Chinchilla-maniacs

θα σε περημενουμε λιπον:lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φτου σου καλέ!!!!:mad::mad:
Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ?:P:lol::lol::lol::lol:

ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω????:redface::redface::lol::lol::lol::lol::lol:
κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

προσεξε ειναι παντρεμενος επι 4:up::lol::lol:

ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω????:redface::redface::lol::lol::lol::lol::lol:
κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ο Κρις ξερει φυκακια;):P

Σαμπι ελπίζω να το πηρες το ΠΜ που έστειλα

δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου
Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι?:)
Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα. :up:Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ????
:lol:

Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα
Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!!:D:D

Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι
Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες

Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή:up:

Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι??? :P

ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω????:redface::redface:
Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ.:lol:

Αγαπημένε μου Κρις. Η μαμά μου έχει ξετρελαθεί με σένα. Από την μέρα που σε αντίκρισε όλο για σένα μιλάει στον μπαμπά μου κ λέει ότι θα κάνεις τα ωραιοτερα μωρά του κόσμου!!! Να σου συστηθώ λοιπόν. :)
Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά...
Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια:D:D
DSC00694.JPG
https://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00
DSC00657.JPG

Ναλιτα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια;

:up:Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss::baby:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:/::cry:

Συνημμένα

• 116171.jpg
    116171.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Titova_18.jpg
    Titova_18.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg
    pic_96331_SHINSHI3BOL.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 14
Αχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια;
καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικι:up::cool:

αντε με το καλο...:)αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά!

Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα.:up::P

αντε με το καλο...:)αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά!
Κρατα το λογο σου:lol::lol:

Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε;
Βασια διαλεξες ονομα;

Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε;
Βασια διαλεξες ονομα;
Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες....:up::lol:

Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου.:D

Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε?:D

:up:Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss::baby:Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ:/::cry:
Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμ:up:

ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει????:):up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back