sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι δεν την εχω,την πουλισα τωρα και ενα χρωνο σχεδον,ειναι στερομενη πια,καιζει σε ενα πολυ καλο σπιτιτη Σόνια την Βασίλισσα την έχεις ακόμα? αυτήν την γάτα σου την έχω ερωτευτεί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita Ποτε θα κατέβεις?![]()
κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη!οχι δεν την εχω,την πουλισα τωρα και ενα χρωνο σχεδον,ειναι στερομενη πια,καιζει σε ενα πολυ καλο σπιτι![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια,κρίμα έπρεπε να την κρατήσεις είναι πολύ όμορφη!![]()
αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις;επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια,αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
επεδι αυτη η γατα δεν μπορουσε να γενεισει φυζιολογικα,δεν επειρχε περοπτοση να μην την στειροσω,ετσι επρεπε να την βρω καλο σπιτι να πειρασει την ζωη τις τελια,αγαπημενη και μοναδικι,οπος και ειναι τωρα.
έχουν προβλήματα με τις γέννες τους αυτά ε?την καημενούλα !

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν?Σαμπι στο Αβαταρ είναι ο Κρις;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!!Φερει,φερει....να κανω μετα παραπανω μασαζ για να τα χασω![]()

Ετσι!!ε τώρα μια φορά αν φας και κανένα γλυκάκι δεν έγινε και τίποτα το θέμα είναι να μην τρως κάθε μέρα

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
κατά τις 15 με 20 το πολύ για να έχω και παρέα στο ταξίδι!τότε μπορεί ο φίλος μου αλλιώς θα ερχόμουν και το σαββατοκύριακο !![]()
κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη.........α...αν ειναι να μας γίνει κι εμμονή και κάθε φορά να πλακωνόμασε στα μασάζ! Διαφωνώ!!
Ετσι!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα
![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
κριμα δεν θα σε προλάβω, θα φύγω στις 13!![]()
που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!!Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη.........![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
που θα πας? αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω νωρίτερα !![]()
θα ειμαι Αθηνα 9 με 13...μετα γυρνάω εδω Λαμια..
αν μπορεις εχει καλως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ειναι ευκολο!!!!Αχχ καποιος να με ζυμωνει καθε μερα και παρε μου τη ψυχη.........![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
να μερικες φωρες διστιχος.τωρα αυτες γατες που εχω πανε καλα.και ελπηζω ετσι θα ειναι.για αυτο εγω ειχα τοση αγονια οταν η Τασια γεναγε μονι τις στο σπιτι,αλλα ευτιχος ολα πειγαν καλα
![]()
από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά !
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ευτιχος δεν εμαι του υλικου!ε ναι...αλλά όχι γιατί έφαγες ένα γλυκάκι να το βάλεις και άγχος!! Γιατι το ζύμωμα ειναι πράγματι θαυματουργό!!![]()
αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα.....
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια!από τα μικρά πότε θα βάλεις φωτογραφίες?είναι γκρι τελικά !![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά...ευτιχος δεν εμαι του υλικου!αλλα τιγανετες πατατες.....τα ατιμα τι νοστιμα.....
![]()

σε 2 ευδομαδες περιπου,γιατι τωρα ειναι σαν σκουλικακια!![]()
ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα?
![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Φοβερή η μαμάοχι ειναι η μαμα του.ειδες για τα χρωματα τι εχω γραψει πριν?![]()
έτσι είναι κ ο Κρις ε;Ναι τα κοιταξα αλλά να σου πω πάλι δεν βγαζω συμπερασμα που ανήκει η δική μου γάτα εγω έλεγα πως είναι Σιλβερ γιατί ηξερα πως δεν υπάρχουν Τσιντσιλα με εξτριμ φέις αλλά τωρα που έμαθα από σενα οτι υπάρχουν κ τέτοια δεν ξέρω μηπως ειναι Τσιντιλα

Στειλαμε στον Κρις κ φιλάκια βρε δεν τα είδες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool