Chinchilla-maniacs

εγώ η εμπειρία που έχω από αρσενικούς ήταν από τους γαμπρούς που είχα φέρει για τη Lita !όλοι τους ήταν άγριοι απέναντι μου και μου νιαούριζαν περίεργα ένας μάλιστα μου όρμηξε και μου έκανε μια τεράστια πληγή στο πόδι!μήπως επειδή έφυγε η μαμά του και έμενε μόνος ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ η εμπειρία που έχω από αρσενικούς ήταν από τους γαμπρούς που είχα φέρει για τη Lita !όλοι τους ήταν άγριοι απέναντι μου και μου νιαούριζαν περίεργα ένας μάλιστα μου όρμηξε και μου έκανε μια τεράστια πληγή στο πόδι!μήπως επειδή έφυγε η μαμά του και έμενε μόνος ?
δεν καταλαβες,αγαπη μου,ο Κρις θα το εκανε το ιδιο.εμενα αγαπαει κανενα αλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν καταλαβες,αγαπη μου,ο Κρις θα το εκανε το ιδιο.εμενα αγαπαει κανενα αλο.
δηλαδή όταν έρθω κινδυνεύω:lol::lol::lol:?

δηλαδή όταν έρθω κινδυνεύω:lol::lol::lol:?
ναι!να σε φαει δεν βγενοντας απο το κλουβη:lol::lol:

ναι!να σε φαει δεν βγενοντας απο το κλουβη:lol::lol:
γιατί δεν με συμπαθούν ? εξηγείται αυτό ή απλά έτυχε με όσους 'έχω γνωρίσει?

γιατί δεν με συμπαθούν ? εξηγείται αυτό ή απλά έτυχε με όσους 'έχω γνωρίσει?
ελα που δεν σε αγαπανε!τα δικα σου γατια σε αγαπανε?η γατα θελει το αφεντικο τις κανενα αλο,οπος λεει ο πιοιτης 'Το χαδι απο ξενο χερι ποναει πιο πολυ απο το εμυολιο τις λυσσας':lol:

ελα που δεν σε αγαπανε!τα δικα σου γατια σε αγαπανε?η γατα θελει το αφεντικο τις κανενα αλο,οπος λεει ο πιοιτης 'Το χαδι απο ξενο χερι ποναει πιο πολυ απο το εμυολιο τις λυσσας':lol:

τα αρσενικά δεν με συμπαθούν με τα θηλυκά δεν έχω πρόβλημα!:hmm::hmm::hmm:

τα αρσενικά δεν με συμπαθούν με τα θηλυκά δεν έχω πρόβλημα!:hmm::hmm::hmm:
ειναι επεδι δεν ειχες το ΔΙΚΟ σου αρσενικο,οταν να τον αποκτησεις να δεις:up:

ελπίζω να τελειώσουν οι φασαρίες και να μπορέσω να κατέβω Αθήνα !εχθές περάσαν πορεία κάτω από το σπίτι μου ,μένω κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης και η αστυνομία έριξε καπνούς και μας έπνιξαν !:sick::cry:

ελπίζω να τελειώσουν οι φασαρίες και να μπορέσω να κατέβω Αθήνα !εχθές περάσαν πορεία κάτω από το σπίτι μου ,μένω κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης και η αστυνομία έριξε καπνούς και μας έπνιξαν !:sick::cry:
:(Οχ κακομηρα μου!προσεξε μην βγενει.το τυφλο κοπαδι δεν καταλαβενει τι κανει.το δικο μου σπιτι ειναι διπλα στην εθνηκι Αθηνον-Λαμιας,αν εισουν με αμαξη θα ειταν ευκολο.ελπιζω να ερεμισουν ος τοτε,τι να πω πολυ δεμοκρατια βλαπτεο στην υγια!:/:

:(Οχ κακομηρα μου!προσεξε μην βγενει.το τυφλο κοπαδι δεν καταλαβενει τι κανει.το δικο μου σπιτι ειναι διπλα στην εθνηκι Αθηνον-Λαμιας,αν εισουν με αμαξη θα ειταν ευκολο.ελπιζω να ερεμισουν ος τοτε,τι να πω πολυ δεμοκρατια βλαπτεο στην υγια!:/:
αυτό δεν είναι δημοκρατία!αυτοί που κατεβαίνουν στην πορεία δεν φταίνε σε τίποτα !οι καταστροφείς είναι που θέλουν ξύλο και πιστεύω ότι αν συνεχίσουν θα το φάνε το ξύλο!δεν έχουν καθόλου μυαλό και ψυχή αυτά τα άτομα και επιτέλους πρέπει να πληρώσουν και τις ζημιές που κάνουν!

αυτό δεν είναι δημοκρατία!αυτοί που κατεβαίνουν στην πορεία δεν φταίνε σε τίποτα !οι καταστροφείς είναι που θέλουν ξύλο και πιστεύω ότι αν συνεχίσουν θα το φάνε το ξύλο!δεν έχουν καθόλου μυαλό και ψυχή αυτά τα άτομα και επιτέλους πρέπει να πληρώσουν και τις ζημιές που κάνουν!
διστιχος παντα πληρονουν απλη ανθροποι,εδω καψανε το μαγαζη τις ατυχις μητερας ,που το πας....:(:mad:ενα Σταλιν τους λειπει για λυγο...:/:

διστιχος παντα πληρονουν απλη ανθροποι,εδω καψανε το μαγαζη τις ατυχις μητερας ,που το πας....:(:mad:ενα Σταλιν τους λειπει για λυγο...:/:

:lol::lol:τι να πεις δεν καταλαβαίνουν!

Καλημερα γατομαμαδες!Σημερα τελιοσα και φωτογραφιες τον Κρις!Σας στελνει φυλακια!να τος ο κουκλος μου!:up:
Είναι πανέμορφος Σαμπι
11_1_202.gif

Είναι πανέμορφος Σαμπι
11_1_202.gif
αντε,επιτελους εμφανειστεικες!:lol:τα μικρα που εβαλα χτες τα ειδες??????τωσο καιρο περημενω την κριτικι σου.....:P

:lol::lol:τι να πεις δεν καταλαβαίνουν!
αν να φεινουν σεληχης,και προστημο (μεγαλο κατα προτημιση)για να πληροσουν οι γονεις τις ζημιες που κανουν τα παιδακια τους ,να δεις πως να καταλαβουν.;)

αν να φεινουν σεληχης,και προστημο (μεγαλο κατα προτημιση)για να πληροσουν οι γονεις τις ζημιες που κανουν τα παιδακια τους ,να δεις πως να καταλαβουν.;)
Ναι τα είδα κ τρελάθηκα κ είχα ποσταρει και απάντηση αλλά επειδή με πέταξε έξω σημερα που την έψαξα δεν υπάρχει πουθενά . Εγραφα λοιπόν ότι το τελευταίο το πιο μικρό είναι γλύκα. Όλα είναι γλύκα αλλα το μικρούλι είναι καταπληκτικό
36_3_7.gif

το θέμα είναι ότι ξέρουν ποιοι είναι αλλά δεν τους πιάνουν!εδώ σε μια πορεία να κατέβεις σε φακελώνουν !μην μας λένε ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι αυτοί!:down::down:

Ναι τα είδα κ τρελάθηκα κ είχα ποσταρει και απάντηση αλλά επειδή με πέταξε έξω σημερα που την έψαξα δεν υπάρχει πουθενά . Εγραφα λοιπόν ότι το τελευταίο το πιο μικρό είναι γλύκα. Όλα είναι γλύκα αλλα το μικρούλι είναι καταπληκτικό
36_3_7.gif
ναι,ειναι τελια χορανε σε μια χουφτα ακομα:P.για τα χρωματα τι λες?:hmm:

κατέβασα σε φάκελο σχεδόν όλες τις φώτο της Ίσις που έβαλες φτιάχνω από τώρα το άλμπουμ της !:up::redface::D
αυτή μου άρεσε πάρα πολύ!:inlove::inlove::baby:

Συνημμένα

• mp1.jpg
    mp1.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back