moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://en.wikipedia.org/wiki/NebelungΓια σου Γιλουλη!δεν μειλας σημερα?ειναι αυτη η ρατσα που ενοει?
![]()
γράφω κάτι για τη δουλεια μου! Καλημέρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι! Αλλά το μαλλί τους σου αρέσει εσένα??Μπραβο βρε Γιουλη!Δεν ειναι πανεμορφα;

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Με το πολυ καλημερα σας παρουσιαζω την μικρι μας πρινγιπησα η ΙΣΙΣ.Με ολη την ομορφια τις,η υψιλοτατη ειχε ορεξη για φωτογραφισι χτες και ετσι εχουμε την τημι μας να την απολαυσουμε προη-προη!![]()
κουκλα

Μα ειναι υπεροχα!Ανδεν ειχαν ολο αυτο το τριχωμα θα ηταν η επομενη γατα μου...Αληθεια,καποια ρατσα nebelung την ξερεις;Σκεφτομαι αργοτερα να φτιαξω ενα μικρο εκτροφειο.
Δώρα θα κάνεις εκτροφείο?εσυ νόμιζα, ότι ήσουν υπερ των cross breed Και οχι των breed, υποθέτω γι αυτο εξεπλάγην και η Γιούλη

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
,αλλα δεν ειναι κατι το πολυ ξεχοριστο,μιαζει και με το ροσικο γαλαζιο,και με το βρετανικο μακριτριχο
.αν θα κανεις εκτροθειο κανει κατι που δεν εχει καθολου στην Ελλαδα για να εισε αποκλιστεκη.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
κουκλα
καλημερα Βασια !αυτη ειναι προτη φωτογραφια τις Τασιας με τα μωρα!τραβειξα μια στα γρηγορα,να μην την κνευριζω!
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σαν τάμπυ μοιάζουν ασημένια!!κουκλα
καλημερα Βασια !αυτη ειναι προτη φωτογραφια τις Τασιας με τα μωρα!τραβειξα μια στα γρηγορα,να μην την κνευριζω!![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εναι ειναι shaded και δυο μαρμαρο,σε λυδο να βγαλο φωτο τις πλατες τους να δεις.το μαρμαρο ,ιδικα το ενα εχει φοβερο σχεδιο στην πλατηΣαν τάμπυ μοιάζουν ασημένια!!![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδί μου παιδί μου!αχ η κουκλα μου ειναι σκετη γλύκα!Με το πολυ καλημερα σας παρουσιαζω την μικρι μας πρινγιπησα η ΙΣΙΣ.Με ολη την ομορφια τις,η υψιλοτατη ειχε ορεξη για φωτογραφισι χτες και ετσι εχουμε την τημι μας να την απολαυσουμε προη-προη!![]()
πρέπει να φύγω αλλα θα επιστρέψω να την θαυμασω!ευχαριστω sabi μου για τις φωτογραφιες !

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
σαν λυγο τσαλακομενη μου φανεικε....Γιουλη το μαλλι του μου αρεσει γιατι δεν ειναι φουντωτο αλλα απλα μακρυ.![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι! μακρύτριχο χωρις υποστρωμα...σαν τα βιρμανάκια!Γιουλη το μαλλι του μου αρεσει γιατι δεν ειναι φουντωτο αλλα απλα μακρυ.![]()
κι έυκολο στη περιποίηση! 
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βασια η συγκεκριμενη ρατσα δημιουργηθηκε απο διασταυρωση ημιαιμων.Βεβαια πλεον για να εχουν πιο σταθερα χαρακτηριστικα χρησιμοποιουν και μπλε ρωσσικες.Δεν εχω καποιο προβλημα με τις ρατσες,για μενα ολες οι γατες ειναι ομορφες,και αποδειξη του οτι καμια διαφορα δεν εχουν για μενα ειναι το οτι εχω ενα ημιαιμο κι ενα καθαροαιμο.![]()
δεν ειπα οτι εχεις πρόβλημα, απλά προμοτάρεις πάντα τα αδεσποτα, πώς θα προμοτάρεις τωρα τα ράτσας, αυτο λεω
καλα, δεν εχει νόημα, απλα ρωτησα, ελπίζω να το κάνεις
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι δεν ειναι τσιντσιλασε καμια περιπτοση,μεγαλονοντας βλεπω οτι αποκτου λευκο χνουδι,και θα ειναι πιο ανιχτο χρωμα απο αυτο που φενετε τωρα.Η Κισα αφεινει την μικρι βα πεινει γαλα γιατι ειναι μονο ενα γατακι,οταν ειταν ολη τους εδιοχνε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πάντως απο συναδέλφους δεν εχω ακουσει κατι, ακόμα το χρησιμοποιουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μάλλον θα γίνουν shaded ή Tabby . Αλήθεια γκρι περσικό ή silver tabby υπάρχει; δεν έτυχε να δω ποτέ αυτους τους χρωματισμούςοχι δεν ειναι τσιντσιλασε καμια περιπτοση,μεγαλονοντας βλεπω οτι αποκτου λευκο χνουδι,και θα ειναι πιο ανιχτο χρωμα απο αυτο που φενετε τωρα.Η Κισα αφεινει την μικρι βα πεινει γαλα γιατι ειναι μονο ενα γατακι,οταν ειταν ολη τους εδιοχνε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ειναι αυτη η ρατσα που ενοει?