ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Sabi....σου έχει μείνει ένα θηλυκό γατάκι από τα μεγάλα σου γατάκια ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα Γιουλη!ναι μου εχει μεινει ενα θυληκο.Τωρα γειρεισα απο τον κτινιγιατρο,χτες το σκυλι μου εκανε αναπαρασταση τις γεννας και εγω δεν κιμιφικα ολη νυχτα,αλλα τελικα δεν γενεισε ομος γιατρος ειπε θα το περειμενουμε συνδομα.ανδρας μου λεει οτι θα παμε να ζησουμε στο ξενοδοχιο,του ειπα να παει αν θελει...αυτα ειναι τα νεα τις νχτας αυτες.Καλημέρα!
Sabi....σου έχει μείνει ένα θηλυκό γατάκι από τα μεγάλα σου γατάκια ε?![]()

βαζω και καμια οραια φωτοφραφια ...κλασσικα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω...Καλημέραααα!!!
μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε
Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!!
Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
μιλαμε για πολυ τρελα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαμπι θα γεννησει και η σκυλιτσα σου?μιλαμε για πολυ τρελα!!!!!
Για σου Αντα!Ναι θα γενεισει μεσα σεαυτες 2-5 μερες ετσει ειπε ο γιατρος,ανταξη ημουν ετημη για ολα αυτα.μονο η Τασια με εβγαλε απο το προγραμα
.γιατι τα γατακια καπια να φειγουν αυτο το σαββατο μετα θα μου μεινει μονο Τασια με τα μωρα,τα κουταβια τα 5 τουλαχιστον ειναι σε παραγγελια,για αυτο και κανω αυτι η γεννα.γιατι δεν εσω μαλτεζακι η κατι τετιο,εχω γερμανικα ποιμενικα,ειναι πολυ σοβαρα σκυλια
.η Γιουλη που ειναι?
![]()
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εδώ ειμαι!Σαμπι θα γεννησει και η σκυλιτσα σου?μιλαμε για πολυ τρελα!!!!!
Για σου Αντα!Ναι θα γενεισει μεσα σεαυτες 2-5 μερες ετσει ειπε ο γιατρος,ανταξη ημουν ετημη για ολα αυτα.μονο η Τασια με εβγαλε απο το προγραμα
.γιατι τα γατακια καπια να φειγουν αυτο το σαββατο μετα θα μου μεινει μονο Τασια με τα μωρα,τα κουταβια τα 5 τουλαχιστον ειναι σε παραγγελια,για αυτο και κανω αυτι η γεννα.γιατι δεν εσω μαλτεζακι η κατι τετιο,εχω γερμανικα ποιμενικα,ειναι πολυ σοβαρα σκυλια
.η Γιουλη που ειναι?
![]()
![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
να βαλω φωτογραφια σκυλιον μεσα εδω,να με σκισουνΑ!! να βαλεις και φωτο απο τα σκυλακια τοτε!!!![]()

εισε συγουρη?

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι ρωτισες πρην για το γατακι?εδώ ειμαι!![]()
![]()
Συνημμένα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
περιμένω κάτι και θα σου πω... αν δεν ξέρω σιγουρα, δεν σου λέω...γιατι ρωτισες πρην για το γατακι?![]()
καλέ βάλε!!Εχει κανεις αντιρρηση? αν ειναι μωρουλι, μικρουλι κουταβουλι?![]()
Γιατι να σε σκίσουν??
![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!!περιμένω κάτι και θα σου πω... αν δεν ξέρω σιγουρα, δεν σου λέω...
καλέ βάλε!!Γιατι να σε σκίσουν??
![]()
![]()
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γιουλη δεν μου απαντησες στο πμκαλέ έβαλε τους γονεις η γυναικα!
τι φοβάστε μη βγουν απ'τον υπολογιστή και σας φάνε τις γάτες?![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.μονο η Τασια με εβγαλε απο το προγραμα