sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!!![]()
Φτου σου καλέ!!!!

Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ?

Luna
Περιβόητο μέλος
Φτου σου καλέ!!!!
Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ?![]()
ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω????

κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
προσεξε ειναι παντρεμενος επι 4ΑΑΑΑΧΧΧ,αυτος ο Κρις!!!εχω ερωτευτει!!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ο Κρις ξερει φυκακιαωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω????
κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Νομίζω αυτή είναι η κούκλα που κρατούσα αγκαλιά επί 3 ολόκληρες ώρες. Εε Σάμπι?δεν θελεις αυτα τες φωτογραφιες,για δες,μικρι με το πουπολο δικια σου

Τυχερουλα Λιτα τυχερουλα.
Θα ζουλάς με τις ώρες και θα είναι αδιαμαρτύρητη η μπουμπού σου. Εεεε κ θα μου αφιερώνεις κι εμένα καμιά φωτό έ????
Πιστεύω να ήταν για εμένα τα φιλιά του αγαπημένου μου Κρις έεε? Γιατί αλλιώς θα έρθω εκεί... και θα τον κλέψω. Αχ κ να μην είχα στειρωμένη τη Ναλίτα μου!!!Που εισε ξαθανιζμενι,ολα καλα με υγια!και φυλι οπα τον Κρις για σενα

Σου στέλνω τώρα Πμ. Και σίγουρα όταν θα ξαναέρθω θα περάσω να σας δω κ να κλέψω κ εγώ ένα Σαμπινογατάκι
Αναστασίααααα και εγω ζηλεύω κ θέλω το γατάκι που μου έλεγες
Αγαπημένη μου φιλενάδα. Εγώ όχι μόνον στο΄πα αλλά σε πήρα τηλ. κ άμεσα. θυμίσου!! Εδρασα αμέσως γιατι σε ξέρω καλά κ είναι σαν να είμαι στην σκέψη σου.Αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς εκ των πραγμάτων τώρα να πάρεις 4ο. Τι να κάνεις!!!Κάτσε να τακτοποιηθείς με τη δουλεια κ τότε, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ δεν είπαμε να το διαλέξουμε???? κι της Σάμπυ θα φοβηθεί το μάτι της μ΄εμας τις τρελές. Ε Σάμπυ,??? Ελενάκι μου κουράγιο κι υπομονή και... έρχεται η στιγμή
Ετσι σε θέλω μαμά Νικολέτα. Ετσι πεθερά με τα ούλα σου . Εμμμ τι???Φτου σου καλέ!!!!
Με τέτοιο γαμπρό στο σπίτι γλυκοκοιτάζεις άλλους ?![]()
Μωρέ ζουληξέ τον κι από εμένα. Και πάρε τον κ μια αγκαλιά να νιαουρίσει γεροντοκορίστικα σαν τον γιο του τον Σεβάχ.ωχ αμαν!!!με ειδες κι εδω????
κανενας δεν ειναι σαν τον fidelako!!!απλα αυτον τον κρις θα ηθελα να τον εχω σπιτι να τον ταλαιπωρω!!κατι βεβαια που σκοπευω να κανω και με τον fidel οταν δεν θα με γραφει για να κοιταει την γατα μου!!!ηδη του εχω κανει 2 αγκαλιες!!!![]()
![]()
staman2
Περιβόητο μέλος

Με λένε Νάλα, και είμαι ντελικάτη. Με λένε τσαχπινούλα κ είμαι κι ομορφούλα. Και είμαι κ επικίνδυνα ακροβάτισσα. Η μαμά μου με μαλώνει όταν με βλέπει να ψάχνω δίοδο στο μπαλκόνι να ανεβώ ψηλά...
Σου αφιερώνω με αγάπη την μουρίτσα μου. Φιλάκια πολλά στα μουστάκια

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:
Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα!το περιγραμμα ειναι απαρετιτι στα ματια ,χειλια και μητι στα τσιντσιλα.πειστευω αυτο ειναι που την κανει τοσω γοειτευτικιΑχ τι ομορφα μικρα...Εχουν περιγραμμα και στο στοματακι εκτος απο τα ματια;

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Βασια!Σημερα να παρουν τον ΒΑΣΗΛΙΑ μας,μαλον πολυ σηνδομα να τον δεις απο κοντα.ομοιως!!!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρατα το λογο σουαντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά!

moukelis
Επιφανές μέλος
Βασια διαλεξες ονομα;
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μωρα ειναι σε φαση τωρα που παιζουν συνιχια,και μπορω να τα χαζευω ωρες....Ναι ηξερα για τα ματια και τη μυτουλα,αλλα δεν ηξερα για το στομα.Ειναι πανεμορφα.Τα μωρακια σας πως τα πανε;
Βασια διαλεξες ονομα;

staman2
Περιβόητο μέλος
Αγαπημενη μας γατοσυμπεθέρα. Σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλησέ μας τα μωρά σου.Ναλιτα!!!![]()

ομοιως!!!!![]()
Βασάκο μου ευχαριστουμε ευχαριστουμε και φιλάκια στα μικρά. Πώς τα πάνε?

Ανταποδίδουμε στα μουστάκια τα φιλάκια και ...καλό ταξίδι στα μικρά στις νεες οικογένειες τους!!! Το ξέρω πως θα σας λείψουν. Μακάρι να μαθαίνουμε νέα τους από το φορουμΚαλημερα Αναστασια μου!Σου στελνουν τα πολυ φυλουδια ολα τα μωρα:kiss:
Σημερα μαλον δυο γατακι θα πανε στα κινουρια τους σπιτια.Ελπιζω οτι η μαμαδες τους να μας την κανουν τι τημι και θα γεινουνε μελι στο σαιτ,ετσι να μπορουμε να τα παρακολοθεισουμε απο κοντα,θα μου λεοπουν παντος πολυ
:cry:

ΝΟΝΑ ΝΟΝΑ περιμένουμε φωτορεπορτάζ. Εντάξει????αντε με το καλο...αλλιως μην ανησυχειτε θα σας βάζω εγώ φωτο που ειμαι η νονά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool