Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Η Lita έγραψε: #1.741 12-12-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ!έτσι είναι η Μίου μην δει κάτι πρέπει να το εξερευνήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Luna έγραψε: #1.742 12-12-08 15:26 εγω θα τα πω ολα μαζι!! να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!! Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!! και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Lita έγραψε: #1.743 12-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω θα τα πω ολα μαζι!! να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!! Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!! και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!μακάρι το ζουζούνι μου να με συμπαθήσει αμέσως αυτό μόνο εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η sabi έγραψε: #1.744 12-12-08 15:30 ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kisa111.jpg 82,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Lita έγραψε: #1.745 12-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Click για ανάπτυξη... Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.746 12-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Click για ανάπτυξη... κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Lita έγραψε: #1.747 12-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Click για ανάπτυξη... εντάξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.748 12-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!! Καλα σας ταξειδια!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε πολύ!έτσι είναι η Μίου μην δει κάτι πρέπει να το εξερευνήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Luna έγραψε: #1.742 12-12-08 15:26 εγω θα τα πω ολα μαζι!! να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!! Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!! και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Lita έγραψε: #1.743 12-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω θα τα πω ολα μαζι!! να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!! Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!! και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!μακάρι το ζουζούνι μου να με συμπαθήσει αμέσως αυτό μόνο εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η sabi έγραψε: #1.744 12-12-08 15:30 ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kisa111.jpg 82,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Lita έγραψε: #1.745 12-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Click για ανάπτυξη... Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.746 12-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Click για ανάπτυξη... κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Lita έγραψε: #1.747 12-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Click για ανάπτυξη... εντάξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.748 12-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θα τα πω ολα μαζι!! να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!! Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!! και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Lita έγραψε: #1.743 12-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω θα τα πω ολα μαζι!! να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!! Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!! και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!μακάρι το ζουζούνι μου να με συμπαθήσει αμέσως αυτό μόνο εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η sabi έγραψε: #1.744 12-12-08 15:30 ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kisa111.jpg 82,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Lita έγραψε: #1.745 12-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Click για ανάπτυξη... Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.746 12-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Click για ανάπτυξη... κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Lita έγραψε: #1.747 12-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Click για ανάπτυξη... εντάξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.748 12-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εγω θα τα πω ολα μαζι!! να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!! Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!! και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!μακάρι το ζουζούνι μου να με συμπαθήσει αμέσως αυτό μόνο εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η sabi έγραψε: #1.744 12-12-08 15:30 ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kisa111.jpg 82,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Lita έγραψε: #1.745 12-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Click για ανάπτυξη... Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.746 12-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Click για ανάπτυξη... κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Lita έγραψε: #1.747 12-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Click για ανάπτυξη... εντάξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.748 12-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Lita έγραψε: #1.745 12-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Click για ανάπτυξη... Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.746 12-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Click για ανάπτυξη... κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Lita έγραψε: #1.747 12-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Click για ανάπτυξη... εντάξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.748 12-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι Click για ανάπτυξη... Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η sabi έγραψε: #1.746 12-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Click για ανάπτυξη... κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Lita έγραψε: #1.747 12-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Click για ανάπτυξη... εντάξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.748 12-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω? Click για ανάπτυξη... κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η Lita έγραψε: #1.747 12-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Click για ανάπτυξη... εντάξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.748 12-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα! Click για ανάπτυξη... εντάξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η elvenstar: #1.748 12-12-08 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά! Click για ανάπτυξη... Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η sabi έγραψε: #1.749 13-12-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια Click για ανάπτυξη... αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #1.750 14-12-08 21:05 Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η sabi έγραψε: #1.751 15-12-08 09:52 Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #1.752 15-12-08 10:08 Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φανταζομαι θα ξετρελαθηκε με τη μικρη ε;Δεν εχουμε φωτο της συναντησης μαμας-κορης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η staman2 έγραψε: #1.753 15-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια. Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς. Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Η sabi έγραψε: #1.754 15-12-08 10:58 ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειρθανε τρια κοριτσια μαζη και ειχαμε τωσο πολλα να πουμε ,που φωτογραφιες καν σκευτικαμε,αλλα ειμε συγουρι οτι να εχουμε σε λιγο τα καλητερα φωτο απο την Λιτα,που ξετρελαθεικε με την μικρι! ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η Lita έγραψε: #1.755 15-12-08 22:49 εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.756 15-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:55 Η moukelis έγραψε: #1.757 15-12-08 22:55 Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ μια μικρη ομορφια!Καλως τη δεχτηκες,να τη χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Η Lita έγραψε: #1.758 15-12-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!! Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!! Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα.... Περιμενουμε φωτο... με τη Μιου συναντηθηκαν? Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:50 Η elvenstar: #1.759 15-12-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολή Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αστέρι!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλες Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #1.760 15-12-08 23:58 Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Litaaaa να σου ζήσει το θεϊκό μωρό!!!!! Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.