Chinchilla-maniacs

μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει:D
Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε:D:D
Ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου, ανυσηχούσα μ αυτή την παλιονάρκωση:( αλλά όλα καλά βεβαια δεν μπορεί ακόμα να φάει γιατι πονάει το στοματάκι του, ναι τον έχω αφήσει να ηρεμήσει κ να κοιμηθεί. Εσείς πότε θα πάτε για καθαρισμό;
Τι ομορφιές είναι αυτές;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά :up::up::up:

cats.jpg
Καλή μας Νικολέτα ευχαριστουμε!!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία!:D
Γιώτα τι τέλεια που είναι και τα δύο σου τα μωράκια. !! Τι πανέμορφη η Ιριδα και η Μίου. Πόσο μεγάλωσε καλέ??? Και ταιριάζουν τόσο πολύ!!! Να τα χαίρεσαι κορίτσι μου. Είναι θεές!!! Δωσε τους από ένα φιλακι στο μουτράκι!

:up::up:Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!!:D:up::up::happy::happy::happy:
Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση;)
Μπράβο Σάμπυ. Η καλλίτερες ευχές ήταν αυτές που έδωσες!!!
Οσο γι τον Σέβερ, φίλησέ μου τον πολύ πολύ τον κούκλο σου τον αγγελάκο σου!
Εσύ είσαι καθόλου καλλίτερα καλή μου με το κρύωμα?

όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο!
Ναι ναι η γλυκιά μου πάχυνε κ έγινε μπαλίτσα σωστή με σμαραγδένια ματάκια!

Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο:D είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία
να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε:lol:
Τον κούκλοοοοο μου!!! Φίλησε μου τον στο μουσουδάκι του το απαλό.!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ Σάμπι μου, ανυσηχούσα μ αυτή την παλιονάρκωση:( αλλά όλα καλά βεβαια δεν μπορεί ακόμα να φάει γιατι πονάει το στοματάκι του, ναι τον έχω αφήσει να ηρεμήσει κ να κοιμηθεί. Εσείς πότε θα πάτε για καθαρισμό;
Τι ομορφιές είναι αυτές;;;
σημερα πειγαμε με τον Σεβερ προτο,πειγε πολυ καλα,η Τασια θα παει μετα αφου να σταματεισει να φιλαζει...

Συγγνωμη που ξαναρωταω:P
αλλα το τσιντσιλινι το νανινινι:inlove:
ποιος το εχει:hmm:
δεν θυμαμαι:/: βοηθειααααααα:lol:

σημερα πειγαμε με τον Σεβερ προτο,πειγε πολυ καλα,η Τασια θα παει μετα αφου να σταματεισει να φιλαζει...
Αααα γι αυτό μου είπες ότι κ ο δικός σου είναι το ίδιο, αντε θέλεουμε κ από σας φωτογραφία με αστραφτερά χαμόγελα. Αντε μετά κ στην Τάσια :up:
DAD τα μωρά Τσιντσιλάκια τα έδινε η Σάμπυ (αυτό εννοείς ή ποιοι τα πήραν;)

Αυτο εννουσα:(
τα πηραν ε?:/:
νανοτσιντσιλινι καλη διαμονη στο νεο σου σπιτακι μπεμπακι μου:up:
οπως και στα αδερφακια σου;)
ευχαριστω για την πληροφορια:)

Αυτο εννουσα:(
τα πηραν ε?:/:
νανοτσιντσιλινι καλη διαμονη στο νεο σου σπιτακι μπεμπακι μου:up:
οπως και στα αδερφακια σου;)
ευχαριστω για την πληροφορια:)
αυτο που βλεπεις στην φωτο ειναι τσιντσιλακια κανονικα,απο μια γατα μουη Κισα.το γατακι -νανος αν αυτο ενοεις το εχω εγω ακομα,δεν απαντισα πρην γιατι δεν καταλαβα αν ειταν ερωτηση η πλακα;)

Το γατάκι ΤΟΥ δεν το πήραν ακόμα όπως βλέπεις, DAD στη φωτο που έβαλε η Σαμπυ κ εγώ το θέλω πολύ αυτό το γατάκι το ερωτεύτηκα αυτό το μικρούλη μόνο που είμαι άτυχη κ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το πάρω

Δηλαδη αμα βρεθει το καταλληλο ατομο θα το δωσετε κ.Sabi?:D
ετσι δεν ειναι?:)
πειτε μου και εχω αγωνια:|

γεια σας και πάλι!

Δηλαδη αμα βρεθει το καταλληλο ατομο θα το δωσετε κ.Sabi?:D
ετσι δεν ειναι?:)
πειτε μου και εχω αγωνια:|
ενα πολυ δισκολη περοπτοση:hmm:,πρεπει να ειναι πολυ προσεκτεικος ανθροπος αυτος που να το παρει,ειναι πολυ μικρο,ομος πολυ παιχνιδιαρικο ,και πως προσεχουμε δεν λεγετε...συνεχια φοβαμε να το πατεισει κανεις:/:,καμια φωτο δεν περιγραφει το μεγεφοσ του...ειναι45 ειμερον και ειναι πολυ πιο μικρο απο τα παλαμι μου:blink:το σκευτουμε ..δεν ξερω τι να κανω ακομα δεν εχω αποφασεισει,αυτο ειναι τωσο σπανιο...μια ζωη ασχολιεμε με γατες δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου,κατι τετιο,και απολαμβανω την παρουσια του στο σπιτι μου:happy:

γεια σας και πάλι!
Γιοτα μου,αυτες γεινανε αχορειστες...τι καλα..πωσο χαιρουμε που τους βλεπω τωσο αγαπειμενες........αχ!συγγενειφεικα....:happy::cry:

ενα πολυ δισκολη περοπτοση:hmm:,πρεπει να ειναι πολυ προσεκτεικος ανθροπος αυτος που να το παρει,ειναι πολυ μικρο,ομος πολυ παιχνιδιαρικο ,και πως προσεχουμε δεν λεγετε...συνεχια φοβαμε να το πατεισει κανεις:/:,καμια φωτο δεν περιγραφει το μεγεφοσ του...ειναι45 ειμερον και ειναι πολυ πιο μικρο απο τα παλαμι μου:blink:το σκευτουμε ..δεν ξερω τι να κανω ακομα δεν εχω αποφασεισει,αυτο ειναι τωσο σπανιο...μια ζωη ασχολιεμε με γατες δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου,κατι τετιο,και απολαμβανω την παρουσια του στο σπιτι μου:happy:
Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Κι'εγω οσο δεν φανταζεστε:up:
βασικα το ηθελα για την μητερα μου:)
εχει παθει την πλακα της:D
αφηστε πυ ξεκολλησε σε εισαγωγικα απο τον περσικο τον καταλευκο με μπλε ματια,και μου ειπε ενα τετοιο θα ηταν το ιδανικο.;)

ειναι πολυ μεγαλη αποφαση γενεκα οταν περνουμε ενα ζωο....οταν μειλαμε για κατι τωσο μικρο..δεν ξερω...τα χαμστερ ζουνε σε κλουβη αυτο δεν μπορεις να το κλεισεις...με ενα πατιμα τι να μεινει απο αυτον..καταλαβατε την αγονια μου:/::hmm:

ειναι πολυ μεγαλη αποφαση γενεκα οταν περνουμε ενα ζωο....οταν μειλαμε για κατι τωσο μικρο..δεν ξερω...τα χαμστερ ζουνε σε κλουβη αυτο δεν μπορεις να το κλεισεις...με ενα πατιμα τι να μεινει απο αυτον..καταλαβατε την αγονια μου:/::hmm:

Εννοειτε και σας καταλαβαινουμε;)
οποιος δεν κατανοει την κατασταση ειναι αφελης:| και ισως και καθολου ζωοφιλος:mad:

Ναι το καταλαβαίνω τι εννοείς; δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να την πάρω, διαφορετικά θα μπορούσα να σου εγγυηθώ για την υπευθυνότητά μου, πιστεύω ότι θα κοιμόσουν ήσυχη αν την αναλάμβανα εγώ. Αν δεν την δώσεις αρκετά νωρίς κ την κρατήσεις για κάποιο διάστημα υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να την πάρω εγώ απλά δεν μπορώ να σου πω σίγουρα γιατί δεν ξέρω πότε θα γίνει η αλλαγή αυτή κ δεν θέλω να σε δεσμεύσω κ μετά να καθυστερήσω πολύ να την πάρω. Πάντως μακάρι να βρεθεί ένα πολύ υπεύθυνο άτομο που να την αγαπήσει πάρα μα πάρα πολύ γιατί είναι πανύγλυκο το ζουζουνάκι. Αλήθεια με όλη την αναστατωση σήμερα με τον Μπατ ξέχασα να σε ρωτησω πως είσαι σήμερα; Έπεσε ο πυρετός;

Καλημερα σε ολους!επιτελους νιοθω καπος καλιτερα,μου εχει πεσει πηρετος και εμενε μονο βηχας ...πειγα βολτα με τα σκυλια μου,θα ασχολιθω σημερα και με τα γατια μου,καμια χτενιζα,καθαριζμα,και τ.π.

Καλημερα σε ολους!επιτελους νιοθω καπος καλιτερα,μου εχει πεσει πηρετος και εμενε μονο βηχας ...πειγα βολτα με τα σκυλια μου,θα ασχολιθω σημερα και με τα γατια μου,καμια χτενιζα,καθαριζμα,και τ.π.
καλημέρα σε όλους περαστικά sabi μου!

Γιωτα μου Καλη χρονια!!!
Τι κουκλες ειναι αυτες καλε????
Να σου ζησουν!!! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back