sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοριτσια!Χρονια πολλα σε ολους για την μερα της γυναικας σημερα 8 Μαρτιου!υγια σε μας και στα ζωακια μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ουτε στο διαγονηζμο για νυχια δεν ειχα τοσω αχος
τρελα σκετη
καθουμε και φτιαχνω παλες φωτογραφιες,διαφορα πειραματα...οραια βγενουν,α?
και κατι αλλο,σκευτουμε να μην κοψω τα νυχια της γατες μου α να τα λειμαρω...μανικουριστα δεν ειμαι?
τι λετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ δουλια!!!!
https://www.sands.grΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Υπεροχο ΣαμπιναΕπητελους τελιοσα σαιτ της δουλιας μου,και θα ειθελα να μου πειτε την γνομη σας,πως σας φανεικε?ειμαι πολυ σημαντικο για μενα,το φταχναμε 3 μηνεςπολυ δουλια!!!!
https://www.sands.gr
Λιτο,κομψο,διευκρυνιστικο
Μεχρι που το σκεφτομαι για ψευτικες βλεφαριδες.Εχω κανει εγχειρηση καταρρακτη μηπως επιρεαζει αυτο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

και να σου πω οτι μ'αρεσουν παρα πολυ οι μπανιερες για τα ποδαρακια και οι καναπεδες!!!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαιρουμε που σας αρεσε το σαιτ μου

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω δοκειμασει να πλεινω τον γατο μου με το "Svelto",δεν του αρεσε
καθολου....Εμεινα ομος αρεσε πολυ το αποτελεζμα,και ας θα ειναι θημομενος αυτος
θα ξεθημοσει

Συνημμένα
silvi
Νεοφερμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μη τα λιμαρεις μωρε Σαμπι...θα τα ταλαιπωρησειςΕχω αγονια για την εκθεσει...ουτε στο διαγονηζμο για νυχια δεν ειχα τοσω αχος
τρελα σκετη
και κατι αλλο,σκευτουμε να μην κοψω τα νυχια της γατες μου α να τα λειμαρω...μανικουριστα δεν ειμαι?τι λετε?
![]()
....απλα κοψτα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιουλη,θα δω τι θα κανω,παντα αυτο που ειναι πιο καλο για τα ζωα.παντος σαββατο η μερα του μπανιου

Μετα απο το πρακτηκη που καναμε στον Κρις,η κορη μου μπορει να με βοηθεισει

Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Σάμπι να σου πω κι από εδώ πως το σάιτ της δουλειας σου είναι τέλειο!!Καλημερα!Εχω δοκειμασει να πλεινω τον γατο μου με το "Svelto",δεν του αρεσε
θα ξεθημοσει
![]()

Επίσης να σου πω πως ο Κρις στη φωτό είναι ΘΕΟΣ.!! ΘΑ τα απολαύσω τα γατάκια σου στην έκθεση. Κρίμα που δεν θα μπορω να ζουλήξω!!! Φιλησέ μου τα!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις.

να πλυνετε την γατα με σβελτο για τα πιατα?τα καθαριστικα πιατων ειναι πολυ σκληρα για τα ιδια μας τα χερια και φοραμε γαντια οταν πλενουμε τα πιατα και εσεις πλενετε τις γατες με αυτο?βαλτε τα και στην πιατοθηκη να φυγουν τα πολλα νερα πριν το σκουπισμα!!!!ΕΛΕΟΣ...αυτο εσεις ονομαζετε ζωοφιλια?και ποσες φορες πρεπει να κανει μπανιο το ζωνανο ?οι κτηνιατροι λενε μεχρι 3 μπανια τον χρονο για την γατα και εσεις θα την πλυνετε 3 φορες σε μια εβδομαδα?
αν το ελεγε αυτο καποιος ασχετος στο φορουμ , θα επεφταν να τον φανε ολοι...τωρα ομως που το λεει η Νεκταρια κανεις δεν μιλαει?κανεις?...μπραβο...ουτε καν η Δωρα που σε κατι τετοια παντα υπερασπιζεται τα ζωα!τελικα σημασια δεν εχει τι λεμε αλλα ποιοι ειμαστε και τι αντιπροσωπευουμε?
Εχω αγονια για την εκθεσει...ουτε στο διαγονηζμο για νυχια δεν ειχα τοσω αχος τρελα σκετη
και κατι αλλο,σκευτουμε να μην κοψω τα νυχια της γατες μου α να τα λειμαρω...μανικουριστα δεν ειμαι?τι λετε?
![]()

λιμαρε τα και περνα τους και λιγο μανο,θα δειχνουν πιο ομορφα!!!γαλλικο να κανεις!
Καλημερα!Εχω δοκειμασει να πλεινω τον γατο μου με το "Svelto",δεν του αρεσε
θα ξεθημοσει
![]()
μπραβο!τι σημασια εχει πως αισθανεται το ζωακι μας?αρκει να φαινεται ομορφο με φουντωτη γουνα!τι πειραζει που το σβελτο θα εξαφανισει πολυτιμα λιπιδια που εχει το δερμα της γατας?αρκει να παρουμε κανα βραβειακι να μπορουμε να πουλαμε πιο ευκολα τα γατακια...
μπραβο και παλι μπραβο σε ολους,οχι μονο σε αυτους που μιλουν,αλλα και σε αυτους που σιωπουν...
Αυτοι και αλλοι παρομοιοι ειναι οι λογοι που καποιοι ανθρωποι-οπως και εγω- δεν μπαινουμε πια στο φορουμ(το λεω γιατι καποιοι ρωτησαν)
αρκετη υποκρισια υπαρχει στον κοσμο!δεν θελω να την βλεπω και στην οθονη του υπολογιστη.
Γι'αυτο λοιπον γεια σας και καλη επιτυχια στην εκθεση!!!Νυν υπερ παντων ο αγων!
χαιρομαι μονο για τους πραγματικους φιλους που εκανα απο δω! σε αυτο ημουν πραγματικα τυχερη!
αυτο που δεν περιμενα να βρω εδω ομως ηταν να "πνιγουμε" τα ζωα στο ονομα της ζωοφιλιας!Τελικα η ..."αγαπη" ποναει...ποναει οταν θα καναμε τα παντα πανω στο ζωακι μας προκειμενου να κερδισουμε ενα βραβειο,ποναει οταν πρεπει να αλλαξουμε γατες ,να δωσουμε τις παλιες και να παρουμε καινουριο χρωμα σα να ηταν μπλουζακια...
δεν χρειαζεται να μου απαντησει κανεις γιατι δεν προκειται να ξαναμπω για να δω τις απαντησεις σας...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ασχολησε με το ιντερνετ,ψαξε λοιπον για το grooming της γατας .
Και επειδη δεν με ξερεις ,δεν σου επιτρεπω να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος εδω μεσα.Ως ποτε θα ειμαστε Ζιμπαμπουε?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος το κάνει το ξέρει, άσχετα με τις κορώνες περί δημοκρατίας και δικαιωμάτων που μπορεί να κραυγάζει!
moukelis
Επιφανές μέλος
Συγνωμη για την ειρωνια,αλλα δε θεωρω οτι θα επρεπε να λογοδοτησω.Ουτε αστυνομος του φορουμ ειμαι,ουτε παρακολουθω ολα τα θεματα,ουτε ειμαι υποχρεωμενη να απανταω δημοσιως.Οσο για το παραπανω μηνυμα,νομιζω οτι αποτελει προσωπικη επιθεση και μαλιστα διπλη,και θα ηθελα να το λαβουν υποψιν τους οι Mοds.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Και βέβαια πάντα είναι ασχημη η προσωπική επίθεση και μάλιστα δημόσια και εμπαθής. Αλλο να μην συμφωνει κάποιος με μια άποψη κι άλλο να κρίνει δημοσίως άτομα και να προσπαθει να τα ξεφτιλήσει.
ΚΡΙΜΑ.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ!!!

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΆΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ΈΠΕΣΑΝ ΕΠΆΝΩ ΤΟΥ.!!

Μακάρι να γίνονται τέτοιες επιτυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα και στο μέλλον για να αναγνωριστεί επιτέλους η γάτα και στην πατρίδα μας ως κατοικίδιο και όχι μόνον για να τσακώνει ποντίκια στα χωριά.
Να προωθήσουμε το είδος αυτο του αιλουροειδους που τόσο αγαπούμε εμεις οι γατόφιλοι!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Να και η Βασιλισα μου που δεν μπορεσα να φερω...τι κριμα

Συνημμένα
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως βλέποντας τις όμορφες γάτες καλμάρουν τα πνεύματα.
Κατά τ' άλλα, συγχαρητήρια Σάμπι για το σάιτ σου. Εύχομαι κι εις ανώτερα με ένα ωραίο σάιτ ως εκτροφέας γατών τσιντσιλά! Με τόση δουλεια ελπίζω να προλαβαίνεις να τις φροντίζεις τις τσιντσιλούλες σου ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool