Chinchilla-maniacs

θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών :lol:
Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: ποσό σατανικό σχέδιο έχει κάνει και προετοιμασία !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο!:blink::bleh:

Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου :blink:

πώς θα το καταφέρεις αυτό?δεν μπορείς;)

ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ;)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ??:rolleyes:

καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο!:blink::bleh:
Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! :lol::lol:

δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες)
Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα

Αντα!!
τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! :lol::lol:
σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!!
Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!!:cool:

καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων....;):rolleyes:
δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ

οργανωμένο το έγκλημα δηλαδή:hmm::confused:και συ τέκνον Γιούλη?:blink::lol::lol:εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή?:blink::lol::lol:
ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα

:up:Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε!:up:;)

:up:Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε!:up:;)
Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι:D) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες

sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη!

Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι:D) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες
καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??:lol::hmm:στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου:blink:

Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π.
Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ

Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε?
Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως??:lol::lol:

αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας:D

Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης

Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ
Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο:up:

Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω...:blink:

Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε..:hmm:

Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!!
Ραϊσάκια τέλεια!!!!
:up:
ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!!:P
Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!:up:Με το καλό Σαμπι η γέννα:up:

καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω!:redface::up::inlove::baby::happy:
Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!!:up:
Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω

ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ;)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ??:rolleyes:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ:D:D

sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη!
δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου

Συνημμένα

• πουλι.JPG
    πουλι.JPG
    49 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 15.jpg
    15.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 18
Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα

Συνημμένα

• 1κισ.jpg
    1κισ.jpg
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 10.jpg
    10.jpg
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 4.jpg
    4.jpg
    96,9 KB · Εμφανίσεις: 23
πήγα να κάνω ένα μπάνιο!:redface:να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!:)σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή?

πήγα να κάνω ένα μπάνιο!:redface:να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!:)σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή?
με το πουπολο στο στομα:up:αλλα θα βγαλω και αλλα μετα:rolleyes:

καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??:lol::hmm:στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου:blink:
Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι:lol:
Σ
Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!!:up:
Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω
Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες:(

δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου
Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back