Chinchilla-maniacs

ευχαριστο,ειναι πολυ καλη μορφολογικα(καλιτερι απο ολους)και ελπιζω θα βγαλει καλα γατακια.τα ματια τις ειναι τουρκουαζ,διστιχος καμια φωτογραφια δεν μπορει να το μεταφερει...οταν τις κειτας στα ματια κουλιμπας μεσα......:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχ τι πανεμορφες ασπρες μπαλιτσες ειναι αυτες???? λιποθυμω...θελω θελω εναααααααα :up::up::up:
τι σε κραταει???????;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει το βλεμμα του...''αυτο ειναι το καλο μου το προφιλ? ή μηπως να γυρισω αλλιως?? '' :up::lol::lol::lol:
αυτος βαρειετε την φωτογραφιση απιστεθτα,οταν δεν εχει καμερα κανδα περνει ποζες,μολης βλεπει φακο σαν λεει'τελιονε!!!!':blink:

τι σε κραταει???????;)
Με κραταει οτι εχω δυο, μενω σε διαμερισμα και η πολυκατοικια μας δεν θυμιζεται για τους γατοφιλους ενοικους τους...τους λεμε ιστοριες για τα δικα μας ''παιδια'' και μας κοιτανε σαν εξωγηινοι!!!!!!:blink::blink:

αυτος βαρειετε την φωτογραφιση απιστεθτα,οταν δεν εχει καμερα κανδα περνει ποζες,μολης βλεπει φακο σαν λεει'τελιονε!!!!':blink:
Κατι μου θυμιζει αυτο....η Πισου κανει κατι αλλο, κοιταει το φακο μεχρι τη τελευταια στιγμη και μολις πατας το κουμπι, κοιταει αλλου ή κλεινει τα ματια!! :mad: γιαυτο εχω και λιγες φωτογραφιες της.....εχω πολλες, αλλα οι περισσοτερες ειναι με κλειστα ματια, ή με γυρισμενη τη πλατη! :lol::lol:

Κατι μου θυμιζει αυτο....η Πισου κανει κατι αλλο, κοιταει το φακο μεχρι τη τελευταια στιγμη και μολις πατας το κουμπι, κοιταει αλλου ή κλεινει τα ματια!! :mad: γιαυτο εχω και λιγες φωτογραφιες της.....εχω πολλες, αλλα οι περισσοτερες ειναι με κλειστα ματια, ή με γυρισμενη τη πλατη! :lol::lol:
δεν το πειστευω ο Κρις κανει ακριβος το ιδιο.την στηγμι που νομιζω οτι εχω καλιτερο καδρο...:blink:το ατιμο λες κανει επιτιδες?????:hmm:το καλιτερο που μπορει να γεινει ειναι το μουλτιφλας αλλα δεν το εχω...οτι αφορα την γειτονια γιατι λεισσαξα εγω να παω στο μονοκατικια.....:mad:δεν καταλαβενω τους ανθροπους που δεν εχουν επομονη με τα ζωα,γιατι δεν ειναι απαρετιτο να τα αγαπας,δεν το ζηταει κανεις αλλα επομονι...δεν ειμας μονη στο πλανητι ......:mad::(

Με κραταει οτι εχω δυο, μενω σε διαμερισμα και η πολυκατοικια μας δεν θυμιζεται για τους γατοφιλους ενοικους τους...τους λεμε ιστοριες για τα δικα μας ''παιδια'' και μας κοιτανε σαν εξωγηινοι!!!!!!:blink::blink:
εχω μια ιδεα!οταν εχω μωρα θα μας κανεις επισκεψη...τελιο??????:P

εχω μια ιδεα!οταν εχω μωρα θα μας κανεις επισκεψη...τελιο??????:P
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ( συγγνωμη που φωναζω!! :cool:) ναι να το κανονισω με τη Γιουλη να ερθουμε παρεα, αλλα να μετρησεις τα κεφαλακια οταν ειναι να φυγω, μπορει να σου λειπει κανενα!! :lol::lol::lol: Αληθεια σε ποια περιοχη μένεις?

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ( συγγνωμη που φωναζω!! :cool:) ναι να το κανονισω με τη Γιουλη να ερθουμε παρεα, αλλα να μετρησεις τα κεφαλακια οταν ειναι να φυγω, μπορει να σου λειπει κανενα!! :lol::lol::lol: Αληθεια σε ποια περιοχη μένεις?
να μετρησω κεφαλια λες χμ......:hmm:μενω στην Ν.κηφισια διπλα στην Γιουλη και πολυ θα χαρω να σας δω!!!!!:up:

να μετρησω κεφαλια λες χμ......:hmm:μενω στην Ν.κηφισια διπλα στην Γιουλη και πολυ θα χαρω να σας δω!!!!!:up:
Α μαλιστα, η μητερα μου μενει ενα στενο πιο κατω απο την Γιουλη. :up::up:

Α μαλιστα, η μητερα μου μενει ενα στενο πιο κατω απο την Γιουλη. :up::up:
Τελια!απλα εγω μπορω μονο κυριακες,αλες μερες δουλευω πολυ γιατι εχω δικο μου μαγαζι και οπος καταλαβενεις αφενδικω δεν λειπει ποτε....:/:

Τελια!απλα εγω μπορω μονο κυριακες,αλες μερες δουλευω πολυ γιατι εχω δικο μου μαγαζι και οπος καταλαβενεις αφενδικω δεν λειπει ποτε....:/:
Καταλαβαινω....θα μιλησω και με τη Γιουλη να κανονισουμε μια συναντηση....:up::up:

Καταλαβαινω....θα μιλησω και με τη Γιουλη να κανονισουμε μια συναντηση....:up::up:
θα γνορεισετε και τα σκυλια μου,δεν ξερω αν ειστε μονο γατολατρη,εγω αγαπαω αλα τα ζωα....:D

Τι μαγαζι εχεις? :)

θα γνορεισετε και τα σκυλια μου,δεν ξερω αν ειστε μονο γατολατρη,εγω αγαπαω αλα τα ζωα....:D
Ειμαι και εγω ζωοφιλη, με μια προτιμηση σε οτι εχει γουνα!! σκυλακια, γατακια, ινδικα χοιριδια, χαμστερ κτλ οτι μπορω να χαιδεψω και να ζουληξω!!! :up:

της έχω ήδη πει της Sabi ότι θα πάμε παρέα, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα το ήθελες κι εσύ πολύ!! ;):lol:

της έχω ήδη πει της Sabi ότι θα πάμε παρέα, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα το ήθελες κι εσύ πολύ!! ;):lol:
Ναι ναι !!!!! αχχχ Γιουλη ειμαι ετοιμη να απαγαγω ενα μικρο..η μικρη Σεμελη μου ξεφυγε γιατι ηταν μονη, και θα εκανε μπαμ αν ελειπε, αλλα οταν ειναι πολλα μαζι.....χε χε χε ( σατανικο γελιο) :lol::lol::lol::lol:

Τι μαγαζι εχεις? :)
Εχω στουδιο ομορφιας ενα στην Ν.Ερηθραια και ενα στα Μελισσια

Ναι ναι !!!!! αχχχ Γιουλη ειμαι ετοιμη να απαγαγω ενα μικρο..η μικρη Σεμελη μου ξεφυγε γιατι ηταν μονη, και θα εκανε μπαμ αν ελειπε, αλλα οταν ειναι πολλα μαζι.....χε χε χε ( σατανικο γελιο) :lol::lol::lol::lol:
καλα,εισε φοβερη,ανιπομονω να σε γνορεισω απο κοντα....:up::lol:

Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!!
Ερυθραία???
Πω πω φύγαμε Αντααααααα:up::up::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back