Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα!
Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα;
δεν ξέρω για τα folden shaded περσικά αλλά για τα ασημένια περσικά με τα τσιντσιλά περσικά ξέρω οτι η διαφορά είναι μεγάλη,δηλαδή τα τσιντσιλά πέρα απο το βασικό χαρακτηριστικό, μαύρο περίγραμμα στα μάτια, πράσινα μάτια, μαύρο περίγραμμα στη μύτη και κόκκινη μύτη και τέλος άσπρο τρίχωμα και στις άκρες του τριχώματος και μόνο, γκρι χρώμα.επιπλέον τα περσικά τσιντσιλά έχουν άσπρα πόδια και κοιλίτσα. Ελπίζω να βοήθησα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα χρυσα παντως μοιαζουν πολυ με του ιδιου χρωματισμου περσικα...
Στα χρώματα μπορεί αλλά νομίζω οτι τα βασικά χαρακτηριστικά για να τα ξεχωρίσεις είναι το μαύρο περίγραμμα και το χρώμα τον ματιών. νομίζω το ίδιο ισχύει και στα βρετανικά με τα βρετανικά τσιντσιλά !επίσης έχω την αίσθηση οτι στα τσιντσιλά το χρώμα υπάρχει στις άκρες του τριχώματος σαν ανταύγειες ενώ στα περσικά ξεκινάει και απο τη ρίζα του τριχώματος τους
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
περσική τσιντσιλά
χρυσή περσική
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Α,τωρα καταλαβα...Ευχαριστω!
να και μια απλή χρυσή περσική και όχι τσιντσιλά
παρακαλώ

moukelis
Επιφανές μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη δεν ειναι κοκκινη;![]()
βασικά νομίζω οτι αν ψάξεις για περσικό golden shaded όλα όσα θα βρεις είναι περσικά τσιντσιλά με όλα τους τα χαρακτηριστικά ! νομίζω οτι σαν χρώμα το χρυσό δεν βρίσκεται στα περσικά!δεν είμαι 100% σίγουρη βέβαια σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι ειδικοί στα χρώματα τον περσικών ! απο παλαιότερη συζήτηση βέβαια μου είχαν πει οτι για να είναι καθαρόαιμο το περσικό πρέπει να είναι κόκκινο το χρώμα και όχι κίτρινο! πάντως απο όσα έχω δει για τα χρυσά περσικά είναι όλα με περίγραμμα κόκκινη μύτη και πράσινα μάτια !

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ο φαγάνας

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

επεισεις στα χρυσα δεν φενετε τωσο ενδονα,οπως στα ασιμενια,για αυτο μιαζουνε με καπια αλλα χροματα,ομως περιγραμα στα ματια και χειλια ειναι το χαρακτεριστικο της τσιντσιλα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη δεν ειναι κοκκινη;[/quot
και ομως ειναι κοκκινη
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
αυτη η γατα δεν ειναι κοκκινη ειναι cameo
ειναι ιδια με τον γατουλη μου...
και στα χαρτια ριναι χαρακτηρισμενος cameo
elvenstar
Επιφανές μέλος
Στα χρώματα μπορεί αλλά νομίζω οτι τα βασικά χαρακτηριστικά για να τα ξεχωρίσεις είναι το μαύρο περίγραμμα και το χρώμα τον ματιών. νομίζω το ίδιο ισχύει και στα βρετανικά με τα βρετανικά τσιντσιλά !επίσης έχω την αίσθηση οτι στα τσιντσιλά το χρώμα υπάρχει στις άκρες του τριχώματος σαν ανταύγειες ενώ στα περσικά ξεκινάει και απο τη ρίζα του τριχώματος τους
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό γιατί η δική μου που είναι silver shaded έχει eyeliner στα μάτια

Διαφορά τους οπως μου είχε εξηγήσει κάποτε η Σαμπι είναι στο ποσοστό του μαύρου που υπάρχει στο τρίχωμα, αν είναι πάνω από πχ 20% (δεν θυμαμαι πόσο μου είχε πει ακριβώς) τοτε θεωρείτε shaded επίσης εχω προσέξει οτι τα περσικά τσιντσιλά είναι όλα dollface
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό γιατί η δική μου που είναι silver shaded έχει eyeliner στα μάτια
Διαφορά τους οπως μου είχε εξηγήσει κάποτε η Σαμπι είναι στο ποσοστό του μαύρου που υπάρχει στο τρίχωμα, αν είναι πάνω από πχ 20% (δεν θυμαμαι πόσο μου είχε πει ακριβώς) τοτε θεωρείτε shaded επίσης εχω προσέξει οτι τα περσικά τσιντσιλά είναι όλα dollface
ειδικός στο θέμα τσιντσιλά είναι γενικά η sabi απλά έχω την αίσθηση οτι περίγραμμα σε μάτια και μύτη ,πράσινο χρώμα στα μάτια και κόκκινη μύτη ειναι βασικό χαρακτηριστικό των τσιντσιλά ! τώρα αν υπάρχει περίγραμμα ματιών γενικά και σε άλλα περσικά δεν το γνωρίζω!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ετσι ακριβώς είναι κ η Κάντυ προφανώς γιατί είναι Silver shaded για τα υπόλοιπα περσικά δεν πρέπει να ισχύουν αυτά τα χαρακτηριστικάειδικός στο θέμα τσιντσιλά είναι γενικά η sabi απλά έχω την αίσθηση οτι περίγραμμα σε μάτια και μύτη ,πράσινο χρώμα στα μάτια και κόκκινη μύτη ειναι βασικό χαρακτηριστικό των τσιντσιλά ! τώρα αν υπάρχει περίγραμμα ματιών γενικά και σε άλλα περσικά δεν το γνωρίζω!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τσιντσιλα και silver shaded εχουν περιγραμα και αλλα κενα χαρακτεριστικα,γιατι οι γατες αυτες ειναι της ιδιας γραμις,και μπορουν να ζευγαροθουνε μεταξη τους,ειναι ιδια κατεγορια

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
επεισεις doll fase εχουν κατεγοριες
1.μιτυ πιο κατο απο το κατο βλεφαρο
2.μιτυ στο κατο βλεφαρο
3.μιτυ ανδιαμεσα της κορες τον ματιων
Η 3 κατεγορια θεορειτε καθαρα show
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool