Chinchilla-maniacs

Καλημέρα! :)
Sabi....σου έχει μείνει ένα θηλυκό γατάκι από τα μεγάλα σου γατάκια ε? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! :)
Sabi....σου έχει μείνει ένα θηλυκό γατάκι από τα μεγάλα σου γατάκια ε? :hmm:
καλημερα Γιουλη!ναι μου εχει μεινει ενα θυληκο.Τωρα γειρεισα απο τον κτινιγιατρο,χτες το σκυλι μου εκανε αναπαρασταση τις γεννας και εγω δεν κιμιφικα ολη νυχτα,αλλα τελικα δεν γενεισε ομος γιατρος ειπε θα το περειμενουμε συνδομα.ανδρας μου λεει οτι θα παμε να ζησουμε στο ξενοδοχιο,του ειπα να παει αν θελει...αυτα ειναι τα νεα τις νχτας αυτες.:lol::lol::up:βαζω και καμια οραια φωτοφραφια ...κλασσικα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• i.jpg
    i.jpg
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Titova_7.jpg
    Titova_7.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 27
Καλημέραααα!!!
μου λείψατε βρε έχω πάθει στέρηση!!! Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας ατιμούλικα!!! χε χε χε
Ομως σήμερα θα προσπαθήσω το μεσημέρι να μπω κ να τα μάθω κ να σας γράψω κι εγώ. Φιλάκια σε όλους σας παιδιά και στα τριχωτούλια σας!!!!!
Σάμπυ ιδιαίτερα να μου φιλήσεις τη μανουλα που είναι λεχωνα...
Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω...:blink:

Συνημμένα

• nar2.jpg
    nar2.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • nar1.jpg
    nar1.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 26
Σαμπι θα γεννησει και η σκυλιτσα σου? :confused: μιλαμε για πολυ τρελα!!!!!

Για σου Αντα!Ναι θα γενεισει μεσα σεαυτες 2-5 μερες ετσει ειπε ο γιατρος,ανταξη ημουν ετημη για ολα αυτα:D.μονο η Τασια με εβγαλε απο το προγραμα:blink:.γιατι τα γατακια καπια να φειγουν αυτο το σαββατο μετα θα μου μεινει μονο Τασια με τα μωρα,τα κουταβια τα 5 τουλαχιστον ειναι σε παραγγελια,για αυτο και κανω αυτι η γεννα.γιατι δεν εσω μαλτεζακι η κατι τετιο,εχω γερμανικα ποιμενικα,ειναι πολυ σοβαρα σκυλια:cool:.η Γιουλη που ειναι?:hmm:

Α!! να βαλεις και φωτο απο τα σκυλακια τοτε!!! :)

Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!!:up::up:

Συνημμένα

• 2cea60f02a.jpg
    2cea60f02a.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 6ac59e3f60.jpg
    6ac59e3f60.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Agent-5m-2-sm.jpg
    Agent-5m-2-sm.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 11
  • c06ec84c85.jpg
    c06ec84c85.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • alitter.jpg
    alitter.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 10
Για σου Αντα!Ναι θα γενεισει μεσα σεαυτες 2-5 μερες ετσει ειπε ο γιατρος,ανταξη ημουν ετημη για ολα αυτα:D.μονο η Τασια με εβγαλε απο το προγραμα:blink:.γιατι τα γατακια καπια να φειγουν αυτο το σαββατο μετα θα μου μεινει μονο Τασια με τα μωρα,τα κουταβια τα 5 τουλαχιστον ειναι σε παραγγελια,για αυτο και κανω αυτι η γεννα.γιατι δεν εσω μαλτεζακι η κατι τετιο,εχω γερμανικα ποιμενικα,ειναι πολυ σοβαρα σκυλια:cool:.η Γιουλη που ειναι?:hmm:
εδώ ειμαι!:D

Α!! να βαλεις και φωτο απο τα σκυλακια τοτε!!! :)
να βαλω φωτογραφια σκυλιον μεσα εδω,να με σκισουν:blink::blink::blink:
εισε συγουρη?:redface::hmm:

Συνημμένα

• 126570_440x330.jpg
    126570_440x330.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • f3ba448e1ca4.jpg
    f3ba448e1ca4.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Συνημμένα

• ban4.jpg
    ban4.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • lola1.jpg
    lola1.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • luiza2.jpg
    luiza2.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 24
Εχει κανεις αντιρρηση? αν ειναι μωρουλι, μικρουλι κουταβουλι? :redface:

γιατι ρωτισες πρην για το γατακι?:hmm:
περιμένω κάτι και θα σου πω... αν δεν ξέρω σιγουρα, δεν σου λέω...:rolleyes:
καλέ βάλε!!:up: Γιατι να σε σκίσουν?? :P

περιμένω κάτι και θα σου πω... αν δεν ξέρω σιγουρα, δεν σου λέω...:rolleyes:

καλέ βάλε!!:up: Γιατι να σε σκίσουν?? :P
ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!!:P

Συνημμένα

• PUPPI.jpg
    PUPPI.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα 066.jpg
    Εικόνα 066.jpg
    177,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Εικόνα 080.jpg
    Εικόνα 080.jpg
    197,8 KB · Εμφανίσεις: 29

αυτό είναι το μωρούλι μικρούλι κουταβούλι;
:lol:
Τα άλλα πάντως ειναι πραγματικά πολύ γλυκούλια σαν αρκουδάκια:up:

αυτό είναι το μωρούλι μικρούλι κουταβούλι;:lol:
καλέ έβαλε τους γονεις η γυναικα! :P:lol:
τι φοβάστε μη βγουν απ'τον υπολογιστή και σας φάνε τις γάτες?:P:lol::lol:

Καποτε ηταν και αυτα μικρουλια κουταβουλια!!!!!:lol::lol: τωρα ειναι τεραστια θηρια!!:up:

καλέ έβαλε τους γονεις η γυναικα! :P:lol:
τι φοβάστε μη βγουν απ'τον υπολογιστή και σας φάνε τις γάτες?:P:lol::lol:
Γιουλη δεν μου απαντησες στο πμ :hmm:

καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω!:redface::up::inlove::baby::happy:

οχι αυτη το κανανε το μωρουλι κουταβουλι

Sabi, ήρθα εδώ να σε ρωτήσω κάτι για να μη χαλάσω την αγγελία σου. Μου επιτρέπεις να "κατεβάσω" τη φωτογραφία του γάτου που έχεις στην υπογραφή σου να τη βάλω φόντο στον υπολογιστή μου;:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back