Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστούμε πολύ!Πανεμορφη γατοφορορος! Με γεια ΓιώταΚαι βλέπω η Μιου τη τίμησε δεόντως!!
Καλα σας ταξειδια!!![]()
έτσι είναι η Μίου μην δει κάτι πρέπει να το εξερευνήσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!!
Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!!
και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω θα τα πω ολα μαζι!!
να χαιρεστε το κοριτσακι σας και οι 2 μαμαδες!!!
Lita,ευχομαι να πανε ολα καλα και να εισαι κι εσυ και το καινουργιο σου νινι ευτυχισμενοι!!!
και η γατοφορος και το μαξιλαρι ειναι τελεια!!!
σε ευχαριστώ πάρα πολύ!μακάρι το ζουζούνι μου να με συμπαθήσει αμέσως αυτό μόνο εύχομαι!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω?ειναι πολυ καλο αν γατα δεν φοβατε κλουβι.την κυριακι να την αφεδισεις την κλουβα στο σπιτι μου να παρει την μηροδια,και δευτερα πρην το ταξιδι να παρεις και το γατακι
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα!Την Δευτέρα θα φύγω το μεσημέρι θα είσαι σπίτι ή κάποιος άλλος για να περάσω να την πάρω?

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εντάξει!κατι να κανουμε,να το σηζητισουμε απο κοντα!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάριαευχαριστούμε είναι για την Ίσις μου!από το πετ σοπ που πήρα και το κλουβάκι !ψάχνεις τέτοιο γιατί νομίζω το πήρα και σχετικά φθηνά!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστιαΤο μαξιλάρι το πήρες χωριστά; ή ειναι μαζί με την γατοφόρο; Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο του πετ σοπ; Μου άρεσε πάρα πολύ το μαξιλάρι κ τα δικά μου τρελαίνονται για γουνινα μαξιλάρια![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Σάμπι μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Καλημερα κοριτσια!Γιοτα χτες πειρε την Ισισ,σημερα να ταξηδευει στο Θεσσαλονηκη.Ολα καλα,πολυ καλο κοριτσι ειναι,και νιαζετε για τα ζωα,και χαρουμε ιδιετερα οτι ολα μου τα γατακια πειγανε σε τωσο καλα χερια.
Αναστασια η Ναλα ειναι Θεα!!!!!!!![]()
Τι κάνουν τα πανέμορφα μωρά σου???? Φίλησε τα από εμάς.
Μπράβο που πήγαν τα μωρά σου σε τέτοια υπέροχα σπίτια που θα τα λατρεύουν!!! Και με το καλο να εγκλιματιστει κι η Ισιδα στο νεο της σπιτάκι

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΤΑ ΓΡΙΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΛΙΑ ΤΟΥς

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!!εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά!![]()
Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!!
Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα....
Περιμενουμε φωτο...
με τη Μιου συναντηθηκαν?
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλως το δεχτηκες το στολιδακι σου Γιώτα μου!!
Να ζησετε μαζι, πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενα ευχομαι!!
Χθες έπρεπε να κανω κατι πολυ σημαντικο και δεν τα καταφερα....
Περιμενουμε φωτο...
με τη Μιου συναντηθηκαν?
σε ευχαριστώ πάρα πολύ!όχι με τη Μίου δεν γνωρίστηκαν τη Μίου ήρθαν οι γονείς μου και την πήραν στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της θα γνωριστούν σε καμία βδομάδα που θα πάω και εγώ για τις γιορτές! καληνύχτα από μένα και θα πούμε περισσότερα αύριο γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και πάω για ύπνο!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σ ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου θα πάρω τηλ. μήπως μπορουν να στείλουν αντικαταβολήαν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια![]()

Αστέρι!!!!!!!!!Καλησπέρα τσιντσιλάκια!!!!
![]()

Λίτα μου να σου ζήσει!! είναι πανέμορφη και τι ωραία barbie φωτογραφία της έβγαλεςεμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά!![]()
Φαντάζομαι ότι από τότε που την πήρες θα είσαι συνέχεια από πάνω τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Εγώ λέω να το φέρεις μαζί την Κυριακή να το ζουλήξουμε μέχρι τελικής πτώσης...εεεε????????? τι λες????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool