Chinchilla-maniacs

Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!!:)
ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!!:up:

καλημέρα Γιούλη, Μορφέα , Καλυψώ και Σεμέλη επίσης ,επίσης !:D:D:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!!:)
ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!!:up:

Καλημερα κ.Γιουλη μας:D
τι κανετε:),ειστε καλα,τα μπεμπακια σας?:up:
σας ηθελα να σας πω κατι και να σας ρωτησω επισης:P
θα σας στειλω ενα PM καλυτερα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης;),να ειστε καλα:up:
συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω:inlove:
ανυπομονω:D
σκαω:P

θα πάρεις το μικρό από τη sabi?

θα πάρεις το μικρό από τη sabi?

Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο:redface: αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω:up:,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα:redface:,ελπιζω να μην σας πειραξει:redface:θα εσκαγα:P
ειναι μια κουκλα:inlove:,δεν σας λεω τιποτα αλλο:D
μια θεα :happy:
την εχω βαφτισει ηδη:)

Βασικα δεν ξερω αν ειναι και το ποιο σωστο να ανακοινωνω κατι χωρις να εχω ρωτησει την κ.Sabi γι'αυτο:redface: αλλα μιας και εχτες ειμουν στο σπιτι της και δωσαμε τα χερια που λενε και συμφωνησαμε μεσα στην εβδομαδα θα της στειλω τα χρηματα και τελος του μηνα θα εχω το μπεμπακι μου εδω:up:,συγγνωμη κ.Sabi που το ειπα:redface:,ελπιζω να μην σας πειραξει:redface:θα εσκαγα:P
ειναι μια κουκλα:inlove:,δεν σας λεω τιποτα αλλο:D
μια θεα :happy:
την εχω βαφτισει ηδη:)
να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες!:D:D:D

να τη χαίρεσαι λοιπόν και από ότι κατάλαβα είναι το νανάκι ή ένα από τα άλλα ?πες μας και το όνομα που έδωσες!:D:D:D

Πολυ σωστα:up:
ειναι αυτο το μπιμπελο:D,αυτη η κουκλα:happy:,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου:lol:
την ονομασα Thumbelina:inlove: που σημαινει Τοσοδουλα:P

Πολυ σωστα:up:
ειναι αυτο το μπιμπελο:D,αυτη η κουκλα:happy:,την ειχα μια ωρα αγγαλιτσα και κοιμοτανε στην χουφτα μου:lol:
την ονομασα Thumbelina που σημαινει Τοσοδουλα
πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω!:)

πολύ ωραίο όνομα και πάλι να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις και εγώ την είδα από κοντά και ήταν το πιο ήσυχο από όλα και πολύ γλυκούλι!θα μεγαλώσει καθόλου από αυτό το μέγεθος γνωρίζεις ? μου φαίνεται πολύ εύθραυστη να μείνει τόσο μικρή για αυτό ρωτάω!:)

Ευχαριστω πολυ:D,να ειστε καλα;)
θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα:)
αμα τα εχετε δει προσφατα:happy:
απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη:P

Ευχαριστω πολυ:D,να ειστε καλα;)
θα γινει περιπου οσο ειναι τα δυο αδελφακια της τωρα:)
αμα τα εχετε δει προσφατα:happy:
απο 850 γρ μεχρι 1300 το ανωτερο,θα παιξουμε στο 1 κιλακι δηλαδη:P

αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια !:up::up::up::up:

αχ μωρέ το ζουζουνάκι όντως θα μείνει Τοσοδούλα ! άντε με το καλό να τη δεχτείς και όλα να πάνε καλά να γινόμαστε πολλά τα τσιντσιλάκια !:up::up::up::up:

Ναι ναι ναι:D
αλλα και τα Μειν κουνακια επισης;)
μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν:P
που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα:up:

Ναι ναι ναι:D
αλλα και τα Μειν κουνακια επισης;)
μην ξεχναμε και τον αδερφουλη της τον ελβιν:P
που τον βαφτισα και αυτον εχτες και θα μεγαλωσουν μαζι απο τον αλλο μηνα:up:
τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ?
και τι αντιθέσεις είναι αυτές :hmm::hmm:ένας γίγαντας με έναν νάνο!:lol::lol::P

Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.:D:Pπαλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει:mad:

τον είχες αυτόν ή τώρα τον πήρες ?
και τι αντιθέσεις είναι αυτές :hmm::hmm:ένας γίγαντας με έναν νάνο!:lol::lol::P

Eιναι οπως λεμε:)
ο χοντρος και ο λιγνος:P
εδω ειναι κατι σε Δαβιδ και Γολιαθ:lol:
αλλα ολα τελεια:D

Καλημερα σε ολους!ΔΑΔ δεν με περαζει καθολου,αφου ειναι δικο σου πλεον.και ονομα τελιο.:D:Pπαλευω με την μεχανι να σας βαλω φωτογραφιες,και το παλιο πραγμα με εσπασε τα νευρα,δεν δουλευει:mad:
καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου!:lol::lol::lol:

Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο:P,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα.:)
Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα.:D
Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα.:up:

καλημέρα sabi η μικρή είναι πολύ καθαρό κορίτσι κάνει μπάνιο τη Μίου!:lol::lol::lol:
οραιο,η Μιου εχει αποκτισει προσοπηκο πληντιριο:lol::lol:

Α ωραια φφφ ειχα ενα μικρο αγχος με αυτο:P,αλλα ειμουν και σχεδον σιγουρος οτι δεν θα σας ενοχλησει τελικα.:)
Το ονομα ειναι οτι ποιο καταλληλο μπορουσα να σκεφτω και να της δωσω και της ταιριαζει απολυτα.:D
Οποτε τα καταφερετε παντως εμεις εδω ειμαστε για τις φωτογραφιες,με μεγαλη μας χαρα.:up:
οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο:up:

οπος σου ειπα και πρην θα ειναι το πιο φοβερη αντιθεση που εχουμε δει ποτε,τα ονοματα θα ειναι επισης τεριαστα φανταζουμε,η φωτογραφιες ερχουντε σε λυγο:up:

Aναμενουμε αναμενουμε:up:

Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο.

Α τελικα θα παρεις το μικρουλακι Δημητρη;Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι τοσο μικρουλι;Γιατι νομιζα οτι εψαχνε η sabi για σπιτακι οπου δεν θα υπαρχει καν αλλη γατουλα επειδη ειναι μικροσκοπικο.

Υπαρχουν πολλα που εγιναν πριν παρθει αυτη η αποφαση;)
1 πηρα μια κτηνιατρο και εκανα σχετικες ερωτησεις,με λιγα λογια μου ειπε πως τα Μαιν Κουν φημιζονται πως ειναι ψυχουλες και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα μεταξυ τους:up:,ιδιαιτερως απο την στιγμη που θα μεγαλωσουν απο τοσο μωρα μαζι,θα εχουν μια τελεια φιλια και συμβιωση μεταξυ τους οπως και με τον μπαμπα τους.:D
2 Θα εχω πλεον τον ''Αιλουρο'' κτηνιατρο :)
3 Ειμαι σχεδον παντα στο σπιτι και θα εχουν εκτος ολο το σπιτι φυσικα στην διαθεση τους,απλα μεχρι να ξεπεταχτουν θα εχουν το δικο τους δωματιο στην ουσια:happy:,και μαζι υπνους μαμ μπανακια χτενισματακια ολα,ανυπομονωωωωωωωωωωωω δεν αντεχωωωωωωωωω σκαω καλεεεεεεεεεεε αχαχχαχχαχααχαχαχχαχα:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back