Chinchilla-maniacs

• Thread starter Thread starter sabi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ευχαριστω Γιαννα μου!Εχω και αλλι κυρια που θελει το γατακι απο σενα,θα μου πεις,ποτε θα τα δεινεις,και αν μπορω να δωσω το τηλεφονο σου:hmm:
Κοριτσια!Χρονια πολλα σε ολους για την μερα της γυναικας σημερα 8 Μαρτιου!υγια σε μας και στα ζωακια μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω αγονια για την εκθεσει...:blink::blink::blink:ουτε στο διαγονηζμο για νυχια δεν ειχα τοσω αχος:lol::lol:τρελα σκετη:/:καθουμε και φτιαχνω παλες φωτογραφιες,διαφορα πειραματα...οραια βγενουν,α?:hmm:
και κατι αλλο,σκευτουμε να μην κοψω τα νυχια της γατες μου α να τα λειμαρω...μανικουριστα δεν ειμαι?;)τι λετε?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• s1.jpg
    s1.jpg
    187,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • s5.jpg
    s5.jpg
    135,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • s4.jpg
    s4.jpg
    162,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • s12.jpg
    s12.jpg
    151,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • s18.jpg
    s18.jpg
    195,4 KB · Εμφανίσεις: 33
Επητελους τελιοσα σαιτ της δουλιας μου,και θα ειθελα να μου πειτε την γνομη σας,πως σας φανεικε?ειμαι πολυ σημαντικο για μενα,το φταχναμε 3 μηνες:blink:πολυ δουλια!!!!;)https://www.sands.gr

Επητελους τελιοσα σαιτ της δουλιας μου,και θα ειθελα να μου πειτε την γνομη σας,πως σας φανεικε?ειμαι πολυ σημαντικο για μενα,το φταχναμε 3 μηνες:blink:πολυ δουλια!!!!;)https://www.sands.gr
Υπεροχο Σαμπινα:up:Λιτο,κομψο,διευκρυνιστικο:)Μεχρι που το σκεφτομαι για ψευτικες βλεφαριδες.Εχω κανει εγχειρηση καταρρακτη μηπως επιρεαζει αυτο?

sabi ειναι παρα πολυ ωραιο!!!:P:P
και να σου πω οτι μ'αρεσουν παρα πολυ οι μπανιερες για τα ποδαρακια και οι καναπεδες!!!!!:up::up::up::up::up::up:

Για βλεφαριδες,Νεκταρια μου, δεν ειπαρχει προβλημα,αλλα δεν κρατανε και πολυ...:(
Χαιρουμε που σας αρεσε το σαιτ μου
:D

Καλημερα!:up:Εχω δοκειμασει να πλεινω τον γατο μου με το "Svelto",δεν του αρεσε:mad: καθολου....Εμεινα ομος αρεσε πολυ το αποτελεζμα,και ας θα ειναι θημομενος αυτος;)θα ξεθημοσει:lol::lol:

Συνημμένα

• k3.jpg
    k3.jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • k2.jpg
    k2.jpg
    101,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • k1.jpg
    k1.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 30
Καλημέρα τα γατάκια σου είναι πολύ όμορφα έχω τρέλλα με τα τσιντσιλά εγώ εχω μια μπλε βρετανικη την Σιλβή αλλα καποια στιγμή θα ήθελα να αποκτήσω και ενα τσιντσιλά να σου ζήσουν:)

Εχω αγονια για την εκθεσει...:blink::blink::blink:ουτε στο διαγονηζμο για νυχια δεν ειχα τοσω αχος:lol::lol:τρελα σκετη:/:καθουμε και φτιαχνω παλες φωτογραφιες,διαφορα πειραματα...οραια βγενουν,α?:hmm:
και κατι αλλο,σκευτουμε να μην κοψω τα νυχια της γατες μου α να τα λειμαρω...μανικουριστα δεν ειμαι?;)τι λετε?:hmm:
μη τα λιμαρεις μωρε Σαμπι...θα τα ταλαιπωρησεις:(....απλα κοψτα;):)

Σε ευχαριστω πολυ ΣΥΛΒΙ ,για καλα σου λογια:up:
Γιουλη,θα δω τι θα κανω,παντα αυτο που ειναι πιο καλο για τα ζωα.παντος σαββατο η μερα του μπανιου:lol::lol::lol:Μετα απο το πρακτηκη που καναμε στον Κρις,η κορη μου μπορει να με βοηθεισει:up::happy:

Συνημμένα

• 15032009029.jpg
    15032009029.jpg
    251,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 15032009031.jpg
    15032009031.jpg
    240 KB · Εμφανίσεις: 22
Καλημερα!:up:Εχω δοκειμασει να πλεινω τον γατο μου με το "Svelto",δεν του αρεσε:mad: καθολου....Εμεινα ομος αρεσε πολυ το αποτελεζμα,και ας θα ειναι θημομενος αυτος;)θα ξεθημοσει:lol::lol:
Σάμπι να σου πω κι από εδώ πως το σάιτ της δουλειας σου είναι τέλειο!!:up:
Επίσης να σου πω πως ο Κρις στη φωτό είναι ΘΕΟΣ.!! ΘΑ τα απολαύσω τα γατάκια σου στην έκθεση. Κρίμα που δεν θα μπορω να ζουλήξω!!! Φιλησέ μου τα!:D

Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις.
:blink::blink::blink:
να πλυνετε την γατα με σβελτο για τα πιατα?τα καθαριστικα πιατων ειναι πολυ σκληρα για τα ιδια μας τα χερια και φοραμε γαντια οταν πλενουμε τα πιατα και εσεις πλενετε τις γατες με αυτο?βαλτε τα και στην πιατοθηκη να φυγουν τα πολλα νερα πριν το σκουπισμα!!!!ΕΛΕΟΣ...αυτο εσεις ονομαζετε ζωοφιλια?και ποσες φορες πρεπει να κανει μπανιο το ζωνανο ?οι κτηνιατροι λενε μεχρι 3 μπανια τον χρονο για την γατα και εσεις θα την πλυνετε 3 φορες σε μια εβδομαδα?

αν το ελεγε αυτο καποιος ασχετος στο φορουμ , θα επεφταν να τον φανε ολοι...τωρα ομως που το λεει η Νεκταρια κανεις δεν μιλαει?κανεις?...μπραβο...ουτε καν η Δωρα που σε κατι τετοια παντα υπερασπιζεται τα ζωα!τελικα σημασια δεν εχει τι λεμε αλλα ποιοι ειμαστε και τι αντιπροσωπευουμε?

Εχω αγονια για την εκθεσει...:blink:ουτε στο διαγονηζμο για νυχια δεν ειχα τοσω αχος τρελα σκετη:/:καθουμε και φτιαχνω παλες φωτογραφιες,διαφορα πειραματα...οραια βγενουν,α?:hmm:
:blink::blink::blink:λιμαρε τα και περνα τους και λιγο μανο,θα δειχνουν πιο ομορφα!!!γαλλικο να κανεις!:/:

μπραβο!τι σημασια εχει πως αισθανεται το ζωακι μας?αρκει να φαινεται ομορφο με φουντωτη γουνα!τι πειραζει που το σβελτο θα εξαφανισει πολυτιμα λιπιδια που εχει το δερμα της γατας?αρκει να παρουμε κανα βραβειακι να μπορουμε να πουλαμε πιο ευκολα τα γατακια...
μπραβο και παλι μπραβο σε ολους,οχι μονο σε αυτους που μιλουν,αλλα και σε αυτους που σιωπουν...
Αυτοι και αλλοι παρομοιοι ειναι οι λογοι που καποιοι ανθρωποι-οπως και εγω- δεν μπαινουμε πια στο φορουμ(το λεω γιατι καποιοι ρωτησαν)
αρκετη υποκρισια υπαρχει στον κοσμο!δεν θελω να την βλεπω και στην οθονη του υπολογιστη.
Γι'αυτο λοιπον γεια σας και καλη επιτυχια στην εκθεση!!!Νυν υπερ παντων ο αγων!
χαιρομαι μονο για τους πραγματικους φιλους που εκανα απο δω! σε αυτο ημουν πραγματικα τυχερη!
αυτο που δεν περιμενα να βρω εδω ομως ηταν να "πνιγουμε" τα ζωα στο ονομα της ζωοφιλιας!Τελικα η ..."αγαπη" ποναει...ποναει οταν θα καναμε τα παντα πανω στο ζωακι μας προκειμενου να κερδισουμε ενα βραβειο,ποναει οταν πρεπει να αλλαξουμε γατες ,να δωσουμε τις παλιες και να παρουμε καινουριο χρωμα σα να ηταν μπλουζακια...
δεν χρειαζεται να μου απαντησει κανεις γιατι δεν προκειται να ξαναμπω για να δω τις απαντησεις σας...:hello:

Δημοκρατια σημαινει να μιλαμε ελευθερα αλλα να υπαρχει και ο αντιλογος.Το αν δεν θα μπεις κοριτσι μου στη διαδικασια να ξαναδιαβασεις ,ποσος με διαφερει.Αναφερθηκες ομως στο ονομα μου.Θα μπορουσες να με παρεις τηλεφωνο-οπως καποτε-για να σου εξηγησω,αλλα εσυ θεωρησες σωστο να βγεις και να μας κραξεις δημοσιως.
Ασχολησε με το ιντερνετ,ψαξε λοιπον για το grooming της γατας .
Και επειδη δεν με ξερεις ,δεν σου επιτρεπω να με κρινεις.Ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος εδω μεσα.Ως ποτε θα ειμαστε Ζιμπαμπουε?

"Zιμπάμπουε" ή καλύτερα -- για να μη προσβάλω τους άγνωστους μου Αφρικανούς-- πρωτόγονοι είναι όσοι δρουν "υπεργείως" ή υπογείως εναντίον των οικόσιτων ζώων υπό τον μανδύα του πολιτισμού (civilisation).
Όποιος το κάνει το ξέρει, άσχετα με τις κορώνες περί δημοκρατίας και δικαιωμάτων που μπορεί να κραυγάζει!

Δαναη μου δικαιωμα σου να εχεις οτι γνωμη θες.Θα σε παρακαλουσα να μην αναφερεσαι στο ονομα μου και να μη μου κανεις υποδειξεις,οπως δε σου κανω.Εκανα πολυωρο ταξιδι,ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη,και δεν ηξερα οτι επρεπε να κραξω δημοσιως τη Νεκταρια για μια συμβουλη απο απο την πειρα της εδωσε,για να μην μου "την πεις".Την επομενη φορα που δε θα σε ικανοποιει μια αντιδραση μου,να μου το λες να μπαινω σε ιντερνετ καφε απο το καραβι ή το αεροπλανο,και αν θες να μου γραφεις και τι να πω για να σε ικανοποιει το αποτελεσμα.
Συγνωμη για την ειρωνια,αλλα δε θεωρω οτι θα επρεπε να λογοδοτησω.Ουτε αστυνομος του φορουμ ειμαι,ουτε παρακολουθω ολα τα θεματα,ουτε ειμαι υποχρεωμενη να απανταω δημοσιως.Οσο για το παραπανω μηνυμα,νομιζω οτι αποτελει προσωπικη επιθεση και μαλιστα διπλη,και θα ηθελα να το λαβουν υποψιν τους οι Mοds.

Δανάη, δεν νομίζω ότι σε παρακαλάει κανείς για να μπαίνεις εδώ μέσα και να μιλάς. Αν δεν θέλεις δεν θα μας λείψεις κιόλας. Θα μπορούσες πράγματι όπως είπε και η Νεκταρία να πεις τα παράπονά σου και ότι δεν σου άρεσε τηλεφωνικώς ή με ΠΜ. Και αν θέλεις από την άλλη να λες δημοσίως τα παράπονά σου θα μπορούσες να το κάνεις με σεβασμό σε αυτούς που σε διαβάζουν και μιλάνε μαζί σου. Δεν νομίζω ότι ποτέ σου έχει συμπεριφερθεί και μιλήσει κανείς με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο από αυτό το site. Εξάλλου σε καμμία από εμάς δεν άρεσε όλο αυτό που έγινε με τις γάτες σχετικά με την περιποίησή τους. Είναι κάτι που δεν το αποφασίζουμε εμείς, ακολουθούμε τις οδηγίες των διοργανοτών και των κριτών της έκθεσης. Αυτοί αποφασίζουν και μάλιστα το έχουν πει και έχουν τονίσει ξανά και ξανά ότι κάποιες γάτες δεν ήταν σωστά προετοιμασμένες για την έκθεση. Οι εκθέσεις πρέπει να γίνονται και πρέπει να γίνονται σωστά για να φανεί επιτέλους οτι οι γάτες είναι κατοικίδια ζώα και ότι οι άνθρωποι πρέπει να ασχολούνται μαζί τους. Πολλοί άνθρωποι συμμετείχαν με γάτες απλές όχι ράτσας και πήραν βραβεία για την άψογη περιποίηση που είχαν στις γάτες τους.

Συμφωνώ απόλυτα με τη Νεκταρία, τη Σάμπι και την Δώρα. Και επίσης να παρατηρήσω ότι διαπιστώνω με θλίψη πως κάποιοι αν και είναι φειδωλοί στις εμφανίσεις τους στο φόρουμ, εντούτοις είναι γαλαντόμοι στο να κατακρίνουν και να επικρίνουν κουβέντες και στάσεις άλλων και πάλι, αδιαφορώντας για άλλες καταστάσεις στο φόρουμ και μάλιστα ακραίες και μην παίρνοντας θέση εκει.
Και βέβαια πάντα είναι ασχημη η προσωπική επίθεση και μάλιστα δημόσια και εμπαθής. Αλλο να μην συμφωνει κάποιος με μια άποψη κι άλλο να κρίνει δημοσίως άτομα και να προσπαθει να τα ξεφτιλήσει.
ΚΡΙΜΑ.

ΣΑΜΠΙ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ offtopic στο θέμα σου και τώρα έχω να σου πω:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ!!!:up::up:
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΆΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ΈΠΕΣΑΝ ΕΠΆΝΩ ΤΟΥ.!!:up::up::up:

Μακάρι να γίνονται τέτοιες επιτυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα και στο μέλλον για να αναγνωριστεί επιτέλους η γάτα και στην πατρίδα μας ως κατοικίδιο και όχι μόνον για να τσακώνει ποντίκια στα χωριά.
Να προωθήσουμε το είδος αυτο του αιλουροειδους που τόσο αγαπούμε εμεις οι γατόφιλοι!!:)

Αναστασια μου!Συνγαριτιρια και για τα δικα σου γατια,πολυ δικια πειραν τα βραβια,ειταν τελια:D
Να και η Βασιλισα μου που δεν μπορεσα να φερω...τι κριμα:(

Συνημμένα

• t1.jpg
    t1.jpg
    190,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • t3.jpg
    t3.jpg
    201,1 KB · Εμφανίσεις: 18
Δεν μας βάζετε καμιά φωτογραφία από την έκθεση να ξελαμπικάρουμε μετά το καυγαδάκι!
Ίσως βλέποντας τις όμορφες γάτες καλμάρουν τα πνεύματα.
Κατά τ' άλλα, συγχαρητήρια Σάμπι για το σάιτ σου. Εύχομαι κι εις ανώτερα με ένα ωραίο σάιτ ως εκτροφέας γατών τσιντσιλά! Με τόση δουλεια ελπίζω να προλαβαίνεις να τις φροντίζεις τις τσιντσιλούλες σου ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back