Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.021 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Click για ανάπτυξη... Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Lita έγραψε: #1.022 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Click για ανάπτυξη... : ποσό σατανικό σχέδιο έχει κάνει και προετοιμασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Βάσια13859: #1.023 28-11-08 15:11 καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Lita έγραψε: #1.024 28-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου Click για ανάπτυξη... πώς θα το καταφέρεις αυτό?δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.025 28-11-08 15:12 ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #1.026 28-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Click για ανάπτυξη... Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Lita έγραψε: #1.027 28-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #1.028 28-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα φέρω και το αγριόγατο μου τη Μίου και θα την αφήσω να σας φάει!χε χε χε -σατανικό γέλιο και τρίψιμο χεριών Click για ανάπτυξη... Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Lita έγραψε: #1.022 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Click για ανάπτυξη... : ποσό σατανικό σχέδιο έχει κάνει και προετοιμασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Βάσια13859: #1.023 28-11-08 15:11 καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Lita έγραψε: #1.024 28-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου Click για ανάπτυξη... πώς θα το καταφέρεις αυτό?δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.025 28-11-08 15:12 ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #1.026 28-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Click για ανάπτυξη... Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Lita έγραψε: #1.027 28-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #1.028 28-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: χεχε χε χε δεν της εχεις δει γι'αυτο!!!!!! εχω κανει προβα και με το μικρουλι της Γιουλης ...μια χαρα χωραει!!!!!!!!!χε χε χε σατανικο γελιο βαζοντας το κεφαλι πισω και τριψιμο χεριων Click για ανάπτυξη... : ποσό σατανικό σχέδιο έχει κάνει και προετοιμασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Βάσια13859: #1.023 28-11-08 15:11 καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Lita έγραψε: #1.024 28-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου Click για ανάπτυξη... πώς θα το καταφέρεις αυτό?δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.025 28-11-08 15:12 ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #1.026 28-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Click για ανάπτυξη... Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Lita έγραψε: #1.027 28-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #1.028 28-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Lita έγραψε: #1.024 28-11-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου Click για ανάπτυξη... πώς θα το καταφέρεις αυτό?δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.025 28-11-08 15:12 ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #1.026 28-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Click για ανάπτυξη... Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Lita έγραψε: #1.027 28-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #1.028 28-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα απαγαγουμε και τη Μιου!!!!!!!μιαου Click για ανάπτυξη... πώς θα το καταφέρεις αυτό?δεν μπορείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.025 28-11-08 15:12 ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #1.026 28-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Click για ανάπτυξη... Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Lita έγραψε: #1.027 28-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #1.028 28-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #1.026 28-11-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Click για ανάπτυξη... Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Lita έγραψε: #1.027 28-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #1.028 28-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλε τα χέρια σας εχουν παρει φωτια απο το τρίψιμο! Click για ανάπτυξη... Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:16 Η Lita έγραψε: #1.027 28-11-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #1.028 28-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παψε !! γελαω μονη στο γραφειο και με κοιτανε !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η elvenstar: #1.028 28-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δε γίνεται να βάλεις 2...μονο αν τις κανεις 1 αρχειο...σαν μια φωτο δηλ. (ενωμένες) Click για ανάπτυξη... Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα!! τη καπαρντίνα με τις τσέπες μη ξεχάσεις!! σαν του Σαινη...που έχει και το ελικόπτερο...για να τη κάνεις μετά!! Click για ανάπτυξη... Εμπρος λοιπόν καλά μου χέριαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.029 28-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ... η προηγούμενη δουλεια μου ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων.... Click για ανάπτυξη... δεν μου το ειπες,και εγω.καλα εμεις πρεπει να βρειθουμε οπος διποτε καπια μερα εχουμε να πουμε ΤΩΣΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:48 Η sabi έγραψε: #1.030 28-11-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: οργανωμένο το έγκλημα δηλαδήκαι συ τέκνον Γιούλη?εσύ σχεδιάζεις την απαγωγή? Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.031 28-11-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:57 Η elvenstar: #1.032 28-11-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γίνεται να βάλεις κ δύο αρκεί να μην υπερβαίνει σε μέγεθος αυτό που έχει ορίσει η σελίδα Ευκολα το λες εσει,εγω ειμαι αχρηστη με το υπολογιστι.ΤΟ ΒΡΕΙΚΑ!!!Να ερθειτε για να δειτε τα γατακια και να με βοηθισατε! Click για ανάπτυξη... Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η Lita έγραψε: #1.033 28-11-08 16:30 sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:52 Η sabi έγραψε: #1.034 28-11-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:53 Η staman2 έγραψε: #1.035 28-11-08 16:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το εχω διαπεοστοσει τωρα και πολυ καιρο οτι δεν εχει συμασια το αριφμο το ζωον στο σπιτι,γιατι εκει που ειναι ενα κεφαλι πανδα χωραει και το δευτερο,τριτο και τ.π. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε το έχω κάνει πράξη!!! 3 παιδιά και... 4 γατιά.. και 1 σκυλο και... 1 χελώνα κ 1 παπαγάλο και 1 ενυδρείο ΟΛΕΕΕΕ Αρχική Δημοσίευση από sabi: Η νονα ειναι η Βασια φανταζουμε? Click για ανάπτυξη... Και η κουμπάρα και προξενήτρα??? Ποια? Εγώ μήπως?? Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν θελεις προτοτυπο πος σου φενετε Σεβερ,στην γλωσα μου ειναι βοριας Click για ανάπτυξη... Τέλειο όνομα. Αλλά κ το Μάξιμους επίσης Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγω δεν το έχω αυτό το μιξερ φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι σαν τα επαγγελματικά που κάνουν κάτι τέτοιο. Φυσικά κ μπορείς αρκει να μην ξεχνιέσαι όπως κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Αν μιλάτε για το thermomix το έχω εγώ. Είναι τέλειο Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!εισε καλα τωρα?πολυ καιρο ειχα να σε δω και ανησηχεισα!καλος ειρθες πισω υλικια μου!κειτα τι σε αφιερονω... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Σάμπυ μου . Σας επιθύμησα. δεν μπήκα 2 μέρες τώρα γιατί δεν είχα υπολογιστή κ ήμουν στη δουλειά έχω τρεχάματα άσε.. Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτα θα ειναι για την Ραισα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ραϊσάκια τέλεια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΟΚ!Το βαζω αλλα εσεις φτετε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια τα σκυλιά της Σάμπυ παιδιά. Τα έχω δει από κοντά. Είναι εκθεσιακά. Και πανέμορφα!!!!Με το καλό Σαμπι η γέννα Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους ! sabi βάλε φωτογραφίες από το παιδί μου να το βλέπω! Click για ανάπτυξη... Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΕΓΏ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ SABI ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η sabi έγραψε: #1.036 28-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα πουλι.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 25 15.jpg 103,7 KB · Εμφανίσεις: 27 2.jpg 76,1 KB · Εμφανίσεις: 24 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi την υπογραφή την έφτιαξα στη ζωγραφική !πρέπει να βρώ και καλύτερη φωτογραφία της μικρής και θα την κάνω καλύτερη! Click για ανάπτυξη... δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η sabi έγραψε: #1.037 28-11-08 17:00 Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1κισ.jpg 145,5 KB · Εμφανίσεις: 26 10.jpg 113,4 KB · Εμφανίσεις: 25 4.jpg 96,9 KB · Εμφανίσεις: 29 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Lita έγραψε: #1.038 28-11-08 18:02 πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η sabi έγραψε: #1.039 28-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: πήγα να κάνω ένα μπάνιο!να πεις ευχαριστώ στον Κρις για το φιλάκι!σε ποια άλλη απο τις φωτογραφίες είναι η μικρή? Click για ανάπτυξη... με το πουπολο στο στομααλλα θα βγαλω και αλλα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:22 Η elvenstar: #1.040 28-11-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αχ δυστηχως έπρεπε να να το κανονιζαμε με την Αναστασία όταν ήρθα Αθήνα (αν κ δεν θα αντιστεκόμουν κ θα έφευγα κ με άν τσιντσιλάκι) Θα σου στειλω πμ όσο πιο αναλυτικά γίνεται για το πως γίνεται με τις φωτογραφίες καπια αλλη στηγμη δεν θα ερθεις στην Αθηνα?οποτε και να ειναι θα βρεθουμε ενταξη??στειλε μου π.μ. και θα προσπαθησω μονι μου Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ Πήρες τελικά το μωράκι που σου έλεγα???Ζητω!!!! Παρακαλώ πρόσκληση για τα βαφτίσια θέλω Click για ανάπτυξη... Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι αυτές να βάλεις τι φουσκωτούλια μωράκια είναι αυτά τέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.