sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
μηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμεΒικυ μου το εχεις σκεφτει να γινεις σεναριογραφος κωμικών σηριαλ ή και ταινιων ή συγγραφεας?Θα σου πηγαινε γάντι!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομοςΟχι...καποιες φορες να μενουμε και μονες μας!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ακριβως!!καλα...μονο αν το θελουμε εμεις ομος![]()

Δικαια πραγματα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν θα γειρεισει μηπος να μας πει......Ακριβως!!
Δικαια πραγματα![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
κοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασειμηπος ειναι η δουλια της ετσει,απλα εμεις δεν το ξερουμε![]()

με τα σχολια μου

εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα.
παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γινομαι και manager σου αν θεςκοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασειμε τα σχολια μου
εγω να δειτε. γιουλη μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα. θα δοκιμασω τις δυναμεις στο φορουμ κ αν δεν φαω γιαουρτι θα το προχωρησω επαγγελματικα.
παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
εκλεισεΓινομαι και manager σου αν θες![]()

εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι.
ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Oποτε θελεις!! Με μεγαλη μου χαρα!εκλεισε![]()
εχω απαιτησεις ομως. θελω να ζουληξω τα γατια σου αλλιως δεν δεχομαι.
ειναι υπεροχα τα ατιμα. λαχταριστα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωκοριτσια, αγαπητη γιουλη, sabi , κτλ, για να μου προτεινετε κατι τετοιο σημαινει οτι μαλλον εχετε γελασειμε τα σχολια μου
παντως η δουλεια μου ειναι σε τουριστικο γραφειο. εδω να δεις γελιο που ριχνουμε![]()
Του καταπληκτικου έτους '70 και εσυ? 
vickymoon
Διάσημο μέλος
κανεις δεν ειναι τελειος.Ειμαστε και συνομιληκες βλέπωΤου καταπληκτικου έτους '70 και εσυ?
![]()
εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ??
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι που θα σου ξεφευγε κι αυτήΓινομαι και manager σου αν θες![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τον Αυγουστο Λιονταρινακανεις δεν ειναι τελειος.
εγω το μαρτιο του '70 (ψαρακι) εσυ??
Τελεια δηλαδη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

κ εμας μας αρεσουν οι γατουλες

μικρες κ μεγαλεςslith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω ψαρακι ειναι,οχι καρχαριας μαλον

γιατι σημερα με φταξανε οι υποληλοι

vickymoon
Διάσημο μέλος
τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο
"πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...?????
ΖΑΧΑΡΙΑ"
αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύοslith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη?
)Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εισαι μια μεγαλη γατουλα κ εσυ!!!
κ εμας μας αρεσουν οι γατουλεςμικρες κ μεγαλες
slith εσυ κατι πρεπει να ξερεις, ειναι καλη manager η θα με πηγαινει στα πανυγηρια σαν τη θωδη?
Καλε τι λετεΠανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο)
Εγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ...Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε?
ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι

Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μου
Αντε και σε καμια Λυρικη
vickymoon
Διάσημο μέλος
ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριοΚαλε τι λετεΕγω ειμαι συντηρητικουρα κλασικουρα...κλπ...
Τη Νικολαιδου τη ξανθια που έκανε μια παλια εκπομπη τη θυμαστε?
ΝΕΤ, ΕΤ1 και τετοια...ολοι οι άλλοι ειναι
Στο Μεγαρο θα σε παω εγω κουκλαρα μουΑντε και σε καμια Λυρικη
![]()

δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε)
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
απο χτες τα βαζω συνεχια..δεν το ειδεςΠανηγύρια κ αμέσως μετά στο STAR (δεν ξέρω αν έχουν κ μεγάλη διαφορά βέβαια αυτά τα δύο)
Σαμπι πότε θα δούμε τις φωτογραφίες από το μικρούλη;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool