Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαουθα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων![]()

: ποσό σατανικό σχέδιο έχει κάνει και προετοιμασία !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου![]()
πώς θα το καταφέρεις αυτό?δεν μπορείς

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ??

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!!καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδαδε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες)
Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!!Αντα!!
τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!!
σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑκαλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων....![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!!οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?
εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή?
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα
Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε!
![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκιΓίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα
Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε!
![]()
) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες
καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου
![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕΤο εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π.
Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως??Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε?

αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας![]()
Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης
Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειοΕγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ

Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω...![]()
Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε..

Ραϊσάκια τέλεια!!!!Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!!

Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!!![]()
Με το καλό Σαμπι η γέννα
Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!!καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω!![]()
Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ??![]()
![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σουsabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη!
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!
σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
με το πουπολο στο στομαπήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!
σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή?
αλλα θα βγαλω και αλλα μετα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα ΣαμπινογατάκιΑχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες
καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου
![]()
Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγεςΣ
Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!!
Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω
Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!!δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
και συ τέκνον Γιούλη?
) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες