sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η sabi έγραψε: #2.001 30-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βικυ μου το εχεις σκεφτει να γινεις σεναριογραφος κωμικών σηριαλ ή και ταινιων ή συγγραφεας? Θα σου πηγαινε γάντι! Click για ανάπτυξη... μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η sabi έγραψε: #2.002 30-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...καποιες φορες να μενουμε και μονες μας! Click για ανάπτυξη... καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.003 30-12-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομος Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! Δικαια πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η sabi έγραψε: #2.004 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! Δικαια πραγματα Click για ανάπτυξη... οταν θα γειρεισει μηπος να μας πει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η vickymoon: #2.005 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε Click για ανάπτυξη... κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.006 30-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Γινομαι και manager σου αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η vickymoon: #2.007 30-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.008 30-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βικυ μου το εχεις σκεφτει να γινεις σεναριογραφος κωμικών σηριαλ ή και ταινιων ή συγγραφεας? Θα σου πηγαινε γάντι! Click για ανάπτυξη... μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η sabi έγραψε: #2.002 30-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...καποιες φορες να μενουμε και μονες μας! Click για ανάπτυξη... καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.003 30-12-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομος Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! Δικαια πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η sabi έγραψε: #2.004 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! Δικαια πραγματα Click για ανάπτυξη... οταν θα γειρεισει μηπος να μας πει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η vickymoon: #2.005 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε Click για ανάπτυξη... κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.006 30-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Γινομαι και manager σου αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η vickymoon: #2.007 30-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.008 30-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...καποιες φορες να μενουμε και μονες μας! Click για ανάπτυξη... καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.003 30-12-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομος Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! Δικαια πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η sabi έγραψε: #2.004 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! Δικαια πραγματα Click για ανάπτυξη... οταν θα γειρεισει μηπος να μας πει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η vickymoon: #2.005 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε Click για ανάπτυξη... κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.006 30-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Γινομαι και manager σου αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η vickymoon: #2.007 30-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.008 30-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομος Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! Δικαια πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η sabi έγραψε: #2.004 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! Δικαια πραγματα Click για ανάπτυξη... οταν θα γειρεισει μηπος να μας πει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η vickymoon: #2.005 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε Click για ανάπτυξη... κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.006 30-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Γινομαι και manager σου αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η vickymoon: #2.007 30-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.008 30-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! Δικαια πραγματα Click για ανάπτυξη... οταν θα γειρεισει μηπος να μας πει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:36 Η vickymoon: #2.005 30-12-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε Click για ανάπτυξη... κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.006 30-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Γινομαι και manager σου αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η vickymoon: #2.007 30-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.008 30-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε Click για ανάπτυξη... κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.006 30-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Γινομαι και manager σου αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η vickymoon: #2.007 30-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.008 30-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Γινομαι και manager σου αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η vickymoon: #2.007 30-12-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.008 30-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.008 30-12-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκλεισε εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι. ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα Click για ανάπτυξη... Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.009 30-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασει με τα σχολια μου εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα. παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε Click για ανάπτυξη... Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η vickymoon: #2.010 30-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? Click για ανάπτυξη... κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η elvenstar: #2.011 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γινομαι και manager σου αν θες Click για ανάπτυξη... Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.012 30-12-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κανεις δεν ειναι τελειος. εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ?? Click για ανάπτυξη... Τον Αυγουστο ΛιονταριναΤελεια δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.013 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτή Click για ανάπτυξη... Ωχ! Με τσακωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η vickymoon: #2.014 30-12-08 14:05 εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η sabi έγραψε: #2.015 30-12-08 14:06 δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν καταλαβα,το 69 δεν ειναι καλος ετος και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλονγιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η vickymoon: #2.016 30-12-08 14:10 τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι. τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο "πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...????? ΖΑΧΑΡΙΑ" αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η elvenstar: #2.017 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.018 30-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!! κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες μικρες κ μεγαλες slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Click για ανάπτυξη... Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:20 Η vickymoon: #2.019 30-12-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 99 100 101 102 103 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 101 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ... Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε? ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη Click για ανάπτυξη... ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η sabi έγραψε: #2.020 30-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο ) Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη; Click για ανάπτυξη... απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.