elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά έχει γίνει γατάρα σε σχέση μαυτό που θυμάμαι εγώ πανέμορφη κ αφράτη, κ αν θέλεις χαλασε χατίρι σε τέτοια ομορφιά κ μην της δίνεις να φάει ότι θέλειμα και φυσικά είναι η Ισις !! χοντρούλα γουργουριστή και φουντωτήόλη την ώρα τρώει δεν σταματάει και όποιον δει να τρώει πάει μπροστά του και κλαίει για να της δώσει να φάει και αυτή
![]()

Τέλειο είναι Σαμπυ με γεια σας έχεις κ πολύ ωραία παιχνίδια κ φυσικά ακόμα πιο όμορφα γατουλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά έχει γίνει γατάρα σε σχέση μαυτό που θυμάμαι εγώ πανέμορφη κ αφράτη, κ αν θέλεις χαλασε χατίρι σε τέτοια ομορφιά κ μην της δίνεις να φάει ότι θέλει
καλά αυτό εννοείται ! και στα δυο κορίτσια μου δεν χαλάω χατήρι , ότι θέλουν αυτές !!σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια θα συνεχίσω να σας δείχνω φώτο απο την πρόοδο μας και το πως μεγαλώνουμε !! είμαστε ήδη 13 μηνών αλλά δεν έχουμε ενηλικιωθεί ακόμα και σωματικά και στη συμπεριφορά είναι το πιο παιχνιδιάρικο γατάκι!!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
απολαβσε το θα σου λειψει μετα ,αφου θα μεγαλοσειΚαλά έχει γίνει γατάρα σε σχέση μαυτό που θυμάμαι εγώ πανέμορφη κ αφράτη, κ αν θέλεις χαλασε χατίρι σε τέτοια ομορφιά κ μην της δίνεις να φάει ότι θέλει
καλά αυτό εννοείται ! και στα δυο κορίτσια μου δεν χαλάω χατήρι , ότι θέλουν αυτές !!σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια θα συνεχίσω να σας δείχνω φώτο απο την πρόοδο μας και το πως μεγαλώνουμε !! είμαστε ήδη 13 μηνών αλλά δεν έχουμε ενηλικιωθεί ακόμα και σωματικά και στη συμπεριφορά είναι το πιο παιχνιδιάρικο γατάκι!!
![]()
![]()
Luna
Περιβόητο μέλος
Μονη μου αποκλιετε,ειναι τεραστια κατασκεβη και πολυ ακριβη,σιδερας το εκανε,ενα μηνα του πειρε,εχει πλεξιγλας παντου ,θερμανση καλοριφερ με λαδι,ειναι 2,5 επη 3 μετρα,μπροστα σιρομενες πορτες που κλεινουνε για βροχη η ζηεστασια.Εχει 12 θεσης για υπνω,καθουμε εκει πολες ορες,δουλευω με το λαπτοπ,και γατακια σκαρφαλονουνε πανω μου
σκευτουμε να βαλω και ενα κρεβατη για μενα![]()
εχω τρελαθει!!!

ειναι τοσο ομορφη κατασκευη!!!!
και παλι μπραβο!!!βαλε μου και εμενα ενα κρεβατακι!!

να εχω και εγω γατακια επανω μου!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και βεβεα!Ολοι χοραμε εκειεχω τρελαθει!!!ειναι τοσο ομορφη κατασκευη!!!!
και παλι μπραβο!!!βαλε μου και εμενα ενα κρεβατακι!!
να εχω και εγω γατακια επανω μου!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είχαμε κανένα νέο για την Μουρα Σάμπυ; Επικοινώνησε κανείς;Σημερα η κοπελα που επρεπε να παρει την Μουρα στο σπιτι της,μου ακυρωσε ολλα γιατι αρωστεισε το παιδι της,και εχει παθει κατι που εχει σχεση με ασμα,διλαδι δεν μπορει να εχει κανενα ζωο τωρα στο σπιτι.Και ετση ψαχνω ξανα μια εικογενια που θα παρει την χοντρουλα μου.Εδωσα και αγγελια σε αυτο το σαιτ γιατι πειστευω ειναι πολυ φυλοζωη εδω,δεν θελω να την δωσω σε παντελως ξενους.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εχω πολλα τηλεφονα,αλλα μονο στους δυο ειπα να ερθουν γιατι αλοι εχουν πολυ μωρα παιδια,και δεν νομηζω ειναι καλη επιλογη για την Μουρακαλως τις κούκλες, τι κάνετε;
Είχαμε κανένα νέο για την Μουρα Σάμπυ; Επικοινώνησε κανείς;
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ ομορφα ολα σας τα μωρα!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα μου ήρθε μια για να πάρει αυτό το φοβερό θηλυκό, την έχω στείλει με το μαιλ και τις φωτογραφείς, και το έκλεισε αυτό το γατάκι ένα(!) μήνα πριν, και το περίμενε. Το είδε και μου είπε ότι δεν θα το πάρει γιατί είναι λέει πολύ σκούροειναι θεικο αυτοοοοο!!!![]()
,υπομονετικά εξηγώ ότι τα γατάκια τσιντσιλα γεννιούνται σχεδόν μαύρα και το χρώμα αλλάζει αφού μεγαλώνει το ζώο, εκείνη τίποτα ...επιμένει είναι σκούρο

,καλά λέω ένταξη, ότι πεις...πως κουράστηκα με τους σκέτους, που δεν ξέρουν καν τι πάνε να περούνε. Δεν μπορούν να διαβάσουν κάτι τουλάχιστον αφού εμένα δεν το πιστεύουν
. Βεβαία όταν πρώτη φορά γέννησε η γάτα μου και τα είδα μαύρα τρελάθηκα, όμως μόλις μου εξειγεισε η θεια μου κατάλαβα. Για αυτό και λέγετε BLACK CHINCHILLAΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τουλαχιστο καταλαβαινεις και με τι ανθρωπους εχεις κανεις..παντως ειναι υπεροχο, μ αρεσουν παρα πολυ τα χρυσα, αυτοι θα χασουν!Σήμερα μου ήρθε μια για να πάρει αυτό το φοβερό θηλυκό, την έχω στείλει με το μαιλ και τις φωτογραφείς, και το έκλεισε αυτό το γατάκι ένα(!) μήνα πριν, και το περίμενε. Το είδε και μου είπε ότι δεν θα το πάρει γιατί είναι λέει πολύ σκούρο,υπομονετικά εξηγώ ότι τα γατάκια τσιντσιλα γεννιούνται σχεδόν μαύρα και το χρώμα αλλάζει αφού μεγαλώνει το ζώο, εκείνη τίποτα ...επιμένει είναι σκούρο
,καλά λέω ένταξη, ότι πεις...πως κουράστηκα με τους σκέτους, που δεν ξέρουν καν τι πάνε να περούνε. Δεν μπορούν να διαβάσουν κάτι τουλάχιστον αφού εμένα δεν το πιστεύουν
. Βεβαία όταν πρώτη φορά γέννησε η γάτα μου και τα είδα μαύρα τρελάθηκα, όμως μόλις μου εξειγεισε η θεια μου κατάλαβα. Για αυτό και λέγετε BLACK CHINCHILLA

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και βεβεα,μειλαμε για ενα εξερετικο γατακι,καλητερα θα παει καπου εκει που ξερουνε την ρατσα και την θελουντουλαχιστο καταλαβαινεις και με τι ανθρωπους εχεις κανεις..παντως ειναι υπεροχο, μ αρεσουν παρα πολυ τα χρυσα, αυτοι θα χασουν!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool