sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες εβαλα την Ισισ να γνωρεισει την Μασια.Ειθελα γενεκα να δω πως θα παει η Ισισ με αγνοστο γατι.Σας πληροφορω μια χαρα τα πειγανε,η Ισισ ουτε που φοβειθεικε τιποτα,και στο τελος κανανε τρελο παιχνιδι. φωτογραφισα ολο το σκενηκο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σας κοριτσια!Χτες εβαλα την Ισισ να γνωρεισει την Μασια.Ειθελα γενεκα να δω πως θα παει η Ισισ με αγνοστο γατι.Σας πληροφορω μια χαρα τα πειγανε,η Ισισ ουτε που φοβειθεικε τιποτα,και στο τελος κανανε τρελο παιχνιδι. φωτογραφισα ολο το σκενηκο...
![]()
τι τέλεια ελπίζω μόλις την πάρω να σας δείξω και εγώ αντίστοιχες φώτο με τη Μίου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
για σου!ελεκρινα πειστεθω οτι θα πανε πολυ καλα η Ισισ δεν φοβατε καθολου,θα δεις!τι τέλεια ελπίζω μόλις την πάρω να σας δείξω και εγώ αντίστοιχες φώτο με τη Μίου!![]()
Συνημμένα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
για σου!ελεκρινα πειστεθω οτι θα πανε πολυ καλα η Ισισ δεν φοβατε καθολου,θα δεις!
όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη γίνεται πάντως !άλλη μια μέρα έμεινε και έρχομαι !

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
επομονη!!!!όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη γίνεται πάντως !άλλη μια μέρα έμεινε και έρχομαι !![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι θέλω τον άγιο Βασίλη να μου βγάζει συνέχεια μωρά γατάκια από τον σάκοτον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο??![]()
Τέλειο είναι κ η Ισις είναι από τα πιο γλυκά μωρά που έχω δειΓια σας κοριτσια!Χτες εβαλα την Ισισ να γνωρεισει την Μασια.Ειθελα γενεκα να δω πως θα παει η Ισισ με αγνοστο γατι.Σας πληροφορω μια χαρα τα πειγανε,η Ισισ ουτε που φοβειθεικε τιποτα,και στο τελος κανανε τρελο παιχνιδι. φωτογραφισα ολο το σκενηκο...
![]()
Μία μέρα ακόμα; δηλαδή σε λίγες ώρες θα κρατάς στην αγκαλιά σου αυτό το χιονάτο μωρό; Θα περιμένουμε τις φωτογραφίες από την πρώτη συνάντησηόσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη γίνεται πάντως !άλλη μια μέρα έμεινε και έρχομαι !![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Σημερα ειναι η μεγαλη μερα που η Ισιδα θα παει στη νεα της μαμα;
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μωρα παιζουν συνεχος.η μικρι Ισις βγαζει τα μικρα μορα απο την εση τους και παιζει με τα καιμενα.την κινιγαω...
το σαββατο να ερθει η Λιτα να την δει και κυριακη να την παρει.αυριο θα ειναι οντος μεγαλη μερα για την Ισισ.προτη συνανδιση με την μαμα

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα σε ολους! τι κανετε!
Σαμπι αυτά τα τρία στη λεκανίτσα τι όμορφα που είναι!!!! δικά σου είναι???
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σάμπι μου αυτά τα τρία εννοώ!καλημερα σε ολους! τι κανετε!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ισις εχει γενεθλεια σημεραAντε μπράβο να μάθουμε τα νέα! ποια απ' όλες είναι η Ίσις? πόσων μηνών είναι?

ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!

Την εχουμε στην σελιδα 126 με ολη την ομορφια τις,Ανιμα δεις τι κουκλιτσα ειναι

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,δικα μου ειναι αλλα ειναι γεννα 2005Σαμπι αυτά τα τρία στη λεκανίτσα τι όμορφα που είναι!!!! δικά σου είναι???

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ισις εχει γενεθλεια σημερα
ΧΡΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!
Την εχουμε στην σελιδα 126 με ολη την ομορφια τις,Ανιμα δεις τι κουκλιτσα ειναι
να το χαιρόμαστε το ζουζουνάκι μας!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
πειρε δωρο απο μενα ενα ποντικι και μια κονσερβα σπεσιαλετενα το χαιρόμαστε το ζουζουνάκι μας!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
τι κονσέρβα τι δίνεις?πειρε δωρο απο μενα ενα ποντικι και μια κονσερβα σπεσιαλετε![]()
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool