Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Η Lita έγραψε: #2.161 05-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα Γιούλη, Μορφέα , Καλυψώ και Σεμέλη επίσης ,επίσης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.162 05-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κ.Γιουλη μας τι κανετε,ειστε καλα,τα μπεμπακια σας? σας ηθελα να σας πω κατι και να σας ρωτησω επισης θα σας στειλω ενα PM καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Lita έγραψε: #2.163 05-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Click για ανάπτυξη... θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.164 05-01-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η Lita έγραψε: #2.165 05-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Click για ανάπτυξη... να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.166 05-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.167 05-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.168 05-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα Γιούλη, Μορφέα , Καλυψώ και Σεμέλη επίσης ,επίσης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.162 05-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κ.Γιουλη μας τι κανετε,ειστε καλα,τα μπεμπακια σας? σας ηθελα να σας πω κατι και να σας ρωτησω επισης θα σας στειλω ενα PM καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Lita έγραψε: #2.163 05-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Click για ανάπτυξη... θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.164 05-01-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η Lita έγραψε: #2.165 05-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Click για ανάπτυξη... να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.166 05-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.167 05-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.168 05-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κ.Γιουλη μας τι κανετε,ειστε καλα,τα μπεμπακια σας? σας ηθελα να σας πω κατι και να σας ρωτησω επισης θα σας στειλω ενα PM καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η Lita έγραψε: #2.163 05-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Click για ανάπτυξη... θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.164 05-01-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η Lita έγραψε: #2.165 05-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Click για ανάπτυξη... να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.166 05-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.167 05-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.168 05-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Click για ανάπτυξη... θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.164 05-01-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η Lita έγραψε: #2.165 05-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Click για ανάπτυξη... να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.166 05-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.167 05-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.168 05-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: θα πάρεις το μικρό από τη sabi? Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:08 Η Lita έγραψε: #2.165 05-01-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Click για ανάπτυξη... να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.166 05-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.167 05-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.168 05-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα,ελπιζω να μην σας πειραξειθα εσκαγα ειναι μια κουκλα,δεν σας λεω τιποτα αλλο μια θεα την εχω βαφτισει ηδη Click για ανάπτυξη... να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.166 05-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.167 05-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.168 05-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες! Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Lita έγραψε: #2.167 05-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.168 05-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Πολυ σωστα ειναι αυτο το μπιμπελο,αυτη η κουκλα,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα Click για ανάπτυξη... πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.168 05-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:26 Η Lita έγραψε: #2.169 05-01-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα αμα τα εχετε δει προσφατα απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη Click για ανάπτυξη... αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.170 05-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια ! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:48 Η Lita έγραψε: #2.171 05-01-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι αλλα και τα Μειν κουνακια επισης μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα Click για ανάπτυξη... τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η sabi έγραψε: #2.172 05-01-09 12:49 Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.173 05-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ? και τι αντιθέσεις είναι αυτές ένας γίγαντας με έναν νάνο! Click για ανάπτυξη... Eιναι οπως λεμε ο χοντρος και ο λιγνος εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ αλλα ολα τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Lita έγραψε: #2.174 05-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.175 05-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.παλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει Click για ανάπτυξη... Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #2.176 05-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου! Click για ανάπτυξη... οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η sabi έγραψε: #2.177 05-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα. Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα. Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα. Click για ανάπτυξη... οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.178 05-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο Click για ανάπτυξη... Aναμενουμε αναμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η moukelis έγραψε: #2.179 05-01-09 14:43 Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.180 05-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση 1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους. 2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο 3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.