sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 18:25 Η sabi έγραψε: #1.041 28-11-08 18:25 θα σε περημενουμε λιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #1.042 28-11-08 19:48 ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Raisa έγραψε: #1.043 28-11-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Luna έγραψε: #1.044 28-11-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η sabi έγραψε: #1.045 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... προσεξε ειναι παντρεμενος επι 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:38 Η sabi έγραψε: #1.046 28-11-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... ο Κρις ξερει φυκακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #1.047 28-11-08 21:09 Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:42 Η staman2 έγραψε: #1.048 29-11-08 03:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα σε περημενουμε λιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #1.042 28-11-08 19:48 ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Raisa έγραψε: #1.043 28-11-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Luna έγραψε: #1.044 28-11-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η sabi έγραψε: #1.045 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... προσεξε ειναι παντρεμενος επι 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:38 Η sabi έγραψε: #1.046 28-11-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... ο Κρις ξερει φυκακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #1.047 28-11-08 21:09 Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:42 Η staman2 έγραψε: #1.048 29-11-08 03:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Raisa έγραψε: #1.043 28-11-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Luna έγραψε: #1.044 28-11-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η sabi έγραψε: #1.045 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... προσεξε ειναι παντρεμενος επι 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:38 Η sabi έγραψε: #1.046 28-11-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... ο Κρις ξερει φυκακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #1.047 28-11-08 21:09 Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:42 Η staman2 έγραψε: #1.048 29-11-08 03:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Luna έγραψε: #1.044 28-11-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η sabi έγραψε: #1.045 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... προσεξε ειναι παντρεμενος επι 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:38 Η sabi έγραψε: #1.046 28-11-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... ο Κρις ξερει φυκακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #1.047 28-11-08 21:09 Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:42 Η staman2 έγραψε: #1.048 29-11-08 03:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:36 Η sabi έγραψε: #1.045 28-11-08 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... προσεξε ειναι παντρεμενος επι 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:38 Η sabi έγραψε: #1.046 28-11-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... ο Κρις ξερει φυκακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #1.047 28-11-08 21:09 Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:42 Η staman2 έγραψε: #1.048 29-11-08 03:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!! Click για ανάπτυξη... προσεξε ειναι παντρεμενος επι 4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 20:38 Η sabi έγραψε: #1.046 28-11-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... ο Κρις ξερει φυκακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #1.047 28-11-08 21:09 Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:42 Η staman2 έγραψε: #1.048 29-11-08 03:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... ο Κρις ξερει φυκακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #1.047 28-11-08 21:09 Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:42 Η staman2 έγραψε: #1.048 29-11-08 03:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:42 Η staman2 έγραψε: #1.048 29-11-08 03:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου Click για ανάπτυξη... Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι? Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ???? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα Click για ανάπτυξη... Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες Click για ανάπτυξη... Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου σου καλέ!!!! Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ? Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω???? κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ. Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 04:01 Η staman2 έγραψε: #1.049 29-11-08 04:01 Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά... Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:20 Η moukelis έγραψε: #1.050 29-11-08 08:20 Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναλιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 08:42 Η moukelis έγραψε: #1.051 29-11-08 08:42 Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #1.052 29-11-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... ομοιως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η sabi έγραψε: #1.053 29-11-08 09:17 Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 116171.jpg 23,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Titova_18.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 24 pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg 48,7 KB · Εμφανίσεις: 20 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:21 Η sabi έγραψε: #1.054 29-11-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια; Click για ανάπτυξη... καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Βάσια13859: #1.055 29-11-08 09:22 αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η sabi έγραψε: #1.056 29-11-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η sabi έγραψε: #1.057 29-11-08 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... Κρατα το λογο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #1.058 29-11-08 09:24 Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η sabi έγραψε: #1.059 29-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε; Βασια διαλεξες ονομα; Click για ανάπτυξη... Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η staman2 έγραψε: #1.060 29-11-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναλιτα!!! Click για ανάπτυξη... Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ομοιως!!!! Click για ανάπτυξη... Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε? Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:cry: Click για ανάπτυξη... Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά! Click για ανάπτυξη... ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.