Chinchilla-maniacs

:up:Καλημερα σε ολους!ΧΙΟΝΗΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΙΡΘΕ Ο ΧΗΜΟΝΑΣ!
Για μενα ξεκηναει μια πολυ μεγαλη μερα(μεχρι22.00)Για καπιο λογο διαθεση δεν ειναι καθολου γιορτινη...:/:ελπιζω ο επομενος ετον να μας φερει καλητερα τα πραγματα:blink:να και τα κουκλακια μου...η φωτογραφικη μεχανη δεν ειναι δικη μου και δεν ειναι καλη:redface:,αλλα δεν περαζει κατι βγαζει:)ειδατε πωσο πιο λευκα γεινουντε;)τα γατακια....:P
Καλημέρα Sabi!
Αυτα τα 3 μικρα που έχεις τελικα ειναι κλασικα τσιντσιλα στο χρωμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Sabi!
Αυτα τα 3 μικρα που έχεις τελικα ειναι κλασικα τσιντσιλα στο χρωμα?
Καλημερα Γιουλακι!:DΤα γατακια ειναι 2 silver tabby και ειναι ασιμενια τσιντσιλα,αλλα εχουν αλο τα στιχια τις τσιντσιλλας επανω τους,περιεργο ,ααα?:hmm:εσει στην αδια δεν εισε?και προινη-προινη..μπραβο!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Γιουλακι!:DΤα γατακια ειναι 2 silver tabby και ειναι ασιμενια τσιντσιλα,αλλα εχουν αλο τα στιχια τις τσιντσιλλας επανω τους,περιεργο ,ααα?:hmm:εσει στην αδια δεν εισε?και προινη-προινη..μπραβο!;)
Δουλευω Sabi μου...και χθες και σημερα...αλλα ευτυχως ειναι νεκρα τα πραγματα!
Εσυ ποιες μερες σταματας?

Δουλευω Sabi μου...και χθες και σημερα...αλλα ευτυχως ειναι νεκρα τα πραγματα!
Εσυ ποιες μερες σταματας?
ααα!σηγνομη ,δεν καταλαβα:redface:εγω δουλευω σημερα ,αυριο και μετα καθουμε μεχρι 5/1 2009.οραιο ,Α?να βρεθουμε του χρονου???:lol::lol::hmm:αυτο το γατακι ειναι τσιντσιλα...

Συνημμένα

• IMGP0100.jpg
    IMGP0100.jpg
    137,8 KB · Εμφανίσεις: 20
ααα!σηγνομη ,δεν καταλαβα:redface:εγω δουλευω σημερα ,αυριο και μετα καθουμε μεχρι 5/1 2009.οραιο ,Α?να βρεθουμε του χρονου???:lol::lol::hmm:αυτο το γατακι ειναι τσιντσιλα...
Μαλιστα...μεχρι τις 5 ε?χμ:hmm:...θα το εχω υποψιν μου;)
Εγω δουλευω και αυριο και μετα καθομαι μεχρι τις 6!:up:

Τα silver tabby δηλαδη θα γινουν πιο σκουρα και το tabby θα ειναι στην άκρη της τριχας σωστα?

Μαλιστα...μεχρι τις 5 ε?χμ:hmm:...θα το εχω υποψιν μου;)
Εγω δουλευω και αυριο και μετα καθομαι μεχρι τις 6!:up:

Τα silver tabby δηλαδη θα γινουν πιο σκουρα και το tabby θα ειναι στην άκρη της τριχας σωστα?
απο μπροστα ειναι ολα ιδια(κειτα την φωτο,ειναι το ταμπι),η διαθορα ειναι στο σχεδιο στην πλατι,αυτο φενετε στις χτεσινες φωτο που εβαλα...:)

Συνημμένα

• IMGP0111.jpg
    IMGP0111.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 22
απο μπροστα ειναι ολα ιδια(κειτα την φωτο,ειναι το ταμπι),η διαθορα ειναι στο σχεδιο στην πλατι,αυτο φενετε στις χτεσινες φωτο που εβαλα...:)
πραγματι ολων τα κεφαλακια ειναι ανοιχτοχρωμα...μπορεις να μου δειξεις ενα ενηλικο silver tabby chinchilla για να το καταλαβω? Ποιο χρωμα θα παρουν οι φιλοι της Βασιας?

πραγματι ολων τα κεφαλακια ειναι ανοιχτοχρωμα...μπορεις να μου δειξεις ενα ενηλικο silver tabby chinchilla για να το καταλαβω? Ποιο χρωμα θα παρουν οι φιλοι της Βασιας?
silver tabby chinchilla δεν ειπαρχει,ειναι η τσιντσιλα η ταμπυ,οι φιλοι της Βασιας δεν εχουν διαλεξει ακομα,τι ακπηβος να παρουν,;)κειτα τα κουταβακια πψς μεγαλοσανε....:P:lol::lol:

Συνημμένα

• IMGP0128.jpg
    IMGP0128.jpg
    187,9 KB · Εμφανίσεις: 28
silver tabby chinchilla δεν ειπαρχει,ειναι η τσιντσιλα η ταμπυ,οι φιλοι της Βασιας δεν εχουν διαλεξει ακομα,τι ακπηβος να παρουν,;)κειτα τα κουταβακια πψς μεγαλοσανε....:P:lol::lol:
τι καλα που ειναι!!! :up::up:Μοιαζουνε πολυ μεταξυ τους ε?
Τελικα για πες τα ονοματα! :cool:

Καλα τέλειο το μανικιουρ σου! Αληθεια που το κανεις?:hmm::P:P
Εγω τα εχω κομμενα συριζα σαν αγορακι...:redface::redface:

τι καλα που ειναι!!! :up::up:Μοιαζουνε πολυ μεταξυ τους ε?
Τελικα για πες τα ονοματα! :cool:

Καλα τέλειο το μανικιουρ σου! Αληθεια που το κανεις?:hmm::P:P
Εγω τα εχω κομμενα συριζα σαν αγορακι...:redface::redface:
τα ονοματα ειναι -ΝΟΡΜΑ,ΤΟΣΚΑ ,ΚΑΡΜΕΝ ΑΙΝΤΑ,ΤΖΑΚΟΜΟ,ΑΤΗΛΛΑ:up:ειναι χοντρα σαν αρκουδακια,και βγαζουν αναλογους υχους:P:lol::lol:
Σου ειπα ελα για μανικιουρ,αλλα εσει δεν ερχεσε,τι να σου κανω:hmm::cool:

τα ονοματα ειναι -ΝΟΡΜΑ,ΤΟΣΚΑ ,ΚΑΡΜΕΝ ΑΙΝΤΑ,ΤΖΑΚΟΜΟ,ΑΤΗΛΛΑ:up:ειναι χοντρα σαν αρκουδακια,και βγαζουν αναλογους υχους:P:lol::lol:
Μα ειναι κομμενα συριζα...τι μανικιουρ να κανω?:redface:
Θελω τον Ατιλα!:D Καμια φορα φοβαμαι μονη μου στο σπιτι:/:

sabi μου καλημερα!!!:):):)
μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!!!τι ομορφα που ειναι!!
για τα σκυλακια δεν εχω να πω τιποτα!!ειναι σαν μπαλιτσες!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
απιστευτα ειναι!!!!

Μα ειναι κομμενα συριζα...τι μανικιουρ να κανω?:redface:
Θελω τον Ατιλα!:D Καμια φορα φοβαμαι μονη μου στο σπιτι:/:
για το μανικιουρ,αστο στους ιδικους να σκευτουντε τι να σου κανουν:):P,εσει απλα ερχεσε...τον Ατιλλα θα σου τον νεικιαζω τις νυχτες της μοναξιας:lol:;):cool:

sabi μου καλημερα!!!:):):)
μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!!!τι ομορφα που ειναι!!
για τα σκυλακια δεν εχω να πω τιποτα!!ειναι σαν μπαλιτσες!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
απιστευτα ειναι!!!!
σε εωχαριετω πολυ!:up:

τι γλυκα που εχουν γινει τα κουταβακια!!!
οταν λες βγαζουν αναλογους ηχους εννοεις... κορονες και αριες κτλ
ειναι δηλαδη της οπερας??:lol::lol::lol:
αμα ειναι καντε ενα ρεσιταλ να μας φωναξετε

αρκουδενιους υχους ενουσα,παλι με περαζεις?????:lol::lol::lol:

Βικυ μου το εχεις σκεφτει να γινεις σεναριογραφος κωμικών σηριαλ ή και ταινιων ή συγγραφεας? :hmm:Θα σου πηγαινε γάντι! :up:

για το μανικιουρ,αστο στους ιδικους να σκευτουντε τι να σου κανουν:):P,εσει απλα ερχεσε...τον Ατιλλα θα σου τον νεικιαζω τις νυχτες της μοναξιας:lol:;):cool:
που ευχομαι το 2009 να ειναι ελαχιστες:/::P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back