ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #521 19-11-08 15:49 Αντα... σε βλέπω να κλείνεις τσιντσιλάκι μετά τη Sabi...εννοώ από την επόμενη γέννα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η sabi έγραψε: #522 19-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα... σε βλέπω να κλείνεις τσιντσιλάκι μετά τη Sabi...εννοώ από την επόμενη γέννα της... Click για ανάπτυξη... ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #523 19-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... θα ετιμασω πολυ καφε........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #524 19-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #525 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #526 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #527 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... και εκει θα ετιμασω καφεδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #528 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντα... σε βλέπω να κλείνεις τσιντσιλάκι μετά τη Sabi...εννοώ από την επόμενη γέννα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η sabi έγραψε: #522 19-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα... σε βλέπω να κλείνεις τσιντσιλάκι μετά τη Sabi...εννοώ από την επόμενη γέννα της... Click για ανάπτυξη... ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #523 19-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... θα ετιμασω πολυ καφε........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #524 19-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #525 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #526 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #527 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... και εκει θα ετιμασω καφεδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #528 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα... σε βλέπω να κλείνεις τσιντσιλάκι μετά τη Sabi...εννοώ από την επόμενη γέννα της... Click για ανάπτυξη... ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:53 Η sabi έγραψε: #523 19-11-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... θα ετιμασω πολυ καφε........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #524 19-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #525 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #526 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #527 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... και εκει θα ετιμασω καφεδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #528 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... θα ετιμασω πολυ καφε........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η Αντα έγραψε: #524 19-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #525 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #526 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #527 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... και εκει θα ετιμασω καφεδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #528 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!! Ερυθραία??? Πω πω φύγαμε Αντααααααα Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #525 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #526 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #527 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... και εκει θα ετιμασω καφεδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #528 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η Αντα έγραψε: #526 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #527 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... και εκει θα ετιμασω καφεδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #528 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια Click για ανάπτυξη... Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #527 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... και εκει θα ετιμασω καφεδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #528 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... και εκει θα ετιμασω καφεδες..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #528 19-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #529 19-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #530 19-11-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μωρέ πλάκα της κάνω Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο Click για ανάπτυξη... το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηοπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:00 Η sabi έγραψε: #531 19-11-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση... Click για ανάπτυξη... ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #532 19-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις Click για ανάπτυξη... Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:02 Η sabi έγραψε: #533 19-11-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi? Νυχάκια κάνετε? Click για ανάπτυξη... και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Αντα έγραψε: #534 19-11-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και Click για ανάπτυξη... Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #535 19-11-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....) Click για ανάπτυξη... μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #536 19-11-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:06 Η sabi έγραψε: #537 19-11-08 16:06 εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #538 19-11-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!! Click για ανάπτυξη... Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #539 19-11-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα..... Click για ανάπτυξη... Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:09 Η Αντα έγραψε: #540 19-11-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί! Click για ανάπτυξη... Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.