ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονιαΑντα... σε βλέπω να κλείνεις τσιντσιλάκι μετά τη Sabi...εννοώ από την επόμενη γέννα της...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ετιμασω πολυ καφε...........Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!!
Ερυθραία???
Πω πω φύγαμε Αντααααααα![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!!Αντα!! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας!!!
Ερυθραία???
Πω πω φύγαμε Αντααααααα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι μωρέ πλάκα της κάνωειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια![]()

Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι

Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση...ειπαμε δεν εχει καταλιλι γετονια![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και εκει θα ετιμασω καφεδες.....Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi?Συμφωνω!!! αχχ ενα beaute να παμε να κανουμε!!!!![]()
Νυχάκια κάνετε?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχειςΑχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση...![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
το ιδιο και εγω,ειναι απιστευτο αλλα κρινω τους ανθροπους απο αυτι η αποπσηναι μωρέ πλάκα της κάνω
Αφού τους δίνει αναφορά και τους λέει ιστορίες ενώ είναι άσχετοι
Α... εγώ σε όσους δεν αγαπούν ή δε γνωρίζουν από ζώα δεν μιλώ ποτέ γι'αυτά, γιατί θα είναι σα να μιλάω σε τοίχο![]()

οπος ειπε ενας ωσο πιο πολυ γνοριζω τους ανθροπους τοσο πολυ αγαπαω τα ζωα...(η τα σκυλια ηταν δεν θειμαμε..)
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.Αχχ αν μου μπει ομως κατι στο μυαλο, θα βρω εγω τη λυση...![]()
(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Θα το κρύβεις μέσα στο πουκάμισο και θα φαίνεσαι σέξυ γυναίκα με καμπύλες μετά... μόνο την ουρά από κάτω μην εξέχει να προσέχεις![]()

Εχω κανει και προβα με το μικρουλι σου, ε?? 

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,καιτι είδους περιποιήσεις κάνετε Sabi?
Νυχάκια κάνετε?![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χικαι νυχακια,και σωματακια,και κεφαλακια,και,και,και![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μια χαρά καταλαβαίνουμε μη στεναχωριέσαι!ΟΡΑΙΟ!μου αρεσουν πηζμεταριδες.(νομιζω εκανα πολυ λαθη,ελπηζω με καταλαβενετε τι γραφω.....
)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!!Γιουλη ακους? για τετοιες περιποιησεις να δεις πως ψηνομαι!!!! χι χι χι![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι τωρα ειμαστε σκετες κουκλαρες!!!!!!ναι!Να αφεθούμε στα χέρια της Sabi και να βγούμε μετά καρακουκλάρες!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί!εγω προσοπικα ειμαι στα Μελισσια μονο ,το αλλο καταστιμα εχει σινετερος μου,αλλα εγγιεση για πιοτιτα εχειτε απο μενα.....![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ιδεα δεν εχω που ειναι τα Μελισσια....Ωραια! Αν και να σου πω και τα Μελίσσια με βολεύουν γιατί πάω πολύ συχνά κι εκεί!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool