Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις.

να πλυνετε την γατα με σβελτο για τα πιατα?τα καθαριστικα πιατων ειναι πολυ σκληρα για τα ιδια μας τα χερια και φοραμε γαντια οταν πλενουμε τα πιατα και εσεις πλενετε τις γατες με αυτο?βαλτε τα και στην πιατοθηκη να φυγουν τα πολλα νερα πριν το σκουπισμα!!!!ΕΛΕΟΣ...αυτο εσεις ονομαζετε ζωοφιλια?και ποσες φορες πρεπει να κανει μπανιο το ζωνανο ?οι κτηνιατροι λενε μεχρι 3 μπανια τον χρονο για την γατα και εσεις θα την πλυνετε 3 φορες σε μια εβδομαδα?
αν το ελεγε αυτο καποιος ασχετος στο φορουμ , θα επεφταν να τον φανε ολοι...τωρα ομως που το λεει η Νεκταρια κανεις δεν μιλαει?κανεις?...μπραβο...ουτε καν η Δωρα που σε κατι τετοια παντα υπερασπιζεται τα ζωα!τελικα σημασια δεν εχει τι λεμε αλλα ποιοι ειμαστε και τι αντιπροσωπευουμε?
Εχω αγονια για την εκθεσει...

ουτε στο διαγονηζμο για νυχια δεν ειχα τοσω αχος τρελα σκετη

καθουμε και φτιαχνω παλες φωτογραφιες,διαφορα πειραματα...οραια βγενουν,α?

και κατι αλλο,
σκευτουμε να μην κοψω τα νυχια της γατες μου α να τα λειμαρω...μανικουριστα δεν ειμαι?
τι λετε?

λιμαρε τα και περνα τους και λιγο μανο,θα δειχνουν πιο ομορφα!!!γαλλικο να κανεις!
Καλημερα!

Εχω δοκειμασει να πλεινω τον γατο μου με το "Svelto",δεν του αρεσε

καθολου....Εμεινα ομος αρεσε πολυ το αποτελεζμα,και ας θα ειναι θημομενος αυτος

θα ξεθημοσει

μπραβο!τι σημασια εχει πως αισθανεται το ζωακι μας?αρκει να φαινεται ομορφο με φουντωτη γουνα!τι πειραζει που το σβελτο θα εξαφανισει πολυτιμα λιπιδια που εχει το δερμα της γατας?αρκει να παρουμε κανα βραβειακι να μπορουμε να πουλαμε πιο ευκολα τα γατακια...
μπραβο και παλι μπραβο σε ολους,οχι μονο σε αυτους που μιλουν,αλλα και σε αυτους που σιωπουν...
Αυτοι και αλλοι παρομοιοι ειναι οι λογοι που καποιοι ανθρωποι-οπως και εγω- δεν μπαινουμε πια στο φορουμ(το λεω γιατι καποιοι ρωτησαν)
αρκετη υποκρισια υπαρχει στον κοσμο!δεν θελω να την βλεπω και στην οθονη του υπολογιστη.
Γι'αυτο λοιπον γεια σας και καλη επιτυχια στην εκθεση!!!Νυν υπερ παντων ο αγων!
χαιρομαι μονο για τους πραγματικους φιλους που εκανα απο δω! σε αυτο ημουν πραγματικα τυχερη!
αυτο που δεν περιμενα να βρω εδω ομως ηταν να "πνιγουμε" τα ζωα στο ονομα της ζωοφιλιας!Τελικα η ..."αγαπη" ποναει...ποναει οταν θα καναμε τα παντα πανω στο ζωακι μας προκειμενου να κερδισουμε ενα βραβειο,ποναει οταν πρεπει να αλλαξουμε γατες ,να δωσουμε τις παλιες και να παρουμε καινουριο χρωμα σα να ηταν μπλουζακια...
δεν χρειαζεται να μου απαντησει κανεις γιατι δεν προκειται να ξαναμπω για να δω τις απαντησεις σας...