elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και βεβεα θα χρεαστη..ο γιατρος λεει θα περειμενουμε μηπος θα ξεκεινεισει θυλαζμοδεν ειμαι σιγουρη γι αυτο που θα πω, αλλα αν εχει πολλη γαλα και δεν τα θηλαζει, μπορει να παθει μαστιτιδα..μαλλον θα χρειαστει μια ενεση..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι μου το ειπε και γιατρος απλα αυτο θα γεινει στην 2 ευδομαδαΕτσι είναι η εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη. Αυτά που ταίζαμε εμείς κ ήταν ημερών αυτό που έκανα ήταν να τα έχω ζεστά με θερμορφόρα κ κουβερτούλες κ είχα πάρει κ χαρτί από αυτό που βάζουμε στα δώρα το οποίος κρατάει πάρα πολύ ζέστη κ τα τάιζα όπως έλεγαν οι οδηγίες του γάλακτος δεν θυμάμαι κάθε πόσο έπρεπε να τα ταίζω. επίσης κάπου είχα ακούσει ότι είναι καλό να πάρουμε κ γαλα για ανθρώπινα μωρά κ να το ανακατέψουμε με το γάλα για τα γατάκια κ να τους το δώσουμε έτσι γιατί είναι πολύ θρεπτικό
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
α ωραία εγω τους ειχα δώσει καθόλου γιατί δεν το είχα μάθει τότε τους έδωσα μόνο από το γάλα για τα γατάκια. κ αυτή τη στιγμή έχουν γίνει κάτι γάταροι τεράστιοι.ναι μου το ειπε και γιατρος απλα αυτο θα γεινει στην 2 ευδομαδα
Ελπίζω κ τα τσιντσιλάκια να γίνουν το ίδιο, απλά θέλει λίγο υπομονή γιατί πρέπει να ξυπνάς μέσα στη νύχτα κ να τα ταΐζειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
πολυ όμορφη γάτα κ στρουμπουλούλαΑυτη ειναι η Μουρα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
βαζω ξειπνητηρη για καθε 2 ωρες και θα ειναι στην κρεβατοκαμαρα μου σημερα τουλαχηστον...α ωραία εγω τους ειχα δώσει καθόλου γιατί δεν το είχα μάθει τότε τους έδωσα μόνο από το γάλα για τα γατάκια. κ αυτή τη στιγμή έχουν γίνει κάτι γάταροι τεράστιοι.Ελπίζω κ τα τσιντσιλάκια να γίνουν το ίδιο, απλά θέλει λίγο υπομονή γιατί πρέπει να ξυπνάς μέσα στη νύχτα κ να τα ταΐζεις
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και ομορφι και μεγαλοσωμη και λεκανη της ειναι καλα...δεν ξερω γιατι πειγαμε τωσο στραβα...δεν το περειμενα με τιποταπολυ όμορφη γάτα κ στρουμπουλούλα![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο λεμε και με τον γιατρο,δεν εξειγειτε με τιποτα σεπεριφορα τηςΝαι Σαμπι μπρεπει να της δωσει φαρμακο για να σταματησει το γαλα.Δεν ξερω γιατι δεν τα δεχεται η μαμα τους,η Μόιρα θηλαζε τον Τρουφα και μετα τη στειρωση κι ας ηταν τριων μηνων.
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
μωρέ συμβαίνουν αυτά μη στεναχωριέσαι. Η Μελίνα μου έλεγε ότι όπως κ στους ανθρώπους έτσι κ στις γάτες υπάρχουν καλές αλλά κ κακές μητέρες, κ ότι υπάρχουν γάτες που θεωρούν βάρος τη μητρότητα.και ομορφι και μεγαλοσωμη και λεκανη της ειναι καλα...δεν ξερω γιατι πειγαμε τωσο στραβα...δεν το περειμενα με τιποτα
Σκοπός είναι τώρα να πάνε όλα καλά με τα γατάκια αυτό να σκέπτεσαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

και τωρα σκευτουμε αν πρεπει να την αφησω μαζη τους η θα την διοξω

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο δεν το καταλαβα,τι ειναι το feliway??Δεν παιρνεις κι ενα feliway να βαλεις στην πριζα;

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
:cry::cry:ελπιζω να τα καταφερει! ολη η θετικη μου ενεργεια στο μικρο!μου φενετε οτι ενα γατακι δεν θα βγαλει την νυχτα:cry:ειναι πολυ αδιναμο...κριμα
moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και που θα το βρω αυτο?Το Feliway ειναι φερεμονες,μπαινουν στην πριζα και χαλαρωνουν τις γατουλες οταν εχουν στρες.Κριμα για το μικρο,ελπιζω να παει καλα.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ,ας ελπειζουμε...Ενα καλο νεο εχω ,Μουρα αρχειζει και αφεινει τα μωρα να πλησιγιαζουνε,και γουργουρειζει...Θεουλη μου ,μακαρη να τους αφεισει να φανε το γαλα...δεν μπενω μεσα τωρα φοβαμε να την ενοχλεισω:cry::cry:ελπιζω να τα καταφερει! ολη η θετικη μου ενεργεια στο μικρο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool