sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η sabi έγραψε: #881 27-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Σόνια την Βασίλισσα την έχεις ακόμα? αυτήν την γάτα σου την έχω ερωτευτεί! Click για ανάπτυξη... οχι δεν την εχω,την πουλισα τωρα και ενα χρωνο σχεδον,ειναι στερομενη πια,καιζει σε ενα πολυ καλο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Lita έγραψε: #882 27-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Lita Ποτε θα κατέβεις? Click για ανάπτυξη... κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #883 27-11-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν την εχω,την πουλισα τωρα και ενα χρωνο σχεδον,ειναι στερομενη πια,καιζει σε ενα πολυ καλο σπιτι Click για ανάπτυξη... κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Η sabi έγραψε: #884 27-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Click για ανάπτυξη... επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #885 27-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Lita έγραψε: #886 27-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #887 27-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Click για ανάπτυξη... οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 27-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Σόνια την Βασίλισσα την έχεις ακόμα? αυτήν την γάτα σου την έχω ερωτευτεί! Click για ανάπτυξη... οχι δεν την εχω,την πουλισα τωρα και ενα χρωνο σχεδον,ειναι στερομενη πια,καιζει σε ενα πολυ καλο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Lita έγραψε: #882 27-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Lita Ποτε θα κατέβεις? Click για ανάπτυξη... κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #883 27-11-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν την εχω,την πουλισα τωρα και ενα χρωνο σχεδον,ειναι στερομενη πια,καιζει σε ενα πολυ καλο σπιτι Click για ανάπτυξη... κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Η sabi έγραψε: #884 27-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Click για ανάπτυξη... επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #885 27-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Lita έγραψε: #886 27-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #887 27-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Click για ανάπτυξη... οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 27-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Lita Ποτε θα κατέβεις? Click για ανάπτυξη... κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #883 27-11-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν την εχω,την πουλισα τωρα και ενα χρωνο σχεδον,ειναι στερομενη πια,καιζει σε ενα πολυ καλο σπιτι Click για ανάπτυξη... κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Η sabi έγραψε: #884 27-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Click για ανάπτυξη... επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #885 27-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Lita έγραψε: #886 27-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #887 27-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Click για ανάπτυξη... οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 27-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι δεν την εχω,την πουλισα τωρα και ενα χρωνο σχεδον,ειναι στερομενη πια,καιζει σε ενα πολυ καλο σπιτι Click για ανάπτυξη... κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:20 Η sabi έγραψε: #884 27-11-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Click για ανάπτυξη... επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #885 27-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Lita έγραψε: #886 27-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #887 27-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Click για ανάπτυξη... οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 27-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη! Click για ανάπτυξη... επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #885 27-11-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Lita έγραψε: #886 27-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #887 27-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Click για ανάπτυξη... οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 27-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Lita έγραψε: #886 27-11-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #887 27-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Click για ανάπτυξη... οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 27-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια, αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα. Click για ανάπτυξη... έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #887 27-11-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Click για ανάπτυξη... οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 27-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις; Click για ανάπτυξη... οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #888 27-11-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω Click για ανάπτυξη... α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Ετσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:32 Η Βάσια13859: #889 27-11-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο ! Click για ανάπτυξη... κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #890 27-11-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!! Ετσι!! Click για ανάπτυξη... Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η sabi έγραψε: #891 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η Lita έγραψε: #892 27-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13! Click για ανάπτυξη... που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #893 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η Βάσια13859: #894 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα ! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..αν μπορεις εχει καλως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:36 Η sabi έγραψε: #895 27-11-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη......... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ευκολο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Lita έγραψε: #896 27-11-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα ! να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα Click για ανάπτυξη... από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #897 27-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!! Click για ανάπτυξη... ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:39 Η sabi έγραψε: #898 27-11-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από sabi: από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά ! Click για ανάπτυξη... σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #899 27-11-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα..... Click για ανάπτυξη... εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά... Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η elvenstar: #900 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν? Click για ανάπτυξη... Φοβερή η μαμά έτσι είναι κ ο Κρις ε; Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.