιουλη να κανονισουμε μια συναντηση....Τελια!απλα εγω μπορω μονο κυριακες,αλες μερες δουλευω πολυ γιατι εχω δικο μου μαγαζι και οπος καταλαβενεις αφενδικω δεν λειπει ποτε....![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα γνορεισετε και τα σκυλια μου,δεν ξερω αν ειστε μονο γατολατρη,εγω αγαπαω αλα τα ζωα....Καταλαβαινω....θα μιλησω και με τη Γιουλη να κανονισουμε μια συναντηση....![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ειμαι και εγω ζωοφιλη, με μια προτιμηση σε οτι εχει γουνα!! σκυλακια, γατακια, ινδικα χοιριδια, χαμστερ κτλ οτι μπορω να χαιδεψω και να ζουληξω!!!θα γνορεισετε και τα σκυλια μου,δεν ξερω αν ειστε μονο γατολατρη,εγω αγαπαω αλα τα ζωα....![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
της έχω ήδη πει της Sabi ότι θα πάμε παρέα, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα το ήθελες κι εσύ πολύ!!Καταλαβαινω....θα μιλησω και με τη Γιουλη να κανονισουμε μια συναντηση....![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ναι !!!!! αχχχ Γιουλη ειμαι ετοιμη να απαγαγω ενα μικρο..η μικρη Σεμελη μου ξεφυγε γιατι ηταν μονη, και θα εκανε μπαμ αν ελειπε, αλλα οταν ειναι πολλα μαζι.....χε χε χε ( σατανικο γελιο)της έχω ήδη πει της Sabi ότι θα πάμε παρέα, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα το ήθελες κι εσύ πολύ!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω στουδιο ομορφιας ενα στην Ν.Ερηθραια και ενα στα ΜελισσιαΤι μαγαζι εχεις?![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα,εισε φοβερη,ανιπομονω να σε γνορεισω απο κοντα....Ναι ναι !!!!! αχχχ Γιουλη ειμαι ετοιμη να απαγαγω ενα μικρο..η μικρη Σεμελη μου ξεφυγε γιατι ηταν μονη, και θα εκανε μπαμ αν ελειπε, αλλα οταν ειναι πολλα μαζι.....χε χε χε ( σατανικο γελιο)![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ερυθραία???
Πω πω φύγαμε Αντααααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool